pasiteiravau sake kad turetu priimt,kai rasiau prasyma,bet eisiu dar pas vedeja pasiteiraut.kitaip buciau net nevargusi.kita savaite eisiu,pranesiu kas naujo
Dieve, Dieve- ir kur taip skubėt,negi negaila tokią mažytę atiduot svetimų globai??? Juk tokiam pupuliukui dar mamytės laaaaabai reikia

gaila,o ka darysi,tai kad labai reikia.
QUOTE(myliuvasara @ 2008 07 15, 09:33)
gaila,o ka darysi,tai kad labai reikia.
Nesuprantu,žodis "reikia" auginant vaiką gali būt tik jo labui.Juk tam valstybė ir moka pašalpas ilgiau-berods iki 1,5metų,kad mamos tų vaikų į daržus nuo metų negrūstų

kiek zmoniu tiek ir nuomoniu 
kas tie 97lt ,pampersu pakis,ir nebera tu lt

QUOTE(myliuvasara @ 2008 07 18, 16:02)
Ai aš vistiek nesuprantu,juk iki 1,5metų moka 100proc algos pašalpą,o nuo 1,5 iki 2metų 80proc,tai negi tik tokia alga,97Lt

O beje tavo leliai pampersų manau jau nebereikia,bent jau dieną,tik jaunos mamkos tyngi ant puodo sodinėt,todėl vysto vos ne iki 3metų į pampersus

Nors neaktuali pampersų tema,bet kažkada pardoj užmečiau akį ir iškart atšoko fantazija vaikus gimdyt

QUOTE(NORIKA @ 2008 07 19, 13:42)
Ai aš vistiek nesuprantu,juk iki 1,5metų moka 100proc algos pašalpą,o nuo 1,5 iki 2metų 80proc,tai negi tik tokia alga,97Lt
Ar verta tada eit dirbt 
O beje tavo leliai pampersų manau jau nebereikia,bent jau dieną,tik jaunos mamkos tyngi ant puodo sodinėt,todėl vysto vos ne iki 3metų į pampersus
Ant puoduko pasysiot juk nekainuoja,o pampersų kainos tai

Nu ne man skirta, bet įkišiu savo trigrašį.Ne visi dirba tokius darbus , kur paskui ramiai gali sau sėdėt porą metų namie. Pvz., kirpyklų, grožio salonų darbuotojos moka už darbo vietą pačios, perka patentą, bet vaikų auginimo atveju joms biškiuką keblu. Nežinau kiek jos ten gauna, bet akivaizdu, kad labai neapsimoka namie sėdėt (arba namuose atsidaryt nelegalią įstaigėlę, kol augini vaikelį

O aš manau kad išeitis visada yra - jei nori ją rast. Vaiką nuo metų į daržą atiduot - lengviausias kelias
Ir pavalgęs,ir pamiegojęs ir pačiai galva rami.
Na tiesiog mano nuomonė tokia,aš pati dirbus lopšio grupėje,tai esu visom keturiom prieš tai,kad vaikai velkami į lopšį nuo 1m ar 1,5metukų
Tačiau toleruoju ir Jūsų nuomonę,ne visiem sąlygos vienodos,galbūt....

Na tiesiog mano nuomonė tokia,aš pati dirbus lopšio grupėje,tai esu visom keturiom prieš tai,kad vaikai velkami į lopšį nuo 1m ar 1,5metukų

QUOTE(NORIKA @ 2008 07 19, 16:16)
O aš manau kad išeitis visada yra - jei nori ją rast. Vaiką nuo metų į daržą atiduot - lengviausias kelias
Ir pavalgęs,ir pamiegojęs ir pačiai galva rami.

buk gera papasakok daugiau,kodel esi pries,man labai ydomu
rasei kad dirbai lopsi,papasakok ka ?
As irgi siulyciau vaikus vesti i lopseli darzeli tik nuo 2m,
ne del to kad blogai, lopselyje labai gerai vaikams nuo 2m,
o iki 2m nera tam salygu, nes tokio amziaus vaikai turi miegoti du kartus, ir jiems reikalinga individuali prieziura daugiau,
tam ir valstybe sudare salygas tevams iki 2m priziureti vaikus, gali nedirbti,
bet apie tai kada vesti vaikus i darzelius yra kitas puslapis
o sis konkretus apie darzeli "Žibute'

o ce niekam ir neidomu ziuriu daugiau
paplepet apie zibute

as irgi esu uzrasius savo dukrtyte i si darzeli bet eile gausiu tik kitais metais kai jai bus 2metai... tai va girdejau tokius negerus dalykus apie kiema darzelio- vartai atidaryti vaiksto kas tik nori,kiti vartai kur i gatve net ju nera.
tai vaikas i gatve gali isbegti... na ir dar nezinau kaip dabar ar ten pavesine nugrove ar ne,nes budavo pavesine o ten mokiniai is dubijos rukydavo daznai....