Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

semper Lemolac isgelbejo mano Viltyte nuo siaubingu pilvo diegliu...vargom visa pirma gyvenimo menesiuka....
tik dziaigiuosi kad atradau semper! drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar čia tik man taip yra,ar kažką ne taip darau,ar tas Semper Lemolac turi buti skystos konsistencijos kai paruosiu?
Atsakyti
sveikutės, mano sūnelis iki 2 mėn gėrė APTAMIL AR, nes labai atpylinėjo, bet bėda, kad užkietėjo viduriai. Vaikas per skaudžias ašaras ir klizmučių pagalba tepradaro kaip akmenėliais kakučiais Gydytoja sakė pabandyti APTAMIL HA, bet jau po pirmo maitinimo stipriai atpyle,tai nupirkom SEMPER LEMOLAC. Na teigiamo poveikio dar nespejom pajusti,nes tik antra diena tevalgom, bet vat kažkodėl man keista g.gif
rašo,kad jis atpylinėjantiems,tai manau,turėtų būti tirštas, bet jis ne toks ir vaikutis šiek tiek atpila jo,nors suvalgo gerokai mažiau negu APTAMIL AR.
Gal kuri žinot, ar turi būti jis skystas, ar kažkas ne taip su tuo mišinėliu?Gal dar kokios patirties galit papasakot apie jį, o gal turėjot tokią pat problemą:atpylinėjimas, kietas kakutis,neramus vaikas
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 09 18, 08:50)
sveikutės, mano sūnelis iki 2 mėn gėrė APTAMIL AR, nes labai atpylinėjo, bet bėda, kad užkietėjo viduriai. Vaikas per skaudžias ašaras ir klizmučių pagalba tepradaro kaip akmenėliais kakučiais Gydytoja sakė pabandyti APTAMIL HA, bet jau po pirmo maitinimo stipriai atpyle,tai nupirkom SEMPER LEMOLAC. Na teigiamo poveikio dar nespejom pajusti,nes tik antra diena tevalgom, bet vat kažkodėl man keista g.gif
rašo,kad jis atpylinėjantiems,tai manau,turėtų būti tirštas, bet jis ne toks ir vaikutis šiek tiek atpila jo,nors suvalgo gerokai mažiau negu APTAMIL AR.
Gal kuri žinot, ar turi būti jis skystas, ar kažkas ne taip su tuo mišinėliu?Gal dar kokios patirties galit papasakot apie jį, o gal turėjot tokią pat problemą:atpylinėjimas, kietas kakutis,neramus vaikas

ne, jis neturi buti tirstas. pagal vaizda jis niekuo nesiskiria nuo kitu misinuku. buvo, kad mes irgi maitinom SEMPER LEMOLAC, tai musiskiui tiko ir viskas susinormalizavo, tada paprasciausiai perejom prie BABY SEMP.
na, bent pas mus taip buvo.. 4u.gif turetu pas jus irgi viskas susitvarkyt.. cool.gif

Papildyta:
beje.. nuo viduriu uzkietejimo reik gerti BIFIDUS, o va LEMOLAC yra nuo pilvo putimo ir bendrai zarnyno veiklai gerinti.
(pries tai kazkaip nepaskaiciau iki galo kas parasyta... 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2008 09 18, 12:11)
ne, jis neturi buti tirstas. pagal vaizda jis niekuo nesiskiria nuo kitu misinuku. buvo, kad mes irgi maitinom SEMPER LEMOLAC, tai musiskiui tiko ir viskas susinormalizavo, tada paprasciausiai perejom prie BABY SEMP.
na, bent pas mus taip buvo..  4u.gif  turetu pas jus irgi viskas susitvarkyt..  cool.gif

Papildyta:
beje.. nuo viduriu uzkietejimo reik gerti BIFIDUS, o va LEMOLAC yra nuo pilvo putimo ir bendrai zarnyno veiklai gerinti.
(pries tai kazkaip nepaskaiciau iki galo kas parasyta...  4u.gif )

