Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

na, siaip tai ir as pastebedavau, kad man nuo antibiotiku anaiptol nepablogedavo, o pageredavo, kai del kokios kitos priezasties gerdavau g.gif . bet tuo paciu metu gerdavau ir antigrybelinius vaistus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 05 22, 15:17)
Senoje temoje VASARINĖ rašė, kad naudojo ECOVAG kapsules. Šiuo metu naudoju ir aš. Jau 6 dienas, bet pagerėjimo - nei per plauką sad.gif. Prasidėjus karščiams, tiesiog kaukti norisi ir darbingumas ir nuotaika mažėja. O gal pagerėjimas bus po 8 kapsulių kaip rašo anotacijoje.
Bet manau, kad griebsiuosi kažko kito. O vis ta zaraza prasidėjo po antibiotikų kurso ir jau pusmetį kankinuosi su retais paūmėjimais, tačiau dabar jau 2-3savaitės ištisai vargstu.......

ECOVAG netinka pienligei gydyti. Jis skirtas tiesiog maksties mikroflorai atstatyti, daugiau profilaktiskai.
Atsakyti
O geriausios zvakute (is milijono isbandytu) yra canifug cremolum 200. Padeda, bent kazkuriam laikui ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif kiek sužinojau iš savo "ligos" istorijos, tai pienligės negydo antibijotikais, nes antibijotikai kaip tik tą peinligę labai skatina. Kaip supratau iš gydytojos, atsiradęs grybas - reiškia, kad nelikę gerųjų bakterijų, o tokiu atveju jeigu patenka iš žarnyno kokios nors bakterijos ( pvz. streptokokas, enterococas) likęs nedidelis kiekis gerųjų bakterijų negali jų sunaikinti. Tuos visokius streptokokus būtent ir gydo antibijotikais. Bet gaunasi užburtas ratas, nes antibijotikai naikina gerąsias bakterijas. Aš jau minėjau kaip gydžiausi grybą porą puslapių atgal. Geriau stiprius vaistus - Orungal ir naudojau gamintas vaistinėje žvakutes. Tai kai po gydymo kurso pasidariau tepinėlį, gydytoja sakė, kad grybo neliko. Klausiau ar reikia gydyti tuos enterococu, tai gydytoja paskė, kad tepinėlis rodo tik lacto bakterijas (gerąsias), todėl jokiu enterocoku negali būti. tai va, taip pat kaip jau esu minėjus, vieną kartą pasiskiepijau nuo to prakeikto grybo, laukia dar du skiepai. po pirmo skiepo pienligė paūmėjo, bet gydytoja sakė, kad taip gali būti. Kai pasiskiepysiu likusius kartus, tikiuosi būti ilgą laiką rami. Bent jau gydytoja minėjo, jog po tų skiepų anksčiausiai pacientė buvo atėjusi su nusiskundimais po 7 mėnesių, tikiuos aš išlauksiu ilgiau:) apie tuos skiepus skaičiau truputi supermamos istorija, tai kaip supratau, vienoms padeda, kitos lyg ir nelabai. Aš tikiuos būsiu iš tos pirmosios grupės. ax.gif Ir jeigu viskas bus gerai, rekomenduosiu ir jums ax.gif
Atsakyti
buk, gerute, Meid, parasyk, kaip tau seksis su tais skiepais. vistik tai dar gana naujas ir mazai praktikuojamas budas
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 08 30, 18:35)
buk, gerute, Meid, parasyk, kaip tau seksis su tais skiepais. vistik tai dar gana  naujas ir mazai praktikuojamas budas

