Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(labukas @ 2008 08 13, 09:22)
Sveikutės

Aš irgi susidūriau su šia liga, ir manau, kad man nuo vyro vėl prasideda, kokius ten vaistus jam reiktų gerti, kad praeitų, nes pas gydytoją jis nenori eit. g.gif

yra geriamos macmiror tabletes,mano vyrui kazkada nuo dideliu doziu antibiotiku,kai gydes plauciu uzdegima ,buvo didelis grybas,jis ejo pas urologa jis jam buvo jas israses,ten gydo jos gryba,veikia ir mikrobus,tai kad brangiausiam galite pirkti,galite ir pacios gerti jei nenorite ten tu zvakuciu kaiciotis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 13, 16:12)
Na stai, nuo siandien pradejau kovoti su pienlige, nes jauciu kad ta nelaboji apsigyveno pas mane  doh.gif  verysad.gif Jauciu tos vietos sioki toki nieztejima, isiskyros gelsvos, su taskeliais kartais. Nusipirkau siandien vaistineje zvakuciu Polyginax, MB nupirkau Myxomac, dar pirkau zuvu tauku kapsuliu, Bifoval geruju bakteriju. Zvakute tik desiuos vakare. O kaip manote, del pienliges gali buti apatines pilvo dalies skausmai ir viduriavimas?  g.gif

tai tik tuo atveju jei pienlige yra zarnyne,bet jei stipri pienlige yra,ji visada gali buti ir zarnyne
Atsakyti
[quote=Kryma,2008 07 28, 17:42]
[quote=Avis,2008 07 15, 13:16]
Ech, nedaug ir man tenka laiko pasidžiaugt pagėrėjimu sad.gif Jau trečią mėnesį iš eilės kartojasi ta velnio pienligė.... Pirmus du mėnesius gelbėjausi Mycomax tabletėmis, naudojau Lactacyd losjoną, gėriau Bifoval'į, Tantum Rose miltelius, ramunėlių voneles, atrodo, lyg ir saugojaus kaip įmanydama, o šiandien - še tau, kad nori - vėl pajutau perštėjimą, atsirado baltos išskyros, reiškia, vėl prasideda... Ir taip visus kartus - likus maždaug savaitei iki mėnesinių...
Velnias žino, ką daryt toliau?... Nežinau, ar gert vėl tą Mycomax'ą, ar nepripras prie jų organizmas?...
as Tau siulyciau nebegerti Mycomax. as bandziau daryt taip, kaip tu, vaistininke paklause kelinta karta gersi Mycomax ir pasake, kad daugiau kaip 2 kartus nerekomenduotina per metus jo gerti. paskui pienlige isisiauteja g.gif
[/quote]

o tai ka gert tokiu atveju?
as irgi pasimetusi esu del tu visu pienligiu, tuoj gala gausiu jauciu. viena savaite prasergu menesinem, kita savaite-pienlige, tai normaliai gyvenu tik puse menesio verysad.gif
siaip norejau paklausti, ar kuri bandete pvz detis po viena zvakute karta i savaite, profilaktiskai kaip sakant. gal neatsirastu jei taip vis panaudotume kazka? nzn nei ko greibtis jau... doh.gif svarbiausia anakart va isidejau zvakute lyg nujausdama, ir po keliu dienu prasidejo tos nesamones. ir kaip nesinervuot? blink.gif
siaip buvau nusipirkus floragyn zvakutes, bet jos man kazkaip nelabai.. sakiau pabandysiu ecocillin (kazkuri rekomendavo), gal nieko bus..
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 21, 14:00)
o tai ka gert tokiu atveju?
as irgi pasimetusi esu del tu visu pienligiu, tuoj gala gausiu jauciu. viena savaite prasergu menesinem, kita savaite-pienlige, tai normaliai gyvenu tik puse menesio verysad.gif
siaip norejau paklausti, ar kuri bandete pvz detis po viena zvakute karta i savaite, profilaktiskai kaip sakant. gal neatsirastu jei taip vis panaudotume kazka? nzn nei ko greibtis jau... doh.gif  svarbiausia anakart va isidejau zvakute lyg nujausdama, ir po keliu dienu prasidejo tos nesamones. ir kaip nesinervuot? blink.gif
siaip buvau nusipirkus floragyn zvakutes, bet jos man kazkaip nelabai.. sakiau pabandysiu ecocillin (kazkuri rekomendavo), gal nieko bus..

Merginos, tikrai siūlau pasidaryti pasėlį pas ginekologę, o ne bandyti vaistus, kurie kažkuriai padėjo (pagailėkit ir savo organizmo, ir pinigų). Nes kai aš turėjau šitą bėdą, paaiškėjo, kad ji atspari visiems vaistams nuo pienligės išskyrus vienus, kurie padėjo ir padeda, jei liga pasikartoja. Taip kad tai tikrai labai individualu.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
o man keista, kad as daug vaiksciojau pas ginekologus, tai nesiule jokiu paseliu, o rase vaistus vienus po kito g.gif .

bet laime dabar jau 3,5 metu beveik nebekamuoja ta beda, eme ir pranyko (pfu pfu pfu) savaime po antro gimdymo rolleyes.gif . nors 13 m diena is dienos kankinausi doh.gif .

