Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

O a paneles taip sudziuvau po gimdymo,kad atrodau vaikstantis SKELETAS verysad.gif Vyras suka galva,kaip man svorio priauginu. Visi rubai iki gimdymo kabaliuoja,teko viska persipirkti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, viskas jūsų valioje. Be abejo, jei vyras bus supratingas, palauks, tai visi viršsvoriai išgaruos nė nepastebėjus. Kompleksai ir baimės praeina su laiku. Pati tai patyriau. Man reikėjo metų. Svarbiausia - užsispyrimas susigrąžinti ankstesnes linijas bent minimaliai blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 10 19, 23:24)
Merginos, viskas jūsų valioje. Be abejo, jei vyras bus supratingas, palauks, tai visi viršsvoriai išgaruos  nė nepastebėjus. Kompleksai ir baimės praeina su laiku. Pati tai patyriau. Man reikėjo metų. Svarbiausia - užsispyrimas susigrąžinti ankstesnes linijas bent minimaliai blush2.gif .

TAI JAU TAIP,SVARBIAUSIAS YRA RIZTAS drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 21, 15:45)
TAI JAU TAIP,SVARBIAUSIAS YRA RIZTAS drinks_cheers.gif

kas is to kad mano dabar svoris mazesnis nei pries gimdyma,numeciau,bet strijos tai nepranyko,ir vistiek baisu ziuret nors ir kuda esu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 10 22, 08:56)
kas is to kad mano dabar svoris mazesnis nei pries gimdyma,numeciau,bet strijos tai nepranyko,ir vistiek baisu ziuret nors ir kuda esu

o AS STRIJU NETURIU,GAL TAI GENAI IS MAMOS,NE SKI 3VAIKUS PAGIMDE IR NETUREJO
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 10 22, 16:32)
o AS STRIJU NETURIU,GAL TAI GENAI IS MAMOS,NE SKI 3VAIKUS PAGIMDE IR NETUREJO

drinks_cheers.gif mano mam 4 pagimde irgi neturi striju,as pagimdziau nei striju nei jokiu kitu bedu thumbup.gif
Atsakyti
o man tai bedos po gimdymo 4u.gif ,visu pirma visai nesilaiko slapimas,nors ir tuscia pusle,atsuku krana su vandeniu ir jau jauciu,kad lasa pas mane tarp koju,niekaip neina sulaikyti,o kai daugiau puslej,tai atrodo tuoj tuoj isbegs,net lekiant i tualeta keli lasai prasprusta,tai turiu su iklotais kasdien buti,o ana diena lijo lietus,tai is masinos islipus begau iki laiptines,keli metrai,ir ka jus galvojat,kiaurai,net dzinsai suslapo,visas klynas,niekaip nesulaikiau verysad.gif ,tai greit i namus,kol niekas nepamate....o kita beda-hemorojus,niekaip nepraeina ir jau 2 pakuotes zvakuciu sunaudojau ir voneles dariau ir tepaliuku tepuosi,nieko,kaip atsirado pries pat nestuma,taip ir tesiasi,neskauda nieko,tik islinde ten,tai nejauku verysad.gif .gal kam taip buvo?patarkit wub.gif
Atsakyti
pergyvenu del svorio,kuris nekrenta blush2.gif kazkaip greitai visur susisuku thumbup.gif anksciau buvau paniurele,dabar savo lelyte pamatau ir sypsena iki ausu wub.gif
Atsakyti
Nepasikeičiau niekuo schmoll.gif Nebent tuo, kad jau tuoj 4 savaitės, o užsilikę keli kg neleidžia džinsų normaliai susisegt biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai tapau atidesnė, pakantesnė savo vyrui ir vyresniajai dukrelei - mažutis žmogutis vis tik pakeičia šeimos gyvenimą wub.gif
Atsakyti
Man tai po gimdymo pasikeite krutu forma,ir jos padidejo, paskui greit nukrito svoris, o jau kiek laiko jis palaipsniui priaugineja ir vel nukrenta. Gal tapau jautresne.
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2008 01 20, 14:21)
as pagimdziau nei striju nei jokiu kitu bedu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man taip pat thumbup.gif
Atsakyti
gyvenimas pasikeite visiskai, gimus vaikeliui ne is karto supratau kad esu mama, bet praejus kuriams laikui ir meile didziule uzaugo wub.gif tai dabar visa priklausau savo mazuliui, jis mano gyvenimo meile smile.gif tik va nukentejo musu santykiai su brangiuoju verysad.gif kazkaip toks jausmas gyvenam kartu bet atskrai, tikiuosi kai vaikiukas paaugs viskas susitvarkys, nors aisku nebebus kaip buve, kad visas demesys vyrui budavo rolleyes.gif
Atsakyti