Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

QUOTE(pandutė @ 2007 05 08, 13:17)
vat as ir mastau apie  operacija,betgalvoju jei zadu gimdyt antra vaika tai dabar neapsimoka,o kiekkainuoja tasslifavimas?

Bijau pameluoti..kazkada ziurejau internete....kainos priklauso nuo istaigos .....atrodo buvo kazkur nuo 400 ar 300 iki............))))))) Turbut priklauso nuo ploto......kiek ten chlifuoti reikia......gal nuo galvos iki kojiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 10, 09:47)
Daugiaau optimizmo suprantu kad nelengva bet as irgi turiu dar pilvuka striju neturejau bet kojos gal ir nekokios su celiulitu ar kaip jis ten:)o dabar yra ivairiausiu dirzu va savo draugei padovanojau su elastanu nesioja nors ir nepatogu kol nepripranti bet padaro pilvo atsilenkimus su tuo dirzu kas ryta ir po truputi pilvas stangreja nors jos mergaitei tuoj 10metu g.gif

o tainori pasakyt kad po tiek metu dar dirzas gali padeti?abejoju,asjau kelis metus sportuoju man nei biski pivas nemazeja ir nestagreja,o koks tas dirzas?kur pirkt kaip atrodo kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 10, 08:00)
o tainori pasakyt kad po tiek metu dar dirzas gali padeti?abejoju,asjau  kelis metus sportuoju man nei biski pivas nemazeja ir nestagreja,o koks tas dirzas?kur pirkt kaip atrodo kiek kainuoja? 4u.gif

gal tau pasirodys banalus mano pasisakymas, bet jei valgai duona ir kepinius su baltais miltais- atsisakyk... jei nevalgai- jerguteliau tada, gal tikrai operacijos kokios reikia. juk ir jojiko koju net sportuojant neimanoma atsikratyti, gal gali kazkas panasaus su pilvuku atsitikti... g.gif mano svoris krito, o pilvuzas kabejo, praejo beveik 4men, viskas beveik sugrizo i priesnestumine figura, bet pilvas doh.gif doh.gif doh.gif duonos nevalgiau, bet buvau pasiilgus. valgydavau kasdien po sumustini. svoris ne is vietos, pilvas issiputes+ kabejo po apacia oda. atsisakiau vel duonos, o jei ir dedu miltu i kepinius- tik kukuruzu. na ir ka... svoris vel juda. pilvas kiekviena diena ploksteja... tik reikia pasportuoti prisiversti... bet... strijos vistiek niekada neisnyks... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 10, 14:33)
gal tau pasirodys banalus mano pasisakymas, bet jei valgai duona ir kepinius su baltais miltais- atsisakyk... jei nevalgai- jerguteliau tada, gal tikrai operacijos kokios reikia. juk ir jojiko koju net sportuojant neimanoma atsikratyti, gal gali kazkas panasaus su pilvuku atsitikti... g.gif mano svoris krito, o pilvuzas kabejo, praejo beveik 4men, viskas beveik sugrizo i priesnestumine figura, bet pilvas doh.gif  doh.gif  doh.gif duonos nevalgiau, bet buvau pasiilgus. valgydavau kasdien po sumustini. svoris ne is vietos, pilvas issiputes+ kabejo po apacia oda. atsisakiau vel duonos, o jei ir dedu miltu i kepinius- tik kukuruzu. na ir ka... svoris vel juda. pilvas kiekviena diena ploksteja... tik reikia pasportuoti prisiversti... bet... strijos vistiek niekada neisnyks...  cray.gif

as nesu stora ir duonos daznai nevalgau nei bulku jokiu.bet pas mane yra tik pilvasbet jis net ne pilvasjo nerayra tik licna oda nuo nestumo,o jos nepanaikinsi net sportuodama,man sake pades tik sieneliu siaurinimo operacija.cia mano svajone
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 10, 13:15)
as  nesu stora ir duonos daznai nevalgau nei bulku jokiu.bet pas mane yra tik pilvasbet jis  net ne  pilvasjo nerayra tik licna oda nuo nestumo,o jos nepanaikinsi net sportuodama,man sake pades tik sieneliu siaurinimo operacija.cia mano  svajone

