Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(rasa24 @ 2008 05 20, 08:04)
As bandziau vishy nepadejo schmoll.gif , O dricloro kazkaip nemaciau ten kur visi prespirantai (dezikai) buna  g.gif  Gal jis kur kitur padetas? smile.gif  Kuo didesnis kiekis aliuminio yeina i deziko sudeti, tuo jis efektyvesnis  rolleyes.gif  Bet skaiciau kad tas aliuminis nera sveika schmoll.gif
Papildyta:

4u.gif  O koki tu pirkai? Na man maniskis labai padeda thumbup.gif Negaliu patiketi kad sia vasara galiu vaikscioti kaip normalus zmogus, rankas pakelti negeda lotuliukas.gif  O dar mano darbas visa diena su klijantais turi bendraut bigsmile.gif  Butinai parasyk kaip tau jis veiks. Dziaugiuosi su tavim, tikrai pades mirksiukas.gif

AHC 30 pirkau, kur aguonele uzrode, per ebay brangusis uzsake mirksiukas.gif
o jus koki naudojat? kiek airijoj kainuoja??

o apie aliuminio kenkima sveikatai taj as irg visko girdejus doh.gif bet stengiuosi negalvoti....nes lengva tiem kalbeti, kas komplekso neturi...
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 20, 13:32)
AHC 30 pirkau, kur aguonele uzrode, per ebay brangusis uzsake  mirksiukas.gif
o jus koki naudojat? kiek airijoj kainuoja??

o apie aliuminio kenkima sveikatai taj as irg visko girdejus  doh.gif bet stengiuosi negalvoti....nes lengva tiem kalbeti, kas komplekso neturi...

As tai pirkau irgi is ebay Certain dri. Na bent jau airijoj tokio nemaciau vaistinese. Naudoju tik viena kart i savaite thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 20, 14:53)
As tai pirkau irgi is ebay Certain dri. Na bent jau airijoj tokio nemaciau vaistinese. Naudoju tik viena kart i savaite  thumbup.gif

Reiks uzbekti i kelias pardes, vaistines, paklausti gal jie turi AHC, smalsu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 20, 14:01)
As tai pirkau irgi is ebay Certain dri. Na bent jau airijoj tokio nemaciau vaistinese. Naudoju tik viena kart i savaite  thumbup.gif
Papildyta:

Reiks uzbekti i kelias pardes, vaistines, paklausti gal jie turi AHC, smalsu pasidare  ax.gif

drinks_cheers.gif butinai parasyk jei rasi mirksiukas.gif nupirkciau dar mamai dovanu, nes ta pati problemele kamuoja rolleyes.gif as dabar ligos patale biskiuka blush2.gif taj po sopingus negaliu lakstyti cray.gif laukiu pastininkes, per langeli vis ziuriu, kada man atnes mano lauknesiuka ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes,trumpai rasau ,kad jau gavau gavau jusu siuntuke .Visa kita parasysiu i az,kad neterstume cia forumo.

O del aliuminio nesuku sau galvos, nes vistiek vaistai kuriais leidziama prekiauti,buna jau visdelto patikrinti ivairiu instituciju. Beto jis toks veiksmingas, kad man uztenka i dvi savaite karta vakare pasitepti, tai nemanau kad cia ziauriai kenkia.
Atsakyti
kokiu dar veiksmingu priemoniu be diclor galima rast butu? g.gif
Atsakyti
As tai uz bet kokius bandymus
ar uz dricola ar uz certain dri..
man bile neprakaituoti, nes jau shtuka taupiau ant butolino:D
bet sakai tik pora dienu padejo???????????

neitiketina!

QUOTE(rasa24 @ 2008 05 16, 17:15)
Sep nezinau kiek i Lietuva, Galiu duot uzklausima jiems smile.gif  Bet atsakyma parasyciau tik rytoj, nes dabar skubu i dabeli mirksiukas.gif  O as sumokejau uz 2u dezikus ir atsiuntima 16 euru, i Lietuva aisku butu brangiau, jeigu jie siuncia. 4u.gif

Papildyta:
uzjauciu:)

levas dalykas prakaituoti ir dar is laimes
smile.gif
hehe
bet jis buna visada..
as dabar nesuprakaitavus:)

QUOTE(joviliukste @ 2008 05 17, 19:46)
JEEEEEEZUS  blink.gif netikiu savo akimis  blink.gif net is dziaugsmo kaip spirgas striksiu ant kedes  bigsmile.gif mane prakaitavimas po nestumo kankina, bet ziauriai, toki kompleksa isivaziau, ne is namu nosies niekur kist nenoriu  unsure.gif eina sau, cia man kaip isigelbejimas butu  thumbup.gif snd bandysiu ji uzsisakyt, vyras "kerta" vokiskai, gal pades  ax.gif je je je  clap.gif  clap.gif  clap.gif buciau tokia laiminga jei padetu  lotuliukas.gif db jauciu net suprakaitavau is laimes  blush2.gif

