Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Manau viskas priklausys nuo vaiko. Ras savo vietą grupėje ir viskas bus gerai. Išmoks kovoti už būvį smile.gif Nežinau kaip mums bus kitais metais, bet dabar galvoju, kad geriau vienmečių grupė, o ne mišri... Vaikai būna daugmaž tokių pat gabubų, o ir auklėtojoms lengviau dirbti.
Atsakyti
Laba diena,

tai ka, prasidejo vasara biggrin.gif
ir labai grazi svente darzelyje buvo, musu lopselinukai ir tie soko, labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2011 06 02, 12:48)
Laba diena,

tai ka, prasidejo vasara biggrin.gif
ir labai grazi svente darzelyje buvo, musu lopselinukai ir tie soko, labai patiko  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytės. Senai čia kas berašė smile.gif Aš va tokį klausimuką turiu: kokio amžiaus vaikai dabar yra "Kodėlčiukų" grupėje? Gal žinote kuri? ax.gif Darželio tinklalapyje randu, kad tai grupė, kurią lanko 4-5 metukų vaikai. Įdomu, kaip yra realiai?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 08 03, 10:51)
Laba diena, mamytės. Senai čia kas berašė smile.gif Aš va tokį klausimuką turiu: kokio amžiaus vaikai dabar yra "Kodėlčiukų" grupėje? Gal žinote kuri? ax.gif Darželio tinklalapyje randu, kad tai grupė, kurią lanko 4-5 metukų vaikai. Įdomu, kaip yra realiai?

man atrodo, kad nuo 3 metu vaikuciai ten jau eina ir iki 5-6m, nes po to iseina i kita grupe - priesmokykline smile.gif
Atsakyti
Žinokit, man vėl dilema - mano mažei dar nei trejų nebus, kai į darželį išeis. Tai jei ten grupėj bus su 5-6 metų vaikais, kas ten gausis? unsure.gif "Sunešios" tą mano vaiką dičkiai...
Atsakyti
negaunam lopšelinukui darželio, o va man reiks išeit į darbą gruodį...nebežinau ką daryti. Per spaudą skelbia, ka pilna laisvų vietų Šiauliuose, aplekiau visus darželius ir niekur nėra, kreivai į mane žiūri. Užsirašėm kai tik gimė vaikiukas ir špygą taukuota.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 08 04, 09:04)
"Sunešios" tą mano vaiką dičkiai...

o gal kaip tiks globos toki maziuka ax.gif
Atsakyti
Nuo paties vaikiuko priklauso, kaip jis jausis. Nežinau kaip Kodėlčiukų grupėje, bet bent jau Judručių grupėje nors vaikai ir vyresni buvo, bet labai draugiški. Vyresnėliai vistiek labiau su savo amžiaus daugiau žaidžia, o mažiukai savo "chebra" susikuria smile.gif Pliusai tame, kad labai greitai kūdikis užauga, o minusai labiau ryškėja auklėtojoms, dėl darbo organizavimo (kad ir dičkiai, ir mažiukai kažko išmoktų). O jūs juk ir nebūsit vieninteliai mažiukai. Į grupę ateis lopšelinukai (dabartiniai trimečiai), tarp kurių spėju irgi atsiras, kuriems dar tik sueis treji.
Papildyta:
Vygra, aš irgi niekaip nesuprantu tos situacijos su darželiais... aiškina, kad vietų pakanka, o kai nori vaiką vesti, tai niekur neįsileidžia. Dar bandykit neprarasti vilties ir kreiptis į visus darželius spalio mėnesį, nes būna, kad tėvai apsigalvoja ir nebeveda lopšelinukų, arba pakeičia darželį. O šiaip siūlyčiau su direktorėmis rimčiau pakalbėti wink.gif
Atsakyti
na ka, mielos, mamytes, busimi Eziukai ir Strakaliukai..cia pat rugsejis.
Nepaprastai greitai prabego smagus 2 metukai su mazyliu, ateina nauji pasikeitimai: vaikui-darzelis, mamai- darbelis. Ech ir jaudulys po pilva ima begioti. Neabejoju ir tikiuosi, kad musu maziukams seksis puikiai, nauja aplinka, nauji draugai. Mamytems palinkesiu kantrybes, geros nuotaikos, o mazyliams ir mazylems but sveikiems ir stipriems, kad labai ligos nekankintu smile.gif
P.S. maciau Eziuku grupes sarasiuka, ir ka jus manot, radau viena beveik bendrapavardi, tik viena raidele pavarde skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intor @ 2011 08 21, 14:55)
P.S. maciau Eziuku grupes sarasiuka, ir ka jus manot, radau viena beveik bendrapavardi, tik viena raidele pavarde skiriasi  bigsmile.gif

Mes irgi lankysim Eziuku grupe ax.gif Siandien skambinau i darzeli, tai sake rugsejo 1d. iki 9val ateiti...
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2011 08 22, 10:48)
Mes irgi lankysim Eziuku grupe ax.gif Siandien skambinau i darzeli, tai sake rugsejo 1d. iki 9val ateiti...

na va, busim grupes draugai smile.gif 4u.gif
Atsakyti