Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

Labukas. Neuzsisakinek tikrai deziko dar,kam be reikalo dar purksti kai tai padeda. Geriau paprasta dezika naudok . Ir del naudojimo,kad pirma menesi pilnai, tai tikrai nenaudok jo visa menesi. Daugiausiai savaite naudociau o po to jau geriau keliu dienu pertraukas daryciau.
O tepiaus tai taip: pazastis geriau diena pries nusiskusti,kita vakara kempinele vienkartine kur veidui naudojama uzsilasindavau 10 lasu ir patepdavau (nebrukstelt,bet taip patapsnoti 10 kartu) abi pazastis. 3 dienas taip is eiles o poto tik karta per savaite. Pamatysit, greitai kiekviena sava technika atrasit.Taip kartais niezulis buna,bet jis toks silpnas.Mano moto:kuo maziau tuo geriau naudoti.Matai pagal rezultata,kam ten be reikalo tepti jei jau ir taip padeda.Labai dziaugiuos kad tau patiko . tikiuos nenusivils ir kitos panikes, kad galeciau sau ramiai miegoti blush2.gif Netycia uzsukau cia ir va galejau kazkaip vadinas pagelbeti.. yess.gif
P.S. panteriuke ir bbg23 jau ir jus tuoj turesit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 22 gegužės 2008 - 19:52
QUOTE(aguonele @ 2008 05 22, 17:45)
Labukas. Neuzsisakinek tikrai deziko dar,kam be reikalo dar purksti kai tai padeda. Geriau paprasta dezika naudok . Ir del naudojimo,kad pirma menesi pilnai, tai tikrai nenaudok jo visa menesi. Daugiausiai savaite naudociau o po to jau geriau keliu dienu pertraukas daryciau.
O tepiaus tai taip: pazastis geriau diena pries nusiskusti,kita vakara kempinele vienkartine kur veidui naudojama uzsilasindavau 10 lasu ir patepdavau (nebrukstelt,bet taip patapsnoti 10 kartu) abi pazastis. 3 dienas taip is eiles o poto tik karta per savaite. Pamatysit, greitai kiekviena sava technika atrasit.Taip kartais niezulis buna,bet jis toks silpnas.Mano moto:kuo maziau tuo geriau naudoti.Matai pagal rezultata,kam ten be reikalo tepti jei jau ir taip padeda.Labai dziaugiuos kad tau patiko . tikiuos nenusivils ir kitos panikes, kad galeciau sau ramiai miegoti  blush2.gif Netycia uzsukau cia ir va galejau kazkaip vadinas pagelbeti.. yess.gif
P.S. panteriuke ir bbg23 jau ir jus tuoj turesit  wink.gif

notworthy.gif aciu aguonele , tu mum kaip saule nusvitai sitam forume aciuks.gif
tikrai manau kad pades, nes jau pajutau rezultatus po pirmo karto, negaliu patiket kad gyvensiu kaip normalus zmogus thumbup.gif
aciu uz patarima del deziko, ten paskaitinejau, taj kazkaip susigundziau blush2.gif bet gerai sakai, kam cia pinigus be reikalo metyt mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi noriu sito dezodoranto, jei jis tikrai veikia. jau koki 15m kenciu siaubingai gausu prakaitavima. apie spalvotus drabuzius net pasvajoti nedristu. perku tai, ant ko maziausiai matosi prakaito zymes. vasara isvis gili depresija uzpuola-geda rankas pakelti, nes pastoviai upeliai zliaugia....
kas uzsisakinejot internetu-ar galima studentiska vb kortele susimoketi? jei ten kainos eurais, o pas mane saskaita litais, tai ka tada daryti? siaubingai noriu sito stebuklo....
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 05 23, 08:01)
as irgi noriu sito dezodoranto, jei jis tikrai veikia. jau koki 15m kenciu siaubingai gausu prakaitavima. apie spalvotus drabuzius net pasvajoti nedristu. perku tai, ant ko maziausiai matosi prakaito zymes. vasara isvis gili depresija uzpuola-geda rankas pakelti, nes pastoviai upeliai zliaugia....
kas uzsisakinejot internetu-ar galima studentiska vb kortele susimoketi? jei ten kainos eurais, o pas mane saskaita litais, tai ka tada daryti? siaubingai noriu sito stebuklo....

4u.gif suprantu tave, pas mane tas pats .... paziuriu i savo spinta, bati ir juodi drabuziai doh.gif kai eidavau ko nors pirkti, paseilindavau pirsta ir paliesavau ta bliuskute, kad pamatyciau ar labai matysis prakaitas doh.gif MB visada manes klausia kai kur einam - tu i laidotuves susiruosei? doh.gif na bet tikrai tikiu kad sis antiperspirantas mums pades mirksiukas.gif as kol laukiau jo atkeliaujant, taj net naktim sapnuodavau, negaledavau patiketi - kad daugiau jokio prakaito lotuliukas.gif
del tavo korteles gerai nezinau, siaip kad sask.litais tai tikrai ne beda, jei jau ka nors esi pirkus internetu taj turetu tikti. o jei ne, taj pakausinek galbut kas turi kokia visa, as kreditine, tada tau uzsakytu mirksiukas.gif manau tikrai rasi buda, ir kuo greiciau, tuo laimingesne busi mirksiukas.gif patikek manim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 23, 14:16)
4u.gif suprantu tave, pas mane tas pats .... paziuriu i savo spinta, bati ir juodi drabuziai  doh.gif kai eidavau ko nors pirkti, paseilindavau pirsta ir paliesavau ta bliuskute, kad pamatyciau ar labai matysis prakaitas 

as lygiai taip pat darau. na Lietuvoj esu pirkusi internetu, bet uzsieny nei karto. pavertus lt gaunasi virs 100lt tas antiperspirantas? jauciu kad reikes savo biudzete atrasti atliekamu pinigu. bent gal vasara butu linksmesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 20, 16:12)
drinks_cheers.gif butinai parasyk jei rasi  mirksiukas.gif nupirkciau dar mamai dovanu, nes ta pati problemele kamuoja  rolleyes.gif as dabar ligos patale biskiuka  blush2.gif taj po sopingus negaliu lakstyti  cray.gif laukiu pastininkes, per langeli vis ziuriu, kada man atnes mano lauknesiuka  ax.gif

