Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 13:50)
Is nuotraukos pazinau jusu vaikiuka biggrin.gif na tai ir mamyte bus dabar pazistama mirksiukas.gif
gal ir maniske pazinote smile.gif

HappyAngel, kaip jums sekesi? Priminkite i kokia grupe einate?

ar tavo mergyte buvo rausvais drabuziukais, tokia sviesiaplauke, berods su maniskiu atkaklus ciuozejai buvo bigsmile.gif
busim pazistamos, ir as bandziau pagal vaiku vardus, kur kieno mamyte yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intor @ 2011 09 01, 12:12)
ar tavo mergyte buvo rausvais drabuziukais, tokia sviesiaplauke, berods su maniskiu atkaklus ciuozejai buvo bigsmile.gif
busim pazistamos, ir as bandziau pagal vaiku vardus, kur kieno mamyte yra smile.gif

taip taip, ruzavai buvom apsirenge, Ugne vardas, o as buvau juodai apsirengusi, na visa laika vos ne tarpdury prastovejau biggrin.gif nes mamos visai nereikejo biggrin.gif isejot anksciau, nebuvote palikus vieno Augustuko? Rytoj tai atvesiu nuo ryto ir paliksiu iki pietu, tik ateisiu padeti pavalgyti pietus, nes daug mazuliuku naujoku sunku aukletojom vienom visus apeit, pamaitinti...
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 12:50)
HappyAngel, kaip jums sekesi? Priminkite i kokia grupe einate?

Oi, visai gerai sekėsi, nors pietų miegui pirmą dieną pasiėmiau namo, rytoj jau paliksiu. Bet ir vaikų šiandien mažai buvo, tik 12. Auklėtoja sakė, kad dažniausiai beveik visi 20 ir lanko.
Auklėtoja ir šeimininkutė pagyrė mano vaiką, kad nors ir mažutė, bet labai savarankiška, klauso. Oi, pamatys vargelį, kai paliksiu miegoti pietų - su nusirengimu/apsirengimu dar nesklandumų yra, deja doh.gif
Dukrytė irgi patenkinta buvo, sakė, rytoj ateis dar smile.gif Žinau, kad viskas gali apsiversti, nes pirma diena visada įdomi - nauji vaikai, naujos auklėtojos, nauji žaislai...
Šiaip auklėtoja man labai patiko, šeimininkutė irgi thumbup.gif Čia "Kodėlčiukų" grupė 4u.gif

O kaip Ugnytei sekėsi? 4u.gif

Intor, smagu, kad patiko sūneliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 09 01, 12:24)
Čia "Kodėlčiukų" grupė 4u.gif

O kaip Ugnytei sekėsi? 4u.gif 

Smagu labai, kad taip gerai praejo pirma diena smile.gif gal ir mamytei jau siek tiek ramiau...
Kodelciuku grupe mano seses vaikas lanke, ji buvo labai patenkinta aukletojomis, visa laika tik gerai atiliepe kiek pamenu.

O Ugnei tai puikiai sekes, mamos nereikejo, nors netoliese buvau valandele, paskui porai val palikau viena, sake auksinis vaikas, bet kai atejau pradejo oziuotis, bet gal pavargo ar seip mamai reiko pasirodyt kokia esanti biggrin.gif manau, kad greit adaptuosimes...
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 13:31)
*Smagu labai, kad taip gerai praejo pirma diena smile.gif gal ir mamytei jau siek tiek ramiau...
**Kodelciuku grupe mano seses vaikas lanke, ji buvo labai patenkinta aukletojomis, visa laika tik gerai atiliepe kiek pamenu.
***O Ugnei tai puikiai sekes, mamos nereikejo, nors netoliese buvau valandele, paskui porai val palikau viena, sake auksinis vaikas, bet kai atejau pradejo oziuotis, bet gal pavargo ar seip mamai reiko pasirodyt kokia esanti biggrin.gif manau, kad greit adaptuosimes...

