Pokyčiai po gimdymo:
žiauriai išslinkę plaukai
nebeliko užpakaliuko
pilvukas suglebęs, nors svoris dabar mažesnis nei prieš nėštumą
Na man tai plaukai siaubingai slenka
ir vitaminus gerius ir ivaires plaukam skirtas priemones naudoju, bet niekas nepadeda.
Tuoj nupliksiu, ziema arteja-salciai, reiks peruka kaip bobutei nesioti.

Man uzpakaliukas super atrodo,noreciau kad toks ir liktu,kojos papilnejo,buvau tik kaulai ir skura
Plaukai tokie kaip pries nestuma.Tik striju atsirado daug ir giliu
Bet tikiuos iki kitos vasaros issinaikinti
Ir pilvukas biski didokas,bet mankstyte padarysiu,lanka pasuksiu,atsilenkimus padarysiu,kal sumazes

QUOTE(areta @ 2006 09 13, 21:52)
Man uzpakaliukas super atrodo,noreciau kad toks ir liktu,kojos papilnejo,buvau tik kaulai ir skura
Plaukai tokie kaip pries nestuma.Tik striju atsirado daug ir giliu
Bet tikiuos iki kitos vasaros issinaikinti
Ir pilvukas biski didokas,bet mankstyte padarysiu,lanka pasuksiu,atsilenkimus padarysiu,kal sumazes 

striju tai tikrai neisnaikinsi

na dabar kai praėjo 2 mėn, tai ir man po truputį pradeda slinkti plaukai,laukiu kada klubai grįš į vietą, tad po truputį pasportuoju

Oj kokia skaudi tema......Po gimdymo:20kg virsaus,sutrukes ziaurei pilvas,labai issiputus krutine nes dar maitinu(bet primeskit kaip ji atrodys nustojus maitinti),cezario randas,slenkantys plaukai,trupantys dantys(trupuciuka)nemigo naktys ir t.t.Bet dukryte NUOSTABI

QUOTE(meriva @ 2006 09 13, 09:19)
nebeliko užpakaliuko
pilvukas suglebęs, nors svoris dabar mažesnis nei prieš nėštumą

na pokyciai :
turiu valgyt norss nenoriu, nes zinau kad reikia maitint maziu;
pilvukas nesusitraukes iki galo kad butu plokscias, bet tai pataisoma
;
ant krutines atsirado striju;
turiu valgyt norss nenoriu, nes zinau kad reikia maitint maziu;
pilvukas nesusitraukes iki galo kad butu plokscias, bet tai pataisoma

ant krutines atsirado striju;
Kilogramų perteklius nekankina - sveriu mažiausiai nei kada nors. Pilvas vietoje - nenutysęs.Viskas gerai, išskyrus bėdas su krūtine: nutyso ir daug styjų ant krūtinės nuo maitinimo atsirado...