SVeikute. Buvau sendien bootse, na tokio kaip tu naudoji tikrai nemaciau schmoll.gif Maciau tik diclor, 8eurai. Na kiek skaiciau atsiliepimu apie si prespiranta, tai merginos patenkintos smile.gif kai baigsiu savo butinai pabandysiu diclor, nereikes siustis ax.gif Ten buvo ju daugiau, bet neisbandes negali zinot ar jie geri ar ne. Gali pabandyti Mamai nupirkti Diclor 4u.gif
Atsakyti
ten yra trys mokejimo budai.. as pati nesugebejau su paprasta kortele uzhsisakyti, man panele viena uzhsake:)
bandyk visaip kaip.. paprashyk jovitos, kad paaishkintu:)
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 05 21, 10:24)
As tai nusipirkau THAI mineralini kristala, tai gal biskuti maziau prakaituoju, bet del kvapo, tai visiskai padeda, nesijaucia nieko  rolleyes.gif

Nesamone tas THAI..
sakau visus dezikus isbandziau Lietuvoje:)
cia mes kalbam ne apie siaip sau prakaitavima, o apie liga...
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 23, 15:20)
ten yra trys mokejimo budai.. as pati nesugebejau su paprasta kortele uzhsisakyti, man  panele viena uzhsake:)
bandyk visaip kaip.. paprashyk jovitos, kad paaishkintu:)

na jau susiradau, kas driclor parduoda. kol kas isbandysiu ji. gal ir sitas pades.... g.gif oi kaip noreciau, kad kuo greiciau atsikratyciau sito prakeikto prakaitavimo.... tada pirkciau visu spalvu drabuzius ir vaiksciociau kaip papuga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nors siaip tai vargina ir delnu, ir pedu, ir siaip viso kuno prakaitavimas, bet bent jau pazastis susitvarkius gyvenimas butu grazus smile.gif labiausiai del ju kompleksuoju blush2.gif
Atsakyti
Hmm labai idomus preparatas, visgi idomu kaip lyginant su driclor....
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 23, 12:30)
Hmm labai idomus preparatas, visgi idomu kaip lyginant su driclor....

na driclor yra pigesnis...tad jei padeda manau nera tikslo svaistyt pinigeliu, o jei nepadeda, taj reiktu isbandyti mirksiukas.gif
matai nebandziau, negaliu pasakyt, bet kiek girdejau atsiliepimu tai daug merginu patenkintos.

Papildyta:
QUOTE(meow @ 2008 05 23, 11:23)
na jau susiradau, kas driclor parduoda. kol kas isbandysiu ji. gal ir sitas pades.... g.gif oi kaip noreciau, kad kuo greiciau atsikratyciau sito prakeikto prakaitavimo.... tada pirkciau visu spalvu drabuzius ir vaiksciociau kaip papuga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
nors siaip tai vargina ir delnu, ir pedu, ir siaip viso kuno prakaitavimas, bet bent jau pazastis susitvarkius gyvenimas butu grazus smile.gif labiausiai del ju kompleksuoju blush2.gif

zinoma 4u.gif jei nepades tada galesi si isbandyti 4u.gif siaip siuos ahc preparatus galima naudoti visam kunui mirksiukas.gif galima ir galva, krutine, kojas, rankas pasitepti....sakyciau saunu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 23, 11:01)
SVeikute. Buvau sendien bootse,  na tokio kaip tu naudoji tikrai nemaciau  schmoll.gif  Maciau tik diclor, 8eurai.  Na kiek skaiciau atsiliepimu apie si prespiranta, tai merginos patenkintos  smile.gif  kai baigsiu savo butinai pabandysiu diclor, nereikes siustis  ax.gif  Ten buvo ju daugiau, bet neisbandes negali zinot ar jie geri ar ne.  Gali pabandyti Mamai nupirkti Diclor  4u.gif

drinks_cheers.gif butinai jai si nupirksiu.ir taip pigu thumbup.gif savaitgali lekiu nusipirkti kelias naujas bliuskutes, labai noriu kazka naujo uzsideti, sviesaus ar spalvoto mirksiukas.gif jauciuos kaip naujai gimus bigsmile.gif ir MB labai patenkintas, sake lb dziagias uz mane, nes zino kokia kancia man tai buvo ax.gif kuriam mieste jus rasa24 gyvenat?
Atsakyti
Aciu, merginos smile.gif Jei jau ir man pades, galesim bendra vakareli susiorganizuot, naujais rubais pasirodyt smile.gif gathering.gif
Svajoju uzsideti marskinukus prie sijono be jokiu svarku, skraisciu ir panasiai...
assa.gif
Atsakyti
gerai atrodytu, neprakaituojanciu balius:)

nerealu!
Atsakyti