mat miltiniuose produktuose daug angliavandeniu, tai ir jie negerai

Va ir as turejau tokia zaraza (tpfu tpfu tpfu, kad tik nereiktu sakyt kad turiu
vel), bet man kazkokiu vaistuku israse, tas praejo, o prikibo grybelis
, taciaudaktaryte israse fluconazol ir rodos pagerejo
, tik klausimas ar ilgai, daktaryte sake, kad silpna imunine sistema
o kaip ja atitaisyti net nbzn ......

O aš jau pradedu pamiršti tą vadinamą "zarazą" tfu tfu tfu, kad vėl jos neripsišaukčiau
. Po Clotrimazolum naudojimo, kolkas ji man dingo, be to beveik kiekvieną dieną geriu kefyrą, gal tai turi geros įtakos
, nors ginekologė sakė, kad mityba turi tiek reikšmės, kad vartojant pilnavertį maistą, sustiprėja imunitetas, atsparumas ligoms, tame tarpe ir pienligei.

QUOTE(naca @ 2007 08 29, 18:11)
spėju kad Cutie turėjo bakterine vaginoze dar plius. dėl to išrašė antibiotikus. O ir jos požymiai( stiprus kvapas) yra būdingi BV.
QUOTE(naca @ 2007 09 12, 09:49)
aš pirkau be recepto

QUOTE(Ūlla @ 2007 09 13, 09:10)
Flukonazolio yra visose tabletkose
Nereceptiniai yra Mycosyst, Mydomax.Viena tabletė kainuoja apie 15 lt.

Ne visose. Myco....visi vaistai turi mikanozolio.Tai kita priešgrybelinė medžiaga. Gydytojos nedarę pasėlio rašo vaistus ,,padriad". Mikanozolis, flukanozolis..dzin joms....
Tik jau nepirkit Diflucan - už tą pačia kaina išeina Flucohexal dvi tabletkos...o vaistai tie patys...
as irgi gavau Nystatino be recepto. bet vistiek bijau , kad ta zaraza neatsinaujintu
. dabar esu laimingas zmogus, beveik uzmirsusi tuos nemalonumus

QUOTE(naca @ 2007 09 13, 11:11)
as irgi gavau Nystatino be recepto. bet vistiek bijau , kad ta zaraza neatsinaujintu
. dabar esu laimingas zmogus, beveik uzmirsusi tuos nemalonumus

kaip gydeisi

nugi nesigydziau. cia po gimdymo taip - net negaliu patiketi
. jau virs 2 metu
. nesakyciau, kad taip visai visai nebebuna, bet kartais ir visai visai
o antibu negaliu negerti, nes protinis dygstantis dantis supuliavo, zandas istino

o antibu negaliu negerti, nes protinis dygstantis dantis supuliavo, zandas istino

gal kuri naudojote CLOTRIMAZOLUM?ar padejo?
turbut daugelis cia ji naudojo
vienom padeda, kitom ne

QUOTE(hippy_girl @ 2007 09 14, 20:02)
gal kuri naudojote CLOTRIMAZOLUM?ar padejo?
Man padeda tik šitas ,dar tokį pat tepaliuką kartais panaudoju

na va o man pasėlis nieko neparodė, bet pienligė mėnesio gale kaip įprasta visgi atsirado. Dar tyrė bakterijas, bet sakė čia su pienlige nesusiję, rado cistą. Nu vn ž jei puola, tai viskas iš kart, o dar ir peršalau vos beprašneku. Dabar išrašė macmiror tablečių ir žvakučių. Tablečių ir vyrui. Jis irgi turėtų nueiti išsitirti , bet kažin ar eis. Jam teks nemažai vaistukų gert. Pinigėlių paklosim nemažai ir vėl, bet ar kas gausis
gero