Įkraunama...
Įkraunama...

Aronas

Vardo reikšmė: Didingas,aukštas,aukštikalnis.

Daugiau apie vardą: Vardas kilęs iš senovės hebrajų kalbos.Biblijoje minimas kaip Mozės vyresnysis brolis ir pirmasis Izraelio aukščiausias kunigas. blink.gif
Atsakyti
Nuostabus vardas g.gif
Tik dabar isgirdau ir iskart itraukiu i savo vaikui kada nors svarstytinu vardu labai trumpa sarasiuka didis.gif
Simta kartu geriau zydiskas vardas nei is meksikieciu telenoveliu doh.gif nera tokio zymaus skirtumo tarp musu kulturu smile.gif
Atsakyti
Na Arono vardo dar neteko isgirsti,tik Eiridas ir Eironas smile.gif Panasiai skamba,bet vardai skirtingi smile.gif man visai nieko Aronas,visai patinka wub.gif
Atsakyti
Man tai visai nieko Aronas skamba ax.gif
Savo berniukui tokio gal ir neduociau,bet man ausies nerezia sitas vardas smile.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif Negi lietuviškų vardų trūkumas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 17:38)
Nea  schmoll.gif  Negi lietuviškų vardų trūkumas?

Matyt,kad kazkam trukumas.. biggrin.gif O tavo ketvirtas vaikutis,toks biski pagyvenes,ane? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 16, 17:37)
Matyt,kad kazkam trukumas.. biggrin.gif  O tavo ketvirtas vaikutis,toks biski pagyvenes,ane?  ax.gif  bigsmile.gif

Manau ir taip aišku kas tas ketvirtas "vaikutis" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 16, 19:37)
Matyt,kad kazkam trukumas.. biggrin.gif  O tavo ketvirtas vaikutis,toks biski pagyvenes,ane?  ax.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif prajuokinot! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vardas visai nieko, bet as tikrai nesirinkciau. Juk ir Lietuvisku pakankamai graziu turime vardu 4u.gif
Atsakyti
Dėdės šuns vardas buvo "Aronas" bigsmile.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2009 09 19, 12:28)
Dėdės šuns vardas buvo "Aronas"  bigsmile.gif

reiskiasi populiarus visai vardas lotuliukas.gif
Atsakyti