naca, žinok, tai tikrai nėra naujas būdas. Kaip minėjau apie jį skaičiau supermamos istorijoj. paieškoj įvedžiau pavadinimą ir išmetė mamų, nesulaukiančių gandrų, pokalbius. Šitie vaistai yra šveicariški, o šiuo metu Lietuvoje nėra naudojami, todėl, kad kažkodėl nebuvo perregistruoti, nor kiek žinau kokiais 2004 m. tikrai ir Lietuvos vaistinėse buvo galima įsigyti. Dabar aš jų važiavau pirk į Latviją, nes jie ten yra registruoti ir naudojami. O jų veikimo principas yra toks, kad organizmas gauna didele gerųjų bakterijų dozę, kuri išsiskiria kažkokiais periodais ir tokiu būdu organizmas pats gali su tais grybais kovot. Iš supermamų pokalbių supratau, kad tuos vaistukus leisdavo planuojančioms leliukus, nes, kaip žinia, tas grybas labai mėgsta nėštumo metu pasirodyt.
O apie jo veiksmingumo man galėsiu po kokio mėnesiuko parašyt ax.gif
Atsakyti
Dar sako,kad nuo pienliges gerai gerti baltuju dilgeliu arbatele(na tos gerosios dilgeles,kur baltai zydi ir nesidilgina smile.gif ) Deja ju vaistineje pirkti nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2007 08 31, 10:35)
naca, žinok, tai tikrai nėra naujas būdas. Kaip minėjau apie jį skaičiau supermamos istorijoj. paieškoj įvedžiau pavadinimą ir išmetė mamų, nesulaukiančių gandrų, pokalbius. Šitie vaistai yra šveicariški, o šiuo metu Lietuvoje nėra naudojami, todėl, kad kažkodėl nebuvo perregistruoti, nor kiek žinau kokiais 2004 m. tikrai ir Lietuvos vaistinėse buvo galima įsigyti. Dabar aš jų važiavau pirk į Latviją, nes jie ten yra registruoti ir naudojami. O jų veikimo principas yra toks, kad organizmas gauna didele gerųjų bakterijų dozę, kuri išsiskiria kažkokiais periodais ir tokiu būdu organizmas pats gali su tais grybais kovot. Iš supermamų pokalbių supratau, kad tuos vaistukus leisdavo planuojančioms leliukus, nes, kaip žinia, tas grybas labai mėgsta nėštumo metu pasirodyt.
O apie jo veiksmingumo man galėsiu po kokio mėnesiuko parašyt ax.gif

taip taip, as jau seniai buvau girdejusi, bet tik girdejusi. dar girdejau apie skiepus, kur suleidzia negyvu grybeliu, bet irgi nieko konkretesnio schmoll.gif

JOLYSKA, seniai seniai esu ju vartojusi, bet jokio poveikio man nebuvo doh.gif
Atsakyti
oi kaip temele musu jau toli doh.gif

mergaites ka patarsit naudoti kartu su antibiotikais. israse tiesiog mirtina ju doze manajai miroflorai blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif

NYSTATIN turbut jau su receptais. tai kas tada be recepto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 rugsėjo 2007 - 08:53
Nu va pries kelias dienas buvau pas gydytoja. Vietoj vienu bakteriju atsirado kitos, senasias isgydem, likes grybelis ir kazkokios is S. Tai suleido okoliuka nuo tu bakteriju, jis veikia menesi. Ir geriu Lepicol zarnynui toliau, taip pat skruzdziu medzio zieves ir jogurtiniu bakteriju papildus, plaunu maksti su klizmute Malavit lasiukais praskiestai vandeniu, vanderns 10 arbatiniu s., malavit 1. Galima ir 1 ant 20, bet man kad didesnis poveikis tai maziau skiest reikia:)Taip dukart per diena. Ir isties daug geriau, o siandien pradedu naudot zvakutes5 kazkokias, tik ant nosies menesines, labai tikiuosi kad spesiu doh.gif tai galvoju ar detis zvakute siai nakciai ar net nepradet, juk jei prasides sunaudojus vos 2 is 5 zvakutes, nebus jokios naudos ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cutie: 12 rugsėjo 2007 - 16:00
Visą mėnesį linksmai gėriau visokius jogurtukus su laktobakterijom ir - stebuklas - neišlindo bjaurybė! Gal 6iaip organizmas pastiprėjo, bet pastaruosius mėnesius kas kartą eidavo tik blogyn, blogyn, o dabar staiga jokių problemų.
thumbup.gif
Atsakyti
Va dar turiu klausima, kaip manot ar kenkia pienlige sergancioms bemiele sluoksniuota tesla? bigsmile.gif Juk kaip man atrodo visa problema kodel negaliuma miltiniu produktu tai jog mieliu buna prideta, o cia tik miltai, druska, margarinas, siektiek cukraus, jo net nesijaucia, tai mazai labai ax.gif tai ka manot? 4u.gif
Atsakyti