Įkraunama...
Įkraunama...

Aronas

LABAI GRAZUS VARDAS!
Mes savo mazyli irgi planuojam Aaron pavadinti. Kaip ir kai kuriom cia pasisakiusiom mamytem, man sis vardas asocijuojasi su stiprybe, vyriskumu.... galbut nelabai vaikiskas vardas, bet, kita vertus, vaikyste greit prabegs smile.gif
O del nelietuviskumo, tai man visai dzin, nes mes ne Lietuvoj gyvenam + mano vyras ne lietuvis. O be to, net ir lietuviskai Aronas visai graziai skamba thumbup.gif
O jeigu cia kazkam isgirdus vaiko varda puse jo grozio nublanksta, tai nezinau.... Manau reikia gerbt tevu pasirinkima, juk visi deda ju nuomone, pati graziausia varda.
Atsakyti
Man tai žydiškas vardas. Aš ne antisemitė, tiesiog kitos kultūros vardas (man asmeniškai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 31 spalio 2008 - 14:38
Labai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
visiskai negrazus.labai atsiprasau uz savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
nu toks labai vyriškas vardas ax.gif man gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird77777: 22 lapkričio 2008 - 17:20
Man šis vardas yra nuostabus ir daug grazesnis uz esamus lietuviškus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Beje vardo reikšmė ARONAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antonina: 23 lapkričio 2008 - 00:00
QUOTE(muah @ 2008 10 28, 14:37)
LABAI GRAZUS VARDAS!
Mes savo mazyli irgi planuojam Aaron pavadinti. Kaip ir kai kuriom cia pasisakiusiom mamytem, man sis vardas asocijuojasi su stiprybe, vyriskumu.... galbut nelabai vaikiskas vardas, bet, kita vertus, vaikyste greit prabegs  smile.gif
O del nelietuviskumo, tai man visai dzin, nes mes ne Lietuvoj gyvenam + mano vyras ne lietuvis. O be to, net ir lietuviskai Aronas visai graziai skamba  thumbup.gif
O jeigu cia kazkam isgirdus vaiko varda puse jo grozio nublanksta, tai nezinau.... Manau reikia gerbt tevu pasirinkima, juk visi deda ju nuomone, pati graziausia varda.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu, musiskis irgi Aronas wub.gif thumbup.gif ir vyras nelietuvis visiskai biggrin.gif thumbup.gif todel super skamba wub.gif svarbiausia kd mums patina drinks_cheers.gif cool.gif

Atsakyti
Idomus vardas gal ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
pats zydiskiausias vardas! Nu aisku galima dar Moiša pavadint biggrin.gif
Atsakyti
Man gražus vardas thumbup.gif
ir kodėl būtinai reik lietuviškais vardais vadinti??? kaip daugelis čia rašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 09 11, 08:59)

ir kodėl būtinai reik lietuviškais vardais vadinti???

o jūs pati pamąstykit smile.gif .
Beje, kaip vardą Aronas kirčiuot?
Atsakyti
nieks nesako,kad butinai lietuviskais,yra visokiu tarptautiniu ir tinkanciu lietuviu vaikams,bet visokie Kevinai,Deilai,Sabrinos ir Aronai,nezinau,man tai skamba kvailai tongue.gif Savo vaiko niekada nepavadinciau tokiu akivaizdziai zydisku vardu,nors neesu pries zydus,bet man tai visiskai svetima,o jei jums atrodo gerai,tai jusu reikalas,cia mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti