kiek sužinojau iš savo "ligos" istorijos, tai pienligės negydo antibijotikais, nes antibijotikai kaip tik tą peinligę labai skatina. Kaip supratau iš gydytojos, atsiradęs grybas - reiškia, kad nelikę gerųjų bakterijų, o tokiu atveju jeigu patenka iš žarnyno kokios nors bakterijos ( pvz. streptokokas, enterococas) likęs nedidelis kiekis gerųjų bakterijų negali jų sunaikinti. Tuos visokius streptokokus būtent ir gydo antibijotikais. Bet gaunasi užburtas ratas, nes antibijotikai naikina gerąsias bakterijas. Aš jau minėjau kaip gydžiausi grybą porą puslapių atgal. Geriau stiprius vaistus - Orungal ir naudojau gamintas vaistinėje žvakutes. Tai kai po gydymo kurso pasidariau tepinėlį, gydytoja sakė, kad grybo neliko. Klausiau ar reikia gydyti tuos enterococu, tai gydytoja paskė, kad tepinėlis rodo tik lacto bakterijas (gerąsias), todėl jokiu enterocoku negali būti. tai va, taip pat kaip jau esu minėjus, vieną kartą pasiskiepijau nuo to prakeikto grybo, laukia dar du skiepai. po pirmo skiepo pienligė paūmėjo, bet gydytoja sakė, kad taip gali būti. Kai pasiskiepysiu likusius kartus, tikiuosi būti ilgą laiką rami. Bent jau gydytoja minėjo, jog po tų skiepų anksčiausiai pacientė buvo atėjusi su nusiskundimais po 7 mėnesių, tikiuos aš išlauksiu ilgiau:) apie tuos skiepus skaičiau truputi supermamos istorija, tai kaip supratau, vienoms padeda, kitos lyg ir nelabai. Aš tikiuos būsiu iš tos pirmosios grupės.

Ir jeigu viskas bus gerai, rekomenduosiu ir jums