*Oi, dėl mamytės tai gėda nereali doh.gif Auklėtoja jau buvo perspėta, kad aš baisiai jaudinuosi ir puolė mane raminti vos pamačiusi biggrin.gif Įsivaizduojat? Vos į žemę nesulindau blush2.gif
**Gera girdėti thumbup.gif
***Šaunuolė Ugnytė! 4u.gif O dėl pasirodymo tai joooo - visi sako, kad mano vaikas auksinis...kol mamos šalia nėra. Pamato mane ir prasideda cirkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 09 01, 12:55)
*Oi, dėl mamytės tai gėda nereali doh.gif Auklėtoja jau buvo perspėta, kad aš baisiai jaudinuosi ir puolė mane raminti vos pamačiusi biggrin.gif Įsivaizduojat? Vos į žemę nesulindau blush2.gif

Tai gal labiau pasaugos tada jusu vaikiuka, manau, kad viskas cia gerai, kad jaudinates, visgi maziuke tokia dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 14:31)
Smagu labai, kad taip gerai praejo pirma diena smile.gif gal ir mamytei jau siek tiek ramiau...
Kodelciuku grupe mano seses vaikas lanke, ji buvo labai patenkinta aukletojomis, visa laika tik gerai atiliepe kiek pamenu.

O Ugnei tai puikiai sekes, mamos nereikejo, nors netoliese buvau valandele, paskui porai val palikau viena, sake auksinis vaikas, bet kai atejau pradejo oziuotis, bet gal pavargo ar seip mamai reiko pasirodyt kokia esanti biggrin.gif manau, kad greit adaptuosimes...

mano irgi velniu patampa, kai salia bunu. Kad pasiuto zaislus braukt nuo stalo, as ji drausminu, o matai jam juokinga doh.gif Prie svetimu ramesnis, matyt nedrista taip isdykaut. Reik tiketis, kad mamai ausys neraudonuos, del mazojo isdaigu blush2.gif mes isbegom anksciau, nes vyrui reikejo staigiai i darba sugrizt. Ryt bandysiu iki pietu irgi palikti, ziuresim kaip seksis. Maniskis jau valgo pats, bet idomu, kaip svetimoj vietoj, namie prates siek tiek pavalgo ir begioja, nori uzkast, ateina, zino, kad uzkandis bus koks padetas. Na priprasim prie visko, gera pradzia bus puse darbo.
Kai priejau prie vaiko pasakyt, kad jau ruosimes namucio, tai mane stumtelejo ir ate ate parode. Zodziu, tau mama reik, tu ir eik namo biggrin.gif kad ir sekancias dienas taip butu.
Papildyta:
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 14:21)
taip taip, ruzavai buvom apsirenge, Ugne vardas, o as buvau juodai apsirengusi, na visa laika vos ne tarpdury prastovejau biggrin.gif nes mamos visai nereikejo biggrin.gif isejot anksciau, nebuvote palikus vieno Augustuko? Rytoj tai atvesiu nuo ryto ir paliksiu iki pietu, tik ateisiu padeti pavalgyti pietus, nes daug mazuliuku naujoku sunku aukletojom vienom visus apeit, pamaitinti...

buvom ir mes trumpam palike, i kita kambariuka buvom isbege filmuko paziuret, neprireike mamos rolleyes.gif Ar Ugnyte pati nevalgo?
Atsakyti
QUOTE(Intor @ 2011 09 01, 14:05)
Ar Ugnyte pati nevalgo?

valgo, tik kaip jus ir saket apie Augustuka, kad megsta begioti sen bei ten valgydama, o kai tiek daug veiksmo buvo darzelyje tai is vis sunku susikaupti ir ramiai pavalgyti buvo, todel padejau pavalgyti, t.y. su saukstu is paskos ejau biggrin.gif bet ten dauguma vaikuciu taip gavos kas su mamom buvo smile.gif sriubyte karsta buvo, reikejo papusti ir pan...auklyte sake, kad pirma karta taip, kai tiek daug maziuku naujokeliu sueina viena diena, sudetinga taip visus suziureti, pavalgydinti ir pan...
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 15:15)
auklyte sake, kad pirma karta taip, kai tiek daug maziuku naujokeliu sueina viena diena, sudetinga taip visus suziureti, pavalgydinti ir pan...

