man dažnai taip sako,kad motinystė puošia

vienareikšmiškai taip
,juk motinystė puošia

mane vargina nugaros maudimas
manatsirado skaliruoze

QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 10, 23:42)
pilnai sutinku su jumis

QUOTE(ugne23 @ 2008 12 09, 16:48)
na man kartas nuo karto pasako....bet kol kas sau nelabai patinku...o ir mergyte auga itariu hiperaktyvi, tai nelabai laiko lieka normaliai susitvarkyt, pasidazyt...

Per nestuma"zydejau",po gimdymo buvau Mirtise(jau cia kazkas minejo),prejus 3 menesiams-skeletas,o po to vel suzydejau(bet ne nuo nestumo).Del puosimo
Kai pasipuosi,pasidazai ,graziai apsirengi,aprengi graziai vaikus-tai ir puosia ta motinyste

Man visi sako, kad isgrazejau. Ir ne apsirengime esme, nes veidas ir akys svyti

Pati jauciuosi laiminga, o visi sako, kad tokie zmones svyti ir yra grazus

per pirma nestuma ir po gimdymo praejus trejetai men. emiau 'svytet' ...tai teses iki sekancio nestumo, bet jo metu 'suvargau' ir pagerejimo nenusimato

QUOTE(Inesa84 @ 2008 07 21, 14:13)
ir isvis kai pagalvoji kiek mums moterims reikia iskesti,nestumas,gimdymas ir dar po gimdymo jaudinames del savo grozio,figuros,kad isliktum tokia pat patraukli ir viskas del tu vyru

Sutinku, kad moters kelias į motinystę nėra pats lengviausias. Bet kad viskas tik dėl vyrų - nesutinku

niekas apie jokius isgrazejimus nekalba man, nematoma is viso pasidariau, tik mazute visi mato
O as pati kai pasiziuriu i veidrodi, tai matau kad vis dar visa jaunatviniais spogais visokiais nuseta, nors jau ir gili senatve ne uz kalnu