QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 14:31)
Smagu labai, kad taip gerai praejo pirma diena

gal ir mamytei jau siek tiek ramiau...
Kodelciuku grupe mano seses vaikas lanke, ji buvo labai patenkinta aukletojomis, visa laika tik gerai atiliepe kiek pamenu.
O Ugnei tai puikiai sekes, mamos nereikejo, nors netoliese buvau valandele, paskui porai val palikau viena, sake auksinis vaikas, bet kai atejau pradejo oziuotis, bet gal pavargo ar seip mamai reiko pasirodyt kokia esanti

manau, kad greit adaptuosimes...
mano irgi velniu patampa, kai salia bunu. Kad pasiuto zaislus braukt nuo stalo, as ji drausminu, o matai jam juokinga

Prie svetimu ramesnis, matyt nedrista taip isdykaut. Reik tiketis, kad mamai ausys neraudonuos, del mazojo isdaigu

mes isbegom anksciau, nes vyrui reikejo staigiai i darba sugrizt. Ryt bandysiu iki pietu irgi palikti, ziuresim kaip seksis. Maniskis jau valgo pats, bet idomu, kaip svetimoj vietoj, namie prates siek tiek pavalgo ir begioja, nori uzkast, ateina, zino, kad uzkandis bus koks padetas. Na priprasim prie visko, gera pradzia bus puse darbo.
Kai priejau prie vaiko pasakyt, kad jau ruosimes namucio, tai mane stumtelejo ir ate ate parode. Zodziu, tau mama reik, tu ir eik namo

kad ir sekancias dienas taip butu.
Papildyta:
QUOTE(EGLaite @ 2011 09 01, 14:21)
taip taip, ruzavai buvom apsirenge, Ugne vardas, o as buvau juodai apsirengusi, na visa laika vos ne tarpdury prastovejau

nes mamos visai nereikejo

isejot anksciau, nebuvote palikus vieno Augustuko? Rytoj tai atvesiu nuo ryto ir paliksiu iki pietu, tik ateisiu padeti pavalgyti pietus, nes daug mazuliuku naujoku sunku aukletojom vienom visus apeit, pamaitinti...
buvom ir mes trumpam palike, i kita kambariuka buvom isbege filmuko paziuret, neprireike mamos

Ar Ugnyte pati nevalgo?