o man duona peilis, iskarto matosi skirtumas pavalgius, subalioneju. ar bandei kontrastini dusa ir krema su kolagenu ar Q10? gal oda ir nesusitrauks, nes suprantu apie ka kalbi, pas mane tiek striju, kad odos dvigubai daugiau atsirado, bet kazkiek viestiek bukle pagereja. o tu saunuole dar ir sportuoji 4u.gif man irgi operacijos reikes. antra vaika pasigimdau ir lekiu. tik nezinau kada tai bus... ax.gif kad ir issimoketinai, bet vistiek darysiuos.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 10, 16:16)
o man duona peilis, iskarto matosi skirtumas pavalgius, subalioneju. ar bandei kontrastini dusa ir krema su kolagenu ar Q10? gal oda ir nesusitrauks, nes suprantu apie ka kalbi, pas mane tiek striju, kad odos dvigubai daugiau atsirado, bet kazkiek viestiek bukle pagereja. o tu saunuole dar ir sportuoji 4u.gif man irgi operacijos reikes. antra vaika pasigimdau ir lekiu. tik nezinau kada tai bus... ax.gif kad ir issimoketinai, bet vistiek darysiuos.

dusa retkarciais padarau bet labai retai,o tie kremai tai kaip turi vadintis stangrinantis su kolagenu ar Q10?ar kitokie?
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 10, 07:47)
Daugiaau optimizmo suprantu kad nelengva bet as irgi turiu dar pilvuka striju neturejau bet kojos gal ir nekokios su celiulitu ar kaip jis ten:)o dabar yra ivairiausiu dirzu va savo draugei padovanojau su elastanu nesioja nors ir nepatogu kol nepripranti bet padaro pilvo atsilenkimus su tuo dirzu kas ryta ir po truputi pilvas stangreja nors jos mergaitei tuoj 10metu g.gif

aga,mane irgi domina kur ta stebuklinga dirza gaut nusipirkt ir isvis kaip jis atrodo? rolleyes.gif (ne kaip korsetas?)
Atsakyti
man irgi atrodo kad tas dirzas tai tas gorsetas kur po nestumo nesiojamas
Atsakyti
QUOTE(inguliux @ 2007 05 10, 20:12)
aga,mane irgi domina kur ta stebuklinga dirza gaut nusipirkt ir isvis kaip jis atrodo? rolleyes.gif (ne kaip korsetas?)

Kaip suprantu cia kalba eina ne apie dirza o apie spec.sortukus.......kuriuos reklamoja topscop ., jie padeda greiciau deginti rebalus.

Buna dar spec.dirzas po nestumo...tai jis aktualus jei nesioti iskart po gimdymo arba po men. (jei pvz.buvo darytas Cezaris,nes iskart negalima nes negija pjuvis).

As nesiojau labai padejo . Pirkau spec.ortoped.prekiu parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 10, 17:59)
dusa retkarciais padarau bet labai retai,o tie kremai tai kaip turi vadintis stangrinantis su kolagenu ar Q10?ar kitokie?

man geriausias nivea body sculpting and soothing cream Q10plus. ieskok ir rasi panasiu kremu, tik kai kurie gali buti ne tokie stiprus. visi firming kremai stangrina oda, paziurek sudetis... nesiojau kelnaites, atsiliepimai ne kokie...
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 10, 21:29)
Kaip suprantu cia kalba eina ne apie dirza o apie spec.sortukus.......kuriuos reklamoja topscop  ., jie padeda greiciau deginti rebalus.

Buna dar spec.dirzas po nestumo...tai jis aktualus jei nesioti iskart po gimdymo arba po men. (jei pvz.buvo darytas Cezaris,nes iskart negalima nes negija pjuvis).

As nesiojau labai padejo . Pirkau spec.ortoped.prekiu parduotuveje.

Teisingai is kart po gimdymo turejau ortopedineje parduotuveje nusipirkusi dirza po gimdymo, o ta apie kuri rasiau mama nupirko vaistineje jis atrodo kaip guma vien is elastano latviu gamybos sviesiai rudos spalvos skirtas sportavimui as kai galesiu parasysiu kur butent vilniuje mano mama pirko ta dirza
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 12 07, 00:10)
drinks_cheers.gif ir man tas pats - pati sau bjauriai atrodau doh.gif

Aš tai juodais drabužiais stengiuos vaikščiot - tol ,kol suplonėsiu
Atsakyti