Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

man dažnai taip sako,kad motinystė puošia 4u.gif
Atsakyti
vienareikšmiškai taip thumbup.gif,juk motinystė puošia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma1978: 10 lapkričio 2008 - 22:44
mane vargina nugaros maudimas
Atsakyti
manatsirado skaliruoze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 10, 23:42)
vienareikšmiškai taip thumbup.gif,juk motinystė puošia

pilnai sutinku su jumis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2008 12 09, 16:48)
pilnai sutinku su jumis  4u.gif  wub.gif

na man kartas nuo karto pasako....bet kol kas sau nelabai patinku...o ir mergyte auga itariu hiperaktyvi, tai nelabai laiko lieka normaliai susitvarkyt, pasidazyt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 09 gruodžio 2008 - 16:52
Per nestuma"zydejau",po gimdymo buvau Mirtise(jau cia kazkas minejo),prejus 3 menesiams-skeletas,o po to vel suzydejau(bet ne nuo nestumo).Del puosimo g.gif Kai pasipuosi,pasidazai ,graziai apsirengi,aprengi graziai vaikus-tai ir puosia ta motinyste biggrin.gif
Atsakyti
Man visi sako, kad isgrazejau. Ir ne apsirengime esme, nes veidas ir akys svyti smile.gif
Atsakyti
Pati jauciuosi laiminga, o visi sako, kad tokie zmones svyti ir yra grazus biggrin.gif
Atsakyti
per pirma nestuma ir po gimdymo praejus trejetai men. emiau 'svytet' ...tai teses iki sekancio nestumo, bet jo metu 'suvargau' ir pagerejimo nenusimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 07 21, 14:13)

ir isvis kai pagalvoji kiek mums moterims reikia iskesti,nestumas,gimdymas ir dar po gimdymo jaudinames del savo grozio,figuros,kad isliktum tokia pat patraukli ir viskas del tu vyru ax.gif  4u.gif

Sutinku, kad moters kelias į motinystę nėra pats lengviausias. Bet kad viskas tik dėl vyrų - nesutinku ax.gif Po pirmo gimdymo man niekas nepasakė, kad išgražėjau, nes mergytė augo labai nerami ir aš labai sukūdau, mano KMI nesiekė 17 sad.gif Baisu... O ir laiko susitvarkyti neturėjau... Džiaugiausi, jeigu pavykdavo kas antrą dieną išsiplauti galvą ir kelis kar per dieną palįsti po dušu g.gif O po antro gimdymo labai dažnai girdžiu, kad esu švytinti, bet ir pagaliau sveriu beveik 50 kg ir stengiuosi daugiau, o ir berniukas labai ramus auga, tai laiko daugiau turiu, nors mokausi naktimis... Kadangi esu absolventė, tai ir iš namų dažniau išeinu ir visada susitvarkau, smagu papuošti vaikus, o ir pačiai pasipuošti smile.gif Man labai labai svarbu patikti pačiai sau, tada ir šypsena veide ir laikysena geresnė, nes apranga įpareigoja pasitempti. O dėl vyro tai nesipuoščiau biggrin.gif Juk jam gražiausia nuogas kūnas, o ir seksualiausia, kai truputuką susivėlusi, o ne su preciziškai tvarkinga šukuosena lotuliukas.gif Žodžiu šito padriko teksto reziumė - taip aš esu ir jaučiuosi gražesnė, o ir komplimentų girdžiu daugiau smile.gif Berašydama supratau ir to dar vieną priežastį. Visada atrodžiau labai vaikiškai, nes esu lieknutė ir labai jauno veido, o dabar jau "duoda" netoli 20 metelių smile.gif Tai matyt todėl vyrai daugiau komplimentų sako biggrin.gif
Atsakyti
niekas apie jokius isgrazejimus nekalba man, nematoma is viso pasidariau, tik mazute visi mato 4u.gif O as pati kai pasiziuriu i veidrodi, tai matau kad vis dar visa jaunatviniais spogais visokiais nuseta, nors jau ir gili senatve ne uz kalnu blush2.gif
Atsakyti