Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

Suprantu, kad nesmagu, jei po gimdymo esi nepatenkinta savo kunu. Manau reikia nenukabinti nosies, bet daugiau fiziskai pasportuoti ir pasiderinti maista. Aisku pasakyti yra lengviau nei padaryti tongue.gif Manau, jei jau esate laaaabai nepatenkintos savo kunu, tai tikrai uzteks ir pasiryzimo. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenida @ 2006 12 06, 21:48)
Labai tikiuosi, kad as ne viena tokia. ax.gif

Idomiausia, kad iki nestumo buvau labai savo kunu patenkinta, nestumo metu tesiog svaigau, wub.gif kaip graziai sau atrodziau. O dabar tai doh.gif Bet tas gedijimasis tai  daugiau intymaus plano blush2.gif Negaliu pries vyra nusirengus vaiksciot, nesmagu. Dar tas randas po operacijos, tikrai drasos neprideda. Bet man ir pries sese ar mama su lemenuku nesmagu kazkaip. O vyras kai netycia i vonia uzejo, as maudziausi tai net pajutau kaip raudonuoju blush2.gif

Beje, svorio priaugau tik 10 kg, kuriu sekmingai neliko po dveju savaiciu.
Is kur atsirado sis kompleksas, ar praeis? g.gif

sveikutia 4u.gif visiskai tave suprantu...
pati pries nestuma nebuvau baisi grazuole antilope,bet patikau sau tokia kokia esu blush2.gif o po nestumo..(nors gimdziau naturaliai-be Cezario rando neturiu),bet liko labai daug striju verysad.gif dabar labai geda net pries vyra,jau nesneku apie mama ar drauges.atrodo visi tik ir juokiasi hah.gif o man toks kompleksas atsirado verysad.gif verysad.gif viskas...daugiau niekada nebebusiu tokia grazi...is kitos puses dziaugiuosi,kad vaikelis gime sveikas,bet i save dabar ziureti baisu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
As irgi nepatenkinta savimi... nors turiu +2 kg., bet netenkina manes pilvas, vis tiek jis toks minkstas liko, siek tiek lasinuko liko, ir nezinau kaip jo atsikratyti! ir dar celiulito siek tiek atsirado ant koju sad.gif vyrui patinku tokia kokia esu, jis vis mane guodzia, kad gerai atrodau, sako pasiziurek kaip kitos po gimdymu atrodo unsure.gif , bet pati sau nepatinku sad.gif
Atsakyti
O aš sakyčiau, kad likau tokia pati, kaip ir prieš gimdymą... ax.gif Kadangi pati gimdžiau, rando nėra. Svorio nepriaugau - kaip buvo 52, taip ir liko. Na gal truputį daugiau celiulito, bet kadangi savo užpakalio nematau, nelabai ir suku galvą smile.gif Strijų nėra, tiksliau, viena mikroskopinė virš bambos tongue.gif Žodžiu, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2007 07 20, 18:15)
Aš tai juodais drabužiais stengiuos vaikščiot - tol ,kol suplonėsiu

as irgi, bet kaip karsta vasara juk, tai paskutiniu metu spjoviau i tai, taip rengiuosi tik kai su vyru esu, o siaip po apacia korsetuka uzsidedu... ax.gif
Atsakyti
O man psihologas ne pades 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(elenida @ 2006 12 06, 21:48)
Labai tikiuosi, kad as ne viena tokia. ax.gif

Idomiausia, kad iki nestumo buvau labai savo kunu patenkinta, nestumo metu tesiog svaigau, wub.gif kaip graziai sau atrodziau. O dabar tai doh.gif Bet tas gedijimasis tai  daugiau intymaus plano blush2.gif Negaliu pries vyra nusirengus vaiksciot, nesmagu. Dar tas randas po operacijos, tikrai drasos neprideda. Bet man ir pries sese ar mama su lemenuku nesmagu kazkaip. O vyras kai netycia i vonia uzejo, as maudziausi tai net pajutau kaip raudonuoju blush2.gif

Beje, svorio priaugau tik 10 kg, kuriu sekmingai neliko po dveju savaiciu.
Is kur atsirado sis kompleksas, ar praeis? g.gif

Gal tave kankino kitos bedos? Gal nesijauti gerai pati sau ar su juo? As viena sunu pagimdziau 18iolikos, na rando neturejau, bet priaugau 31 kg ir tikrai nebuvau kaip deive po to, o antrojo sulaukiau tik 32ieju, priaugau 26 kg ir cezario pjuvio zyme ryski liko, tikrai zymiai sunkiau svori numesti, bet kazkodel nejauciau nei pirmakart, nei dabar kazkokiu kompleksu, net minciu nekyla apie kazkoki gedinimasi kai vonioje kartu su vyru bunam. Po cezario mane slauge butent mano vyras, tikrai buvo pats pats geriausias ir svelniausias... nedave jokios dingsties jo gedytis
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 05, 19:08)
As irgi nepatenkinta savimi... nors turiu +2 kg., bet netenkina manes pilvas, vis tiek jis toks minkstas liko, siek tiek lasinuko liko, ir nezinau kaip jo atsikratyti! ir dar celiulito siek tiek atsirado ant koju sad.gif vyrui patinku tokia kokia esu, jis vis mane guodzia, kad gerai atrodau, sako pasiziurek kaip kitos po gimdymu atrodo  unsure.gif , bet pati sau nepatinku sad.gif

kol vyrui neparodai kaip celiuilitas atrodo, jis ir nezinos doh.gif vyrai yra zymiai paprastesni sutverimai, nei mes moterys galvojam smile.gif
esu tikrai baisaus kuno, pilvas kabo, spanielio ausys... po vyresniojo sunaus gimimo turejau striju net pazastyse, mano mama pamaciusi mane einancia i dusa, tiesiai pasake, kad atrodau baisiai, bet.... finale as issiskyriau su pirmu vyru, pasidziaugiau laisvu gyvenimu ir susipazinau su vyru, beveik idealiu, tik kartais jis bamba smile.gif bet siaip... linkiu kiekvienai rasti toki...
Atsakyti
Siaubingai atrodo mano šlaunys doh.gif Pilvukas jau lyg ir atsistato į savo vietą, bent jau be strijų liko. O vat šlaunys doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
turiu labai dideli kompleksa del savo figuros po gimdymo... unsure.gif blush2.gif
nu ir kaip visada kas del to kaltas- ogi vyras lotuliukas.gif blink.gif juokas per asaras,zodziu... doh.gif
Atsakyti
AS LABAI SUKUDAI,VOS 50KG TEBESVERIU
Atsakyti
Aš irgi gėdijuosi- ir prieš save, ir prieš vyrą. Labiausiai dėl celiulito ir pilvo. Sportas padėtų, bet taip sunku prisiversti...
Atsakyti