Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

QUOTE(Neila+69 @ 2008 09 22, 10:35)
maitinu vaika krutimi, valgau tik 3kartus per diena normaliaom porcijom, o per 4men jau 3kg priaugau, kodel kazi? o juk maitinanciom turetu kristi... matyt per daug kaloriju maiste...  doh.gif bet valios laikytis dietos pas mane rera ne gramo, kas pas mane blogai tj kad leta medziagu apykaita... viena diena stovint eileje vaistineje viena moteris pirko kazkokias kapsules gerint medziagu apykaitai g.gif  gal kas zinot kam jos vartojamos, ar kad pagerintu medziagu apykaita ar kokiai ligai gydyt...? siaip noreciau pabandyt ka nors tokiokas  pagreitintu medziagu apykaita... gal kuri ka patars, maitinanciai kad galetu... mirksiukas.gif

Tik nesumastyk kol maitini dietintis taip sakant,svorio metamorfozes labai individualu,as matomai is tu nelaiminguju kurios neilgai maitina,mazyliams mano nepakakdavo pienelio,valgiau kiek norejau,kad tik maitint bet man svoris krito,nors as nestumo metu priaugu po 40kg doh.gif ,bet jie pas mane neuzsilaiko bigsmile.gif 2-3 menesiai ir as vel kaip visada sveriu 52kg.... bigsmile.gif
Atsakyti
o pas mane buvo taip pat kaip ir pas Neila+69: maitinau, valgiau normaliai, o svoris augo... baisu buvo, asaru buvo. bet kai nustojau maitinti, tai ryzausi svori mesti, tai ejau i nmc ir nuo 80 kg nukrito iki 69 kg per 4 men.
tik nesugalvok gerti jokiu tapletyciu kol maitini wink.gif palauk, kol baigsi, o tada bus matyt...
Atsakyti
ne , aisku kol maitinsiu vaika nieko nedarysiu, jokiu dietu, jokiu vaistu... bent iki puses metu maziausiai noreciau ismaitint.
Atsakyti
As kai nustojau maitinti kaip tik vasara atejo, man vasara ypatingai daug valgyti nesinori, daugiausia vaisiai maitinausi. Neturejau tikslo butinai mesti svorio, bet net nepastebejau kaip 8 kg nukrito smile.gif Vyras skeletu vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau 3 mėnesiai maitinu tik MP. Svoris ne itin krenta, nes apetitas didelis. Atsimenu, kaip palatos kaimynė juokavo, jog gydytojų paprašė TEN, iš apačios užsiūti, nes daugiau gimdyt nenori.. Kodėl aš nepaprašiau, kad man skrandį kokį užsiūtų?? doh.gif Po truputį riboju maistą, stengiuosi nuo 18 val. vakaro nebevalgyti, o gerti tik skysčius. Yra labai padrąsinančių mamyčių, kaip antai HenriLuk.. Tikiuosi kada nors vėl grįžti į savo pradinį dydį ax.gif
Atsakyti
gal kam nors mano patirtis suteiks optimizmo. svoris savaime nukrito tik po mazdaug 10 men. po gimdymo. nieko nedariau, jokiu dietu nesilaikiau. pilvas visa laika buvo atsikises,susiraukslejes, jau maniau taip ir liks, bet dabar sveriu maziau nei pries nestuma ax.gif , pilvo visai neliko, oda irgi pradejo lygintis. manau, kad dar po metu visiskai atsistatys formos. Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfyte: 26 rugsėjo 2008 - 12:26
Kiap noreciau tuo tikete, kad viskas atsistatys ax.gif
kai pagimdziau sveriau netgi maziau nei pries nestuma, nes per pati nestuma svoris nukrito, po kiek laiko pagimdzius va per 4men 3kg uzaugo... doh.gif bijau nevalgyt ,kai noiriu nes nenoriu kad pieno sumazetu...tai tikriausiai kai nebemaitinsiu reiks imt i rankas grieztai save bigsmile.gif
Atsakyti
Pagimdžius pirmą vaiką ir grįžus namo iš ligoninės, svoris nejučiomis irgi pradėjo augti. Ilgai niekaip nesupratau, kaip čia taip gali būti. Tad pradėjau domėtis visokiomis kalorijomis ir panašiai. Galiausiai ėmiau skaičiuoti, kiek suvalgau kalorijų per dieną. Sverdavau maistą prieš valgydama ir skaičiuodavau. Vat taip su kalkuliatorium. Pamačiau, kad suvalgau tikrai didelį kiekį kalorijų. Baigus maitint, kai vaikiukui suėjo 6 mėn., pradėjau sportuot, bėgiot, o kalorijų skaičiavimas tapo įpročiu. Storumas nukrito. Iki šiolei, kai jau matau, kad nebekontroliuoju savęs valgyme (nes apetitas nemažas), imu skaičiuot. Aišku, dabar lengviau, nes naudojuosi kompiuterine programėle, tad tik pasveriu maistą prieš valgydama ir suvedu skaičiukus. Po 18 val. stengiuos nei valgyt, nei gert, laikausi nuostatos, kad pavalgyta ir išgerta turi būti iki 18 val. Ne visada išeina laikytis užsibrėtumo, pvz., per kokias šventes ar panašiai. Tada ir nedarau, tiesiog tada būna "atostogos". Bet ir tada stengiuosi nenutrūkt nuo pavadžio smile.gif. Tokia "sistema" gali nuskambėti gal kiek keistokai ir daug pastangų reikalaujančiai, bet man tai tinka.
Atsakyti
na va ir man panasiai buvo, pagimdziau, iskart visi kilo nukrito priaugti per nestuma, taciau valgiau normaliai ir ziuriu kad svoris po truputi pradeda augti, tada sugalvojau valgyt maziau, to pasekme 2 men jau pradejo dinginet pienas, o nuo 3 jau visiskai maitinau misineliu, nes "karvute uztruko", dabar zinoma gailiuosi, bet tada atrode, kad taip geriausiai doh.gif
buvo visokiu bedu, kai jos baigsis, zadejau sportuot, bet iki siol neprisiverciu blush2.gif
pasakysiu tik viena, vaikutis toks mazas ir del jo siaip ar taip reikia aukotis, juk tas svoris laikinas dalykas, aisku valgyt uz 2 nereikia, bet ziuret kad pienelio netruktu, nes poto didesniu problemu iskyla, kai reikia rinktis ar girdyt vaikui chemija(misinukus, apie kuriuos tik ir raso kiek nuodu ten rado), ar virti klijukus su karves pienu ir klausytis is kito boksto, kad karves pieno neva negalima duot iki metu verysad.gif
Atsakyti
po gimdymu ir man svoris pradejo augti,nors irgi maitinau kudyki. ir zinau nuo ko tiek priaugau blush2.gif labai daug valgiau kukuzuru rutuliuku su irisais verysad.gif ir siaip apetitas zveriskas doh.gif bet va pastojau su treciu ir svoris vel krenta kaip rudeni lapai nuo medziu smile.gif nereikia ir dietu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na mna tiek per pati nestuke.gif tiek po jo, labai daug zmoniu sake, kad as tiesiog svyciu.....o db jau po visko lygiai tas pats, visi tik komplimentus zarsto,nors as pati sau buvau grazesne tai pries nestuke.gif ir per ji...o po jo as db dar kol kas pati sau nepatinku,nes dar ne viskas atsistojo i savo vezias
Atsakyti
user posted image Man niekas ir nepasakys, kad pagražėjau, nes tikrai dar nemažai prisiaugintų kg. nestuke.gif reik pamesti... doh.gif
Atsakyti