Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

QUOTE(gutė* @ 2005 02 20, 13:45)
Sveikutes, ech tos bedos... Nezinau gal kam buvo, baisiai plaukai pradejo slinkti po 3 menesiu ir labai siurksti ranku oda pasidare. user posted image

man buvo doh.gif liko 5 plaukai ant galvos cry.gif nu bet gal butu visai nelike,jei ne tabletytes ax.gif dovanu gavau "Perfectil" vitaminu, kaina apie 35lt kazkur...nu bet poveikis jau po poros savaiciu pastebimas-labai sutvirtejo nagai,plaukai sustiprejo, o buvo dienu kai bijojau net sepeti i plaukus ikist-pilna sauja iskrisdavo blink.gif nu dabar atsigavus jauciuosi,rekomenduociau visoms pagerti kursa "Perfectil" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano plaukiukai irgi totaliai isretejo po gimdymo, budavo perbraukiu ranka ir ne maziau desimties iskart saujoj lieka ir taip kol praktiskai svieciantys plotai atsiardo verysad.gif . Emiausi visokiu priemoniu, tiek geriamu, tiek tepamu.Slinkt pamazu nustojo,dabar po dvieju metu jau priauge tuose ploteliuose nauju plauku. zodziu, atsistate,bet per du metus ir dideli strioka.
tagi tikekites geriausio. O gal isslinke tokie veslus garbanoti uzaugs... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 02 20, 16:47)
man buvo doh.gif liko 5 plaukai ant galvos cry.gif nu bet gal butu visai nelike,jei ne tabletytes ax.gif dovanu gavau "Perfectil" vitaminu, kaina apie 35lt kazkur...nu bet poveikis jau po poros savaiciu pastebimas-labai sutvirtejo nagai,plaukai sustiprejo, o buvo dienu kai bijojau net sepeti i plaukus ikist-pilna sauja iskrisdavo blink.gif nu dabar atsigavus jauciuosi,rekomenduociau visoms pagerti kursa "Perfectil" thumbup.gif

butinai reiks pabandyti, o tai mergaitei jau beveik 7 men.o plaukai man vistiek slenka sad.gif naudojau ir as kazkoki brangu seruma nuo slinkimo, tai kol naudojau maziau slinko, o va pasibaigus ir vel pradeda doh.gif
Atsakyti
na, o man labai susilpnėjo nagai, minkšti pasidarė sad.gif
o kas dėl svorio tai man dar kabo 6kg, norėtųsi bent iki vasaros jais atsikratyti, akd tilpčiau į senus rūbus.
Atsakyti
Pasidarė šiurkšti rankų oda ir pasidarė begalo jautrūs dantys. Kolkas viskas. tikiuosi daugiau niekas nekankins
Atsakyti
Man po gimdymo labai issausejo veido oda ir plaukai, o va nagai tai pradejo augt kaip ant mieliu smile.gif
Atsakyti
Pliusai:
1. Turiu nuostabu suneli, mano dziaugsmelis jis
2. -11kg, o kadangi ugis 1,60m nesiekia, tai is storokos tapau liekna, kai kas sako kad net liesa unsure.gif
Minusai:
1. Be galo daug ginekologiniu problemu, kokiu anksciau neturejau, vargina amzini grybeliai ir dar velniai zino kas, tiesiog zaizdos atsiranda is niekur neminetinoj vietoj, tyrimai kol kas nieko neradom dabar vel pasidariau doh.gif (o man visada sake, kad po gimdymo visos ankstesnes mano problemos susitvarkys - turejau nenuspejama cikla, kai menesiniu ir 3,5men nebudavo, joo sitas susitvarke).
2. Kaip daug kas skundziasi, taip ir mano vyras - kad nera uzpakalio sad.gif
3. Gyvenime neturejau spuogu, o dabar doh.gif

Vienzo tikejausi geriau...
Atsakyti
QUOTE(rolana @ 2005 02 28, 16:41)
Pasidarė šiurkšti rankų oda ir pasidarė begalo jautrūs dantys. Kolkas viskas. tikiuosi daugiau niekas nekankins

Man irgi šitos problemos, tik oda ne tik rankų sausa, bet viso kūno - alkūnės šiurkščios, kulnai baisūs doh.gif . bet su šitom bėdom, dar galiu kovot, bet va padidėjęs plaukuotumas, tai nerimą kelia. Nėštumo metu atsirado plaukų tokiose vietose, kur anksčiau nebuvo. Pvz. užpakalinėj šlaunų pusėj doh.gif Kol kas nieko nedarau, nes bijau pradėt šalint, kad paskui neprisidaryčiau bėdos ir turėsiu tokioj bjaurioj vietoj pastoviai depiliout. Gal kam buvo panašiai? kaip sprendėt šia problemą?
Atsakyti
0 pas mus tokia durna situacija, svoris dabar kaip ir prieš nėštumą- 50kg, bet visai nebeliko užpakalio, o liemuo pastorėjo keliais cm... Nu man tai visai nepatinka schmoll.gif Atrodau tiesiog juokingai- žiauriai didelė krūtinė užmauta ant pagaliuko verysad.gif Plaukai dar neslenka, bet ant pilvo tiek plaukelių priaugę po nėštumo, ar jie kada nors nukris?? Ir pilvas baisiai rudas.. dar pastebėjau, jog atsirado naujų apgamų... unsure.gif Vienintelis geras pokytis mano gyvenime po nestuke.gif yra mano 2.gif
Atsakyti
IKi gimdymo turejau problema su uzkietejusiais viduriais.Kaku eidavau karta i savaite su didziausiais skausmais.O dabar einu kasdien ax.gif Nagai plaukai gerai auga,kuno oda labai grazi pasidare,tik veido oda eme sauset.Na kas cia dar,aaa su atmintim prastai blush2.gif Jau astuoni metai kovoju su genekologinem ligom.Pienlige,grybeliais,nuolatiniais uzdegimais..Gyditojai ir namiskiai sake -pagimdysi ir baigsis visos bedos.DEJE,kaip puole mane tie brudai,taip ir puola schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane ypatingai susitvarkė, viduriai ir svoris(ant stalo palikau(po cezario) 17 kg, nors per nėštumą priaugus buvau tik 7kg thumbup.gif ), nu o per daug persitvarkė atmintis, išvis kažkur ji man dingo... verysad.gif aaa dar susitvarkė mityba,visą gyvenimą jukgi buvau saldumynų maniakė, o dabar fsio jiems thumbup.gif ...Plaukams buvo viskas tvarkoj, kol pati po gimdymo praėjus 2 mėn sugalvojau atsibalinti(buvau brunetė ir užsimaniau per vieną kartą tapti blondinė), tai skalavimo metu vonioj palikau gal kokius 4 kuokštus (nuslinko), o kur dar kiekvieną dieną po puse šepečio blink.gif ...Na bet dabar jau po truputį pradeda jie ataugt doh.gif Tai tą bėdikę pati pasidariau, nes po gimdymo norėjau būti GRAŽI LABAI biggrin.gif , tai ja ir tapau biggrin.gif...
Atsakyti
Nors numeciau visa priaugta svori, bet figura tapo ne tokia kokia buvo pries tai, pilvuko oda suminkstejo, papukai sumazejo ....
Atsakyti