Pirmi metai taip, kad visi vaikučiai naujokiukai vienu metu į grupę suplaukė. Praeitais metais dalimis gi ėjom pratintis - dalis nuo 6 dienos, dalis nuo 13... O šiais metais visiems buvo pasakyta ateiti rugsėjo pirmą. Čia kažkaip su tais darželinukų krepšeliais susiję, bet aš tiksliai nežinau kaip. Žodžiu, tradiciškai: politika, pinigai. Užtat ir gavosi truputį bardakėlis.
Buvau sutikusi vieną mamytę iš dukrytės buvusios (kaip keista tai sakyti - buvusi...) lopšelio grupės, jos mergytė liko joje, neišėjo į darželį, tai ji sakė, kad baisu kas grupėje buvo - naujokiukų bele kiek, verkimas, lakstymas, chaosas, visi ant rankų nori, mamų daug, tie, kurie "senbuviai", irgi nuo to triukšmo pasimetę baisiai buvo. Nekas šiais metais, nekas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 16:15)
valgo, tik kaip jus ir saket apie Augustuka, kad megsta begioti sen bei ten valgydama, o kai tiek daug veiksmo buvo darzelyje tai is vis sunku susikaupti ir ramiai pavalgyti buvo, todel padejau pavalgyti, t.y. su saukstu is paskos ejau biggrin.gif bet ten dauguma vaikuciu taip gavos kas su mamom buvo smile.gif sriubyte karsta buvo, reikejo papusti ir pan...auklyte sake, kad pirma karta taip, kai tiek daug maziuku naujokeliu sueina viena diena, sudetinga taip visus suziureti, pavalgydinti ir pan...

aaa, mat mes iki sriubytes nebeisbuvom. Maniskis is vis sriubu nevalgo, niekaip neipersu, o mes su vyru vien sriubom gyvi galetume but. Mat mano zuikis ilgai koses valge, nes danti pirma isdaiginom sulauke 1 m 3men, tai matyt, jam tos sriubos ir koses tiek ikyreje doh.gif taciau, jei yra sveciuose vaiku ir svecias valgo sriuba, tai ir jam reik pasrebt lotuliukas.gif kaip as laukiu to momento, kada mazius visiskai pripras prie darzelio aplinkos, ritmo, nauju draugu, bus tada ir mamai ramu smile.gif

Atsakyti
Galiu pasidžiaugti, kad ir mūsiškė po ilgos pertraukos noriai į darželį keliavo. Vakare buvo mandrumų pilna... grįžo kaip ant sparnų smile.gif Vakare nuo įspūdžių buvo sunku užmigti, o ryte keltis.

Dėl mažiukų mažiau nerimaukit. Jie labai gerai jaučia jūsų emocijas ir pradės tuo naudotis... Žinoma anksčiau ar vėliau bus, kad nebenorės eiti į darželį, bet ne todėl, kad ten jiems blogai, o todėl, kad su jumis gerai biggrin.gif Aš negaliu atsistebėti, kaip auklėtojos su tokia šūtve susitvarko ir neišprotėja. Aš su dviem vakare vos ant kojų pastoviu, o čia su 18...
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2011 09 02, 12:42)
Aš su dviem vakare vos ant kojų pastoviu, o čia su 18...

va va, ir as taip pat mastau drinks_cheers.gif toks balaganas ten, tiek triuksmo, vos valanda pabuvus jau galva uzia, o kaip joms kas diena dirbti. Bet gal pripranti, nezinau...

Na mes jau pirmadieni gal bandysim su miegu pasilikti ax.gif ax.gif

Intor, nepastebejau, ar isejote, ar pasilikote miegoti darziuke?
Atsakyti