Įkraunama...
Įkraunama...

Aronas

QUOTE(insi @ 2008 06 11, 17:45)
čia ir yra žydiškas vardas, nesvarbu kaip skaitysi smile.gif

Is kur tokios zinios,kad jis zydiskas,gal gali koki saltini duot kur taip rasoma bigsmile.gif Nes as niekur nerandu.
O siaip mes gyvenam UK ir tikrai gan daznai sutinku sita varda anglu vaiku.
Aplamai nesuprantu tokiu diskusiju peikti ir visokiais zodziais isvartyti varda,kaip ir suaugusios jau cia bendrauja,o ne vaikai. Jus nepamirskit,kad tokios pat kaip jus gali ant jusu vaiku vardu varyt idomu ar bus malonu skaityti.Fui geda man uz jus.
Atsakyti
aronas tikrai yra žydiškas vardas, net biblijoj minimas čia apie kilmę ir reikšmę. jei nežinot kilmės, gal nevertėtų pulti žinančių, a? mirksiukas.gif
o jei yra tema, žmonės ir išsako nuomonę ta tema. nepatinka - nekurkit smile.gif
Atsakyti
Super vardas, mes butume dave toki varda jei butume tureje berniuka thumbup.gif ,
bet siaip realiai sitas vardas keiciasi nuo to kaip ji sukiciuoji.[COLOR=deeppink]
Atsakyti
Tiek daug yra tikru ir graziai skambanciu vardu..Na, nebent gyvenat ne Lietuvoje.. Nepadarykit kalidos
Atsakyti
man Aironas gražus 4u.gif dėčiau savajam būsimam kūdikiui , bet tėtei nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
ir gerai, kad nepatinka. koks sveiko proto tėvas norėtų savo vaiką lygintuvu vadint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 13:51)
ir gerai, kad nepatinka. koks sveiko proto tėvas norėtų savo vaiką lygintuvu vadint? biggrin.gif

insi sugrįžai? bigsmile.gif

Kieme laksto labai labai gražus berniukas wub.gif , bet kai išgirstu jo vardą (Aronas) tai pusė grožio nublanksta biggrin.gif
Atsakyti
? g.gif nežinojot kad iron [airon] lygintuvas?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 16:25)
? g.gif nežinojot kad iron [airon] lygintuvas?

ne schmoll.gif
Atsakyti
kazkam sneket kazkam patylet,tos kurios sakosi ne pries nelietuviskus vardus paziurekit savuju vaiku vardus.man nelietuviski grazesni,jau iki gyvo kaulo tie tomai agnes ausros ievos ir visokie kitokie lietuviski,visi nvalkioti,o va man grazus visokie retesni kaip aristida,dastina,aira ir kt.
Atsakyti
Man tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
O man visai nieko
Atsakyti