Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

mano vyrui tyre, tai nieko nerado, bet del visa ko vistiek vaistu israse doh.gif . niekas nuo to nepasikeite schmoll.gif . siaip dabar yra 2 nuomones del vyru tyrimo tokiu atveju. dazniau laikomasi, kad beprasmiska abu gydyti. nebent vyras jaucia kokius simptomus ax.gif
Atsakyti
O kiek pienligė, ta surugštėjusi terpė turi įtakos pastojimui?
Atsakyti
QUOTE(Kopos @ 2007 09 19, 10:28)
O kiek pienligė, ta surugštėjusi terpė turi įtakos pastojimui?

man tai ne kiek rolleyes.gif bet 1 karta persileidau, kita buvo gresiantis - gal nuo to, o gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 09 13, 09:58)
Tik jau nepirkit Diflucan - už tą pačia kaina išeina Flucohexal dvi tabletkos...o vaistai tie patys...

Man rado pienligė ir BV, tai ginė išrašę diflucan 2 tabletes ir tantum rosa miltelius praplovimui- valio, 2 savaites buvau rami , ir vėl tas pats blink.gif nežinau, ką bedaryt. žvakutes absoliučiai visas išnaudojau, kokios tik yra prekyboj- 0 rezultatų. kuo flucohexal geresnis už diflucan?
Kas tas clotrimazolis ir kaip jį naudot?
Ačiū už info, nebežinau, ko girebtis. Kad bent 2 mėnesius jos nebūtų...
Atsakyti
diflukanas ir flucohexal panasus. abieju sudety flukanozolis.

o clotrimazol yra ir tepalo ir zvakuciu, berods ir tableciu
Atsakyti
vat ir mes su vyru mastom ar beverta eiti tirtis, gal geriau visgi pagert vaistuku ir tikrai zinot, kad viska padarem kas nuo musu priklause, o tada tik po gydymo nueiti issitirti abiem. Man tai ziuriai imunine sistema nusilpusi, vis tai tas tai anas. Tai vat ir lenda visokios bedos. Bet kad ne taip lengva ta imunine sistema sustiprinti. verysad.gif
Atsakyti
o kas is to tyrimo, po gydymosi doh.gif - bent jau man, tai jei nera pozymiu arba jie nedideli, tai ir grybo neranda schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 09 20, 08:20)
diflukanas ir flucohexal panasus. abieju sudety flukanozolis.

kudie diflucano kaina taip skirias?
Dar klausimas- diflucan kai vartojau - išgeri vieną tabletę, po 3 dienų - kitą. kaip su flucohexal? ačiū 4u.gif
Atsakyti
tai kad ir diflukana ivairiai normuoja - as geriau po viena tablete per men. o apie flukanozolio vartojima nezinau. paziurek internete apie vaistus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 09 21, 11:29)
kudie diflucano kaina taip skirias?
Dar klausimas- diflucan kai vartojau - išgeri vieną tabletę, po 3 dienų - kitą. kaip su flucohexal? ačiū  4u.gif

gerk tada tai pat 4u.gif matai, firma skiriasi, už tai ir kaina skiriasi ax.gif
Atsakyti
Merginos, nepatikėsit, bet man padėjo Klotrimazolis. Jau kažkur tris savaitės to brudo nebėra. Kad tik neprisikalbėčiau.
Atsakyti
geriau jau nekalbek kol kas tongue.gif
Atsakyti