bet vistiek dar domiuosi-gali bet kada islisti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 08 21, 14:30)
Merginos, tikrai siūlau pasidaryti pasėlį pas ginekologę, o ne bandyti vaistus, kurie kažkuriai padėjo (pagailėkit ir savo organizmo, ir pinigų). Nes kai aš turėjau šitą bėdą, paaiškėjo, kad ji atspari visiems vaistams nuo pienligės išskyrus vienus, kurie padėjo ir padeda, jei liga pasikartoja. Taip kad tai tikrai labai individualu.
Sėkmės visoms  4u.gif

o kokiu dažnumu liga pasikartoja?

man gydytoja nedarė jokio tepinėlio. tik pasižiūrėdavo ir pasakydavo - kuo aiškiausias grybas. ir prasidėdavofarširavimas vaistais.

p.s. o profilaktiškai įsidedu kas savaitę po ecovag ar gynocaps kapsulę. bet kol kas neturiu nuomonės, ar tai veiksminga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2008 08 21, 15:00)
o kokiu dažnumu liga pasikartoja?

man gydytoja nedarė jokio tepinėlio. tik pasižiūrėdavo ir pasakydavo - kuo aiškiausias grybas. ir prasidėdavofarširavimas vaistais.

p.s. o profilaktiškai įsidedu kas savaitę po ecovag ar gynocaps kapsulę. bet kol kas neturiu nuomonės, ar tai veiksminga  unsure.gif

Man irgi nustatydavo kuo aiškiausiai, bet kad ir kokį vaistą išrašydavo - nepadėdavo. O pasėlis yra daromas norint nustatyti bakterijos ar grybo jautrumą tam tikriems vaistams. Taip man ir nustatė, kad mano grybas visiems mano vartotiems vaistams atsparus.
Atsakyti
O tai gerai, nueini pas ginekologa, ir rekia paprasyti, kad padarytu ta paseli? ar jis cia pats nusprendzia? blush2.gif nes man jau kelinta karta grybas, si syki nejau pas gydytoja o zvakutes pirkau, taciau einu kita savaite, butu gerai, kad nerastu jo, bet kur tau jauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 22, 11:45)
O tai gerai, nueini pas ginekologa, ir rekia paprasyti, kad padarytu ta paseli? ar jis cia pats nusprendzia?  blush2.gif  nes man jau kelinta karta grybas, si syki nejau pas gydytoja o  zvakutes pirkau, taciau einu kita savaite, butu gerai, kad nerastu jo, bet kur tau jauciu  verysad.gif

Man tai po kelių nesėkmingų gydymų skirtingais gydytoja pasiūlė pasidaryti pasėlį, nes jai kilo įtarimas, kad mano grybas nenugalimas biggrin.gif . Bet manau galima paklausti ginekologės, gal vertėtų pasidaryti, jei vaistukai neima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 08 22, 13:28)
Man tai po kelių nesėkmingų gydymų skirtingais gydytoja pasiūlė pasidaryti pasėlį, nes jai kilo įtarimas, kad mano grybas nenugalimas biggrin.gif . Bet manau galima paklausti ginekologės, gal vertėtų pasidaryti, jei vaistukai neima?  ax.gif

Aha, nes as jau visai nenoriu kankintis pastoviai su sia zaraza doh.gif
Atsakyti
buvau šnd pas gydytoją, pasiūliau pasėlį padaryt biggrin.gif
jis man paaiškino, kad grybai būna dvejopi - baltasis ir labai retai, rudasis. Būtent kilus įtarimui , kad grybas rudasis daromas pasėlis. Paėmė tepinėlį - žiūrėsim.Rudajį gydo Orungal, bet per visą jo praktiką tik 1 kartą teko juos skirti unsure.gif
Sąrašą pakišo dar ko vengt reikia nuo makšties uždegimų, tai aš jam truputį irgi padėsčiau apie pienligę iš savo praktikos, jis man ir sako - jūs gal medicinos sesuo, kad taip viską žinot lotuliukas.gif
biški pabarė, kad pas daktarus nebeinu, nes medicina kasdien žengia į priekį. Pasiūlė žarnyną gydyt su Lepicol, naudoti Femigel, bei Feminella Vagi C, su vitaminu C. Ir laukti tepinėlio atsakymo, kuris man ir taip aiškus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2008 08 26, 11:21)
jis man paaiškino, kad grybai būna dvejopi - baltasis ir labai retai, rudasis. Būtent kilus įtarimui , kad grybas rudasis daromas pasėlis. Paėmė tepinėlį - žiūrėsim.Rudajį gydo Orungal, bet per visą jo praktiką tik 1 kartą teko juos skirti unsure.gif
Sąrašą pakišo dar ko vengt reikia nuo makšties uždegimų, tai aš jam truputį irgi padėsčiau apie pienligę iš savo praktikos, jis man ir sako - jūs gal medicinos sesuo, kad taip viską žinot lotuliukas.gif
biški pabarė, kad pas daktarus nebeinu, nes  medicina kasdien žengia į priekį. Pasiūlė žarnyną gydyt su Lepicol, naudoti Femigel, bei Feminella Vagi C, su vitaminu C. Ir laukti tepinėlio atsakymo, kuris man ir taip aiškus ax.gif

Nagi nagi 4u.gif ar galima butu suzinoti kas tame sarasiuke yra (ko vengti)? ax.gif Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2008 08 26, 11:21)
biški pabarė, kad pas daktarus nebeinu, nes  medicina kasdien žengia į priekį. Pasiūlė žarnyną gydyt su Lepicol, naudoti Femigel, bei Feminella Vagi C, su vitaminu C. Ir laukti tepinėlio atsakymo, kuris man ir taip aiškus ax.gif

Man irgi darydavo tepinėlius ir atsakymas visada buvo tas pats..
Atsakyti