[quote=Inesa84,2008 07 21, 16:13]
tas pagrazejimas tai toks,kad tikrai pagrazeji negu per nestuma,nes isnyko spuogai,pajuodusios akys,nukrenta kilogramai,deja nevisi

dingsta tos visos pingmentines demes,tik nuo pilvo juosta kazko dar ne

tai siek tiek ir pagrazeji,bet tikrai negrazesne esu negu pries nestuma,bent jau sau taip atrodau,nors is aplinkiniu gavau keleta pagyrymu,bet koks cia gali buti pagrazejimas pilvas tai nudribes lasinys ir strijos ir dar like kilogramai,kuriuos labai sunku numesti,niekada nebebusiu tokia kokia buvau mergaitiska stangria figura,odel to pergyvenu labiausiai ir nesijauciu jokia pagrazejus
Papildyta:
ir isvis kai pagalvoji kiek mums moterims reikia iskesti,nestumas,gimdymas ir dar po gimdymo jaudinames del savo grozio,figuros,kad isliktum tokia pat patraukli ir viskas del tu vyru
mergaitiska tikrai niekada nebebusi ,nes tu jau moteris, tu priejei kita gyvenimo etapa, tapai mama. tikrai nereikia krimstis del minsto pilvuko arba striju. po nestumo palike kilogramai , na reikia tik stiprios valios ir jie isnyks ,jei nera galimybes sportuoti ,tai pakoreguok savo mityba. vien perziurejusi savo mitybos raciona ir pradejusi sveikiau maitintis per nepilnus metus numeciau 15 kg, ir nesportavau. dabar drasiai kitoms galiu pasakyti (atsiprasau is anksto uz grubesnius panaudotus zodzius) maziau ėst reikia, ir tie kilogramai patys isnyksta.o strijos tai dar nera pats blogiausias dalykas pasaulyje, susitraukus pilvukui ir strijos maziau pastebimos pasidaro. niekada nesijauciau tokia grazi pati sau pries abejus gimdymus ,kokia dabar esu. dabar atradau save ,atradau savo stiliu koks man tinka. visada turejau trumpus plaukus ir su jais darydavau visokius experimentus ir visada buvau galutiniu rezultatu nepatenkinta. per 4 m dekretiniu uzsiauginau plaukus iki uzpakalio , netik aplinkiniai bet ir pati matau kad tokia visada ir turejau buti, kad cia pats geriausias varijantas is mano turetu.jeigu buciau dirbusi tikrai nebuciau ju atsiauginusi ,ir toliau buciau ieskojusi kas tinka o kas ne.o kas liecia vyrus, tai manau kad jie ne isore myli, o tai kas yra zmogaus viduje. gi vyrai taip pat nuo alaus

praranda puse savo grozio ,ir pilvukus uzsiaugina, net vaiku negimde, argi mes protingos moterys maziau juos uz tai mylime.

svarbiausia nepasiduot subobejimui