Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

Gimdymo dovaneles(be sunelio biggrin.gif ):
- issitiesine plaukai(buvo garbanoti)
-taipogi slenkantys;
-suminkstejes uzpakaliukas
-skaudantys sanariai(isvalgo visa Ca) doh.gif
-+3kg ax.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad as ne viena tokia. ax.gif

Idomiausia, kad iki nestumo buvau labai savo kunu patenkinta, nestumo metu tesiog svaigau, wub.gif kaip graziai sau atrodziau. O dabar tai doh.gif Bet tas gedijimasis tai daugiau intymaus plano blush2.gif Negaliu pries vyra nusirengus vaiksciot, nesmagu. Dar tas randas po operacijos, tikrai drasos neprideda. Bet man ir pries sese ar mama su lemenuku nesmagu kazkaip. O vyras kai netycia i vonia uzejo, as maudziausi tai net pajutau kaip raudonuoju blush2.gif

Beje, svorio priaugau tik 10 kg, kuriu sekmingai neliko po dveju savaiciu.
Is kur atsirado sis kompleksas, ar praeis? g.gif
Atsakyti
na ash taj manau kad ko ko, bet rando taj tikraj ner ko gedytis.. hm.. bent jau pas mane taj jis labai zemai ir labai grazus, maziukas, sviesus. nelabai ir matosi.. o tuo labiau kad svorio nepriaugai wink.gif ash taj jauciuosi kajp ir priesh vaikiuka, kokkia buvau, tokia pat manau ir likau, kad pas mane taj niekas nepasikeite ir nematau ko pergyventi wink.gif
Atsakyti
aš irgi pasigėdyjy, bet ne prieš vyrą, labiau pačiai savęs gėda - pilvukas toks apdribęs, galbėjimosi ratai.. Kažkaip kompleksuoju, jei tik maikė palipa aukštyn ir pilvuką atidengia, tuoj pat traukiu žemyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 06, 21:03)
aš irgi pasigėdyjy, bet ne prieš vyrą, labiau pačiai savęs gėda - pilvukas toks apdribęs, galbėjimosi ratai.. Kažkaip kompleksuoju, jei tik maikė palipa aukštyn ir pilvuką atidengia, tuoj pat traukiu žemyn  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats - pati sau bjauriai atrodau doh.gif
Atsakyti
Pavydziu pas ka randas mazas,grazus. Pas mane tai jis ilgokas,dar vis raudonas,nors jau beveik 2 metai praejo g.gif Graziau butu be jo,bet as jo nesigediju, tau irgi patariu labai atsipalaiduot,tuo labiau jei ir svori atgavai.Pamilk save is naujo. Gal tau vyras kompleksa ivare pasakes koki "miela komplimenta"?
Atsakyti
Cia ir vyrui reiktu biskuti velniu nuduot,uztai,kad nemoka parodyti,KOKIA tu jam grazi mirksiukas.gif .As pries nestuma sveriau 59kg,nestumo metu priaugau iki 81kg, o dabar sveriu 64kg.Nu nepadare tie 5kg kazin ko,bet pilvas buvo po gimdymo doh.gif .Pasistenk augindama leliuka rast laiko sau.As pirmus 2men. sukaus kaip bite,o dabar speju beveik viska,ir vaikutis visada salia.Persilausi.Ismok save myleti,daugiau pasitikejimo savimi.O ir pasilepint taip pat nepamirsk.Man labai padejo soliariumas,sportas,visokie kokie pasigrazinimai,nauji daikciukai blush2.gif ...Ir zinoma mylintis vyras salia mirksiukas.gif
P.S.Po gimdymo likau nepatenkinta savo krutine dry.gif ,bet kadangi maitinant mazyli mane mate:mama,dede,mociute,uosviene doh.gif ...kaip as sakau -visa Lietuva,tas kompleksas kazkur isgaravo.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REBECA: 07 gruodžio 2006 - 01:01
Tai va ir as iki nestumo savo figura buvau patenkinta. O dabar nedgi labai gedinuosi, nes nemazai svorio priaugau per nestuma o dar tas randa kaip man jis nepatinka, ir be to labai stijom isejo visa kunas pilvas, slainys, sonai net uspakalis ziauru doh.gif
Atsakyti
nu ir ko čia gėdytis?? doh.gif tu MOTERIS, atlikai tokį svarbų ir sunkų darbą, nenorėk iš kart atrodyt kaip paauglė bigsmile.gif ir tuo labiau savo vyro doh.gif jeigu aš gėdinčiaus tai turbūt galvočiau kad ne už to ištekėjau doh.gif
Atsakyti
Na, patikekit, uz to as vyro istekejau biggrin.gif Ir sako jis man komplimentus, ir geles dovanoja...Reiskia problema mane. As tikrai pasilepinu, ir grozio salona nueinu ir apsipirkti bet...Po gymdymo atsirade defektai:

1. Uzpakalinej daly pastebetas celiulitas bigsmile.gif
2. Isplateje klubai
2. Atsirado daug apgamu, ant krutines, nugaros, pilvo
4. Islinko plaukai. (Ju zyyymiai maziau, ir susilpneje labai)
5. Randas. (Jis nera labai didelis, bet nematau ko didziotis)

As labai gerai suprantu, kad tai galbut laikina, kad svarbu dar labiau neapsiliaist. Bet dabar sau nepatinku, ir pries kitus kazkodel geda. Jei pagalvoju, kad dabar butu vasara ir vaziuotume prie juros tai jauciu palapinej sedeciai lotuliukas.gif
Matyt tikrai reikia pamylti save is naujo.... wub.gif
Atsakyti
visada norime būti gražesnės..o po gimdymo kūnas pasikeičia, tik nereikia savęs gėdytis, mylėkime save, pasistenkime žinoma neapsileisti..turputį sporto, veiklos, nugi užpakaliukus pamirkykiyt kavos nuosėdode..ir bus liuks smile.gif visko ir man būna, kartais gėdijuosi, o dažniau myliu save, vis pažiūriu į savo mažylį...juk jis vertas visko..o aš jau ne paauglė..jau mama..o juk taip to troškau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elenida @ 2006 12 07, 11:29)
Matyt tikrai reikia pamylti save is naujo.... wub.gif

taip ir padaryk thumbup.gif
o visi "defektai", kuriuos ishvardinai - su laiku darosi mazhiau pastebimi smile.gif
Atsakyti