Duodu vis dar Lemolac,bet vaikas net po valandos atpila kazkiek,bet rodos,kad tik vandenuka,o misinukas matyt uzsilieka skranduke g.gif
taip,bandysiu duoti retkarciais ir to Bifidus.Pradėjau galvoti,kad ar nereiks mums Humana AR vel gerti...Kai grizom is ligonines,daviau jo kelias dienas,bet kai jis man skystai eme daryti,tai pamaniau,kad blogai,bet pasirodo,geriau-negu kietai smile.gif
Atsakyti
mamytes pamaciau teme ir perskaiciau,atsiminimai ir man nekokie su tais atpilinejimais ir kietais kakuciais,bet radau iseiti tiksliau viene labai jau sena gydytoja patare ir zinokit isgelbejo,ji man liepe misinuka daryti ne su vandeniu o su avizu nuoviru ir sitas patarimas padejo dar ne vienei mamytei kuriai pasakiau,reikia i 1 litra vandens ideti sauksta avizu dribsniu geriausia tu tokiu kur rupesni ir virti ant mazos ugnies apie 20 min tada nukosti atvesinti ir nupilti kai nusistoja tokios naturalios nuosedos .lieka toks svelniaia geltonas vandenukas bet va butent jo skrandukas ir neatmeta uztai vaikas ir nebeatpila.o avizos jos jau pacios truputi minkstina ismatas tai ir kakiukas kur kas minkstesnis ir leliukui tada pilvuko nepucia,patariu mamytes pameginkit nieko neprarasit o rezultatus manau ivertinsit tik teigiamai,sekmes jum ir sveikatytes jusu leliukams soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2008 09 19, 09:07)
mamytes pamaciau teme ir perskaiciau,atsiminimai ir man nekokie su tais atpilinejimais ir kietais kakuciais,bet radau iseiti tiksliau viene labai jau sena gydytoja patare ir zinokit isgelbejo,ji man liepe misinuka daryti ne su vandeniu o su avizu nuoviru ir sitas patarimas padejo dar ne vienei mamytei kuriai pasakiau,reikia i 1 litra vandens ideti sauksta avizu dribsniu geriausia tu tokiu kur rupesni ir virti ant mazos ugnies apie 20 min tada nukosti atvesinti ir nupilti kai nusistoja tokios naturalios nuosedos .lieka toks svelniaia geltonas vandenukas bet va butent jo skrandukas ir neatmeta uztai vaikas ir nebeatpila.o avizos jos jau pacios truputi minkstina ismatas tai ir kakiukas kur kas minkstesnis ir leliukui tada pilvuko nepucia,patariu mamytes pameginkit nieko neprarasit o rezultatus manau ivertinsit tik teigiamai,sekmes jum ir sveikatytes jusu leliukams soske.gif

tikrai net genijum nereikia but,kad suprast,jog neblogas variantas cia. Bet galiu pasigirti,mums jau geriau.Davaiu kelis kartus pagerti Samper Bifidus ir Humana Ar misinuka nepilnai para laiko kas 2-3 h pagere,tai nereniai pridare skysto kakucio pats,o jau kelinyta diena gaudavau kiist krapstuka,nors ir zinojau,kad nera gerai,kad gali vaikas priprasti,bet matyti steninti vaikuti ir verkianti,kad nepradaro,o su pagalba kietas turinukas iseidavo,tai nebemasciau,kas gerai,o kas ne.Paprasciausiai kiekviena mama turbut darom viska,kas geriausia,neziurint,kad galim paskui turet vargo.Turbut nera didesnio skausmo,kaip matyt besikankinanti vaikuti.Tik dabar dar siek tiek neramus vaikelis,bet jau galima gyvent thumbup.gif

P.S. ačiū visoms už patarimus ir pasidalintą patirį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megule: 19 rugsėjo 2008 - 16:13
As kazkada bandziau rast Lemolac, bet neradau, kadangi mazyle labai atpilinedavo bandziau jai duoti Aptamila AR, bet jis toks tirstas,kad ji atsisake valgyt schmoll.gif , nuo 3 men, pradejom valgyt tirsta maista, 2 sav. begyje, susitvarke musu apylinejimai, dabar jeigu ir atpila, tai labai retai, ir vos truputukas pieno ant lupu pasirido. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2008 09 19, 10:07)

Mums sitas varijantas nepadejo. schmoll.gif

Apie lemolaksa atsiliepimai tik geri. thumbup.gif Mes ji geriam,nes pilvukas skauda nuo kitu misinuku,maisau semper 2 su lemolaksu,viena kart duodu ta,kita kart kita ir musu pilvukas neskauda,nuo visu kitu misinuku skaudedavo,kuriuos bandem,net nuo semper bifidus.Ir kakutis jau baigia susitvarkyti,minksteja. thumbup.gif
Atsakyti
Mes isbande ne viena misinuka visai neseniai atradom semper, naudojam baby semp1 skysta ir miltelius, ir bifidus, kolkas nusiskundimu neturiu, mazius valgo labai gerai, o bifidus daro tvarka viduriukuose biggrin.gif tik va idomu kodel lietuvoj tik maza dalis semper produkcijos, svedijoj misiniu rusiu yra gerokai daugiau, yra ir alergiskiems vaikams, ir skystu misnuku pvz bifidus yra... g.gif
Atsakyti
Kas zino, kuo skiriasi Semperio misinukai BABY 1 nuo BABY SEMP 1 ? g.gif
Skaiciau, skaiciau anotacijose, bet nieko neisskaiciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2008 07 10, 09:24)
Apie latvius nieko negirdėjau, nes mišinėlius užsisakinėju tiesiai iš Lomadžio, bet jie tikrai turi ir Baby 1  mirksiukas.gif  Išties tai Baby Semp 1  yra tas pats Baby 1, tik papildytas DHR omega-3 riebiąja rūgštimi, ARR omega-6 riebiąja rūgštimi ir dėžutėje yra dvi paluotės, Baby 1 dėžutėje yra tik viena pakuotė, bet ir kainuoja jis nedaug- 8.99 Lt  ax.gif 
O dėl Bifidus... gėrėm kasdien, bet pastaruoju metu pradėjo nuo jo atpylinėti  blink.gif  Liko ką tik pradaryta dėžutė ir dar viena visai nepradaryta  doh.gif

UPS, radau atrodo atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
maniskis tai nuo semper misineliu vemdavo unsure.gif isbandem lemolac, bifidus schmoll.gif
Atsakyti