QUOTE(labukas @ 2008 08 13, 09:22)
Sveikutės
Aš irgi susidūriau su šia liga, ir manau, kad man nuo vyro vėl prasideda, kokius ten vaistus jam reiktų gerti, kad praeitų, nes pas gydytoją jis nenori eit.
Aš irgi susidūriau su šia liga, ir manau, kad man nuo vyro vėl prasideda, kokius ten vaistus jam reiktų gerti, kad praeitų, nes pas gydytoją jis nenori eit.

yra geriamos macmiror tabletes,mano vyrui kazkada nuo dideliu doziu antibiotiku,kai gydes plauciu uzdegima ,buvo didelis grybas,jis ejo pas urologa jis jam buvo jas israses,ten gydo jos gryba,veikia ir mikrobus,tai kad brangiausiam galite pirkti,galite ir pacios gerti jei nenorite ten tu zvakuciu kaiciotis

Papildyta:
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 13, 16:12)
Na stai, nuo siandien pradejau kovoti su pienlige, nes jauciu kad ta nelaboji apsigyveno pas mane
Jauciu tos vietos sioki toki nieztejima, isiskyros gelsvos, su taskeliais kartais. Nusipirkau siandien vaistineje zvakuciu Polyginax, MB nupirkau Myxomac, dar pirkau zuvu tauku kapsuliu, Bifoval geruju bakteriju. Zvakute tik desiuos vakare. O kaip manote, del pienliges gali buti apatines pilvo dalies skausmai ir viduriavimas? 

tai tik tuo atveju jei pienlige yra zarnyne,bet jei stipri pienlige yra,ji visada gali buti ir zarnyne