Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 10, 12:32)
as irgi esu uzrasius savo dukrtyte i si darzeli bet eile gausiu tik kitais metais kai jai bus 2metai... tai va girdejau tokius negerus dalykus apie kiema darzelio- vartai atidaryti vaiksto kas tik nori,kiti vartai kur i gatve net ju nera. unsure.gif  tai vaikas i gatve gali isbegti... na ir dar nezinau kaip dabar ar ten pavesine nugrove ar ne,nes budavo pavesine o ten mokiniai is dubijos rukydavo daznai....

Na rasote visiskas nesamones schmoll.gif , nueikite pirmiau i darželi ir pasiziurekite, schmoll.gif kiemas graziausiai sutvarkytas, thumbup.gif vartai uzrakinti, thumbup.gif ir kiek zinau labai rupinamasi vaiku saugumu, o atraskit kokio darzelio kiema siauliuose kuris butu aklinai uzdarytas biggrin.gif darzelis sis thumbup.gif
Atsakyti
jauna mamyte tu turi omeni darzeli prie dubijos vid manau,o kregzdute yra prie bendrabucio ezero g
rapolas drinks_cheers.gif ten tikrai tvarkinga
Atsakyti
Norejau paklaust,kaip jus uzraset vaika i darzeli ir tik girdejot ka apie ji pasakoja agentura "VBS"(viena boba sake),tai pati neapziurejot ir net nepasidomejot?O juk uzsirasyti i dazeli,reikia i ji ir nueiti.Ar as klystu?
Papildyta:
cia buvo klausimas jaunai mamytei
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 12, 20:45)
jauna mamyte tu turi omeni darzeli prie dubijos vid manau,o kregzdute yra prie bendrabucio ezero g
rapolas  drinks_cheers.gif  ten tikrai tvarkinga

o apie koki darzeli cia diskutuojama,as galvojau,kad apie "Zibute"?Netoli Dubijos mok.yra lyg "Saulute",o "Kregzdute"atrodo Cvirkos gatveje.
Atsakyti
[

o apie koki darzeli cia diskutuojama,as galvojau,kad apie "Zibute"?Netoli Dubijos mok.yra lyg "Saulute",o "Kregzdute"atrodo Cvirkos gatveje.
[/quote]

Sutinku drinks_cheers.gif su moteris37, myliu vasara sumaiset pavadinimus, bet nieko, thumbup.gif Žibute thumbup.gif , o apie saulute ir kregzdute cia kalbos negali buti , nes puslapis ne tas.
Sveikinu visus kas lankot Žibute thumbup.gif darzelis
Atsakyti
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 10, 10:32)
girdejau tokius negerus dalykus apie kiema darzelio- vartai atidaryti vaiksto kas tik nori,[

Jusu nuogirdas galiu patvirstinti.Pro darzelio teritorija dazniausiai kursuoja asocialus asmenys.Pati savo akimis maciau ir ne viena karta, kai vaikas vasara lanke si darzeli du menesius.Vienas girtas asmuo gulejo tiesiai ant praejimo, aukletojos uz galvu susiemusios buvo, kadangi padaryti nieko negali.
O, pats darzelis tikrai labai jaukus ir svarus,darbuotojai labai malonus ir paslaugus.O, teritorijos nepasirinksi.
Atsakyti
jo atsiprasau rasydama jaunai mamyte ne ta pavadinima parasiau,didelis soory 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as kazkada pati ejau i si darzeli,bet ne kaip i darzeli o kaip i mokykla jei gerai atsimenu tai 1,2,3 klases.ir nekreipdavom mesdemesio,mums svarbiausiai budavo per pertraukas palakstyt pazais,bent jau man blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 14 rugsėjo 2008 - 09:54
mes lankom šį darželį nuo 1,8 metukų ir jokių nusiskundimų dėl jo neturiu.sutinku kad per darželio teritorija vaikšto nekokie žmogeliai, tačiau tikrai tai ne vieno darželio problema. tenka dažnai praeiti pro l/d ąžuoliukas, saulutė šalia jų taip pat ne vieną kartą mačiau tokios pat reputacijos asmenų ir nemanau kad tai yra didžiulė problema, nes vaikai, man atrodo, net nekreipia į juos dėmesio nes ir taip turi ką veikt. o dėl darželio vartų - tai nežinau iš kurios pusės jūs tų vartų neradot, nes kiek mačiau yra 2 varteliai, tvarkingi ir nuolat uždarinėjami.
man renkantis darželį aktualiausia buvo visai kiti dalykai - auklėtojos, darželyje vykdomos ugdymo programos, būreliai ir kt. ištiesų nesigailiu pasirinkusi šį darželį, nes vaikas eina labai noriai, auklėtojos ir auklytės thumbup.gif bent jau su kuriom teko susidurti, veiklos vaikams labai daug, darželio grupėje leidžia pasirinkti papildomą veiklą, daug spektaklių, koncertų, pasirodymų ir t.t. mums patinka ten, o kiti turi savo nuomonę ir ją reikia gerbti mirksiukas.gif
Atsakyti
na va kaip smagu isgirsti malonia informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif eisiu as vel rasyt prasymo,nes keiciasi planai,ir labai butu gerai kad priimtu jau nuo pusantru metuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 21 rugsėjo 2008 - 16:59
na jei bus vietų tai tikrai priims, o į kurią lopšelio grupę pretenduojat patekt?
Atsakyti
tai lig tais zibute vadinasi tas darzelis ezero 6a prie dubijos mokyklos,buvau ten nuejus smile.gif ,na bet gerai jai aukletojos geros ten yra smile.gif thumbup.gif .tik gaila dar visus metus laukt reikia o taip reikia pinigu darbo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunaMAMITE: 22 rugsėjo 2008 - 10:10
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 22, 11:09)
tai lig tais zibute vadinasi tas darzelis ezero 6a prie dubijos mokyklos,buvau ten nuejus smile.gif  ,na bet gerai jai aukletojos geros ten yra smile.gif  thumbup.gif  .tik gaila dar visus metus laukt reikia o taip reikia pinigu darbo.....

taip taip - ,,zibutė' yra ežero 6a
Atsakyti
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 22, 12:09)
tai lig tais zibute vadinasi tas darzelis ezero 6a prie dubijos mokyklos,buvau ten nuejus smile.gif  ,na bet gerai jai aukletojos geros ten yra smile.gif  thumbup.gif  .tik gaila dar visus metus laukt reikia o taip reikia pinigu darbo.....

Nesimaisykite, schmoll.gif prie dubijos mokyklos tikrai ne Žibutė schmoll.gif ,o Saulute, smile.gif Žibute yra priešais sodra Ežero gatveje, adresu Ezero 6a thumbup.gif - Ezero 8 bendrabucio kieme, darzelis thumbup.gif sutinku su pumpura drinks_cheers.gif
Atsakyti