Papildyta:
bandziau ir a sta vichy kur tipo 1 karta i savaite reik tepti
nifiga jis man nepadejo.. sumokejau 50 lt ir gaidziukas:)

laukiu penktadienio!:]

QUOTE(aguonele @ 2008 05 19, 11:41)
Matai prakaitavimas prakaitavimui nelygus.Man jokie vishy pavyzdziui nepadejo  sad.gif jau ko tik nebandzius buvau,ir akmenukai ir iklotai pazastims  doh.gif .Kiekviena asmeniskai turi ko gero pabandyti ir rasti sau tinkama. Kur as rodziau ,yra jo visokiu rusiu,bet butent ahc 20 sensitive yra veiksmingiausias.Ji net galima naudoti ir kitoms kuno vietoms,mano pazystama naudoja ir veidui ir yra patenkinta. As nesiskundziu kitose vietose gausiu prakaitavimu,delto negaliu pasakyti nieko .Kankinaus nezinau kiek metu su tuo prakaitavimu  gun_bandana.gif ,kompleksa gera turejau ...
beje mergaites , jau tikiuos kad siandien ateis  wink.gif

Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 20, 16:12)
drinks_cheers.gif butinai parasyk jei rasi  mirksiukas.gif nupirkciau dar mamai dovanu, nes ta pati problemele kamuoja  rolleyes.gif as dabar ligos patale biskiuka  blush2.gif taj po sopingus negaliu lakstyti  cray.gif laukiu pastininkes, per langeli vis ziuriu, kada man atnes mano lauknesiuka  ax.gif

Linkiu greiciau pasveikti mirksiukas.gif Na as savo gavau per savaite. Taip kad ir tavo dziaugsmas jau netoli taves lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai nusipirkau THAI mineralini kristala, tai gal biskuti maziau prakaituoju, bet del kvapo, tai visiskai padeda, nesijaucia nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Mergytes gavau siandien savo siuntinuka assa.gif assa.gif jau laime vajeeee clap_1.gif
raso kad prie meigeli reik biskiuka pasitept, paskui kita diena dar didesni plota patept, ir trecia diena dar didesni...nu ten raso kad menesiuka maziausiai reik naudot iki kol rezultati 100% pasireiskia mirksiukas.gif
aguonele, o ten raso , kad paniestet gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 21, 20:19)
Mergytes gavau siandien savo siuntinuka  assa.gif  assa.gif jau laime vajeeee  clap_1.gif
raso kad prie meigeli reik biskiuka pasitept, paskui kita diena dar didesni plota patept, ir trecia diena dar didesni...nu ten raso kad menesiuka maziausiai reik naudot iki kol rezultati 100% pasireiskia  mirksiukas.gif
aguonele, o ten raso , kad paniestet gali  g.gif

Labukas 4u.gif Na man irgi nuo mano, taip pat nieztejo schmoll.gif Galvojau tikriausiai netiks taip nusiminiau verysad.gif Bet dabar viskas thumbup.gif . Tik negalina naudoti is kart po depilevimo, nes gali sukelti berima mirksiukas.gif Tikiuosi ir tau praeis, kantrybes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 21, 22:19)
Mergytes gavau siandien savo siuntinuka  assa.gif  assa.gif jau laime vajeeee  clap_1.gif
raso kad prie meigeli reik biskiuka pasitept, paskui kita diena dar didesni plota patept, ir trecia diena dar didesni...nu ten raso kad menesiuka maziausiai reik naudot iki kol rezultati 100% pasireiskia  mirksiukas.gif
aguonele, o ten raso , kad paniestet gali  g.gif

faina tau!!! as savojo iki antradienio dar lauksiu...
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 05 22, 10:17)
faina tau!!! as savojo iki antradienio dar lauksiu...

vakar jau pasitepiau mirksiukas.gif jokio niezuliuko, nieko thumbup.gif o ryte atsikeliau, pazasteles sausos, jokio kvapeliuko, nes jau rytais as visada atsikeldavau ir jausdavau kvapa po nakties, nors visada is vakaro maudausi doh.gif tai taip smagu buvo bigsmile.gif negaliu patiket, o tik karteli pasitepiau ax.gif pamatysit , panteriuke, jum irgi pades mirksiukas.gif as kaip dziaugiuos, dar dezodoranta noreciau uzsisakyti kasdienai ax.gif
Atsakyti