Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

QUOTE(myliuvasara @ 2009 02 02, 22:00)
mes einam i strakaliuku grupe,aukletojos jei gerai suskaitau yra Regina Misiene ir Irena Radaviciene,kiek teko bendrauti,geros svelnios ,uzsiima su vaikuciais,labai grazei mandagei bendrauja,nieko blogo pasakyti negaliu 4u.gif
jei kas konkreciau domintu klauskite 4u.gif

o kaip gerai kad atsiliepet, noriu dar paprasyt paslaugos, gal galit paklausti aukletoju kada bus zinoma kurie vaikai priimti 2009m nauju mokslo metu sezonui? ten sake sarasus pakabins, bet nebeatsimenu kada liepe ateit pasiziuret.... doh.gif buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Na as asmeniskai nesu iki galo patenkinta šiuo darželiu...direktore ten reikli, griežta, viskas tvarkoj. Savo vaikuti vedu i maziausiu grupe, pradejau vesti nuo 1 metu ir 8 men. Na taip, aukletojos nera prastos, malonios, patenkinta as ugdomaja veikla, bet as asmeniskai nesusisneku su aukletojom...kadangi vaikutis atejo i puodeli nemokedamas daryt, tai daznai rasdavau puse dienos ar ilgiau nekeistas sauskelnes, po truputi sodina ant puodelio, jau karts nuo karto dabar padaro. Nemokejo gert is puodelio, prasiau, kad prilaikytu, kai geria, nes uzsipila viska ant saves, arba piltu tik ant dugno, vos, vos, kad ir i burna kazkas patektu, ne vien ant drabuziu, tvirtino, kad taip ir daro, taciau ne velnio taip nedare, ipila tiek, kiek ir visiems, ir parsinesu kruva svariu, bet slapiu nuo kompoto rubu. Kai dar ko paprasai irgi negirdi, paskui nemalonu prasinet darkart, o tada viskas "nueina" iki direktores...nemalonu...cia tik trupinelis to, kuo as esu nepatenkinta. Nesikabineju as siaip....del malonumo, tik noriu, kad vaikas butu priziuretas...nemalonu ir man ir aukletojoms, bet as pykstu, kai mano menkuti prasyma jos IGNORUOJA...
Atsakyti
aalm,suprantu teve,na as savo mazyle mokinau pati kad gertu is puodelio,todel ji jau mokejo nuejusi,tai su tuo nesusiduriau,keista kad taip vyksta.o ar ilgai jus taip parsinesinejate rubu kruvas?na jos tikrai turetu pasistengti sia problema isspresti g.gif g.gif g.gif nes vaikelis didziaja dienos dali praleidzia darzelyle,todel manau jums neperdaugiausia laiko lieka pamokinti gerti grazei is puodelio. sakykite o i kokia grupe einate,pati maziausia tai strakaliuku lygtais jei neklystu?

P.S dar maciau grupeje vaikelis vienas geria is tokio specialaus buteliuko,kaip puodelis ,leidzia atsinesti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 03 vasario 2009 - 22:24
bailutyte dar nera sarasiuku sudarytu,prades tik pavasari.
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2009 02 03, 23:18)
aalm,suprantu teve,na as savo mazyle mokinau pati kad gertu is puodelio,todel ji jau mokejo nuejusi,tai su tuo nesusiduriau,keista kad taip vyksta.o ar ilgai jus taip parsinesinejate rubu kruvas?na jos tikrai turetu pasistengti sia problema isspresti g.gif  g.gif  g.gif nes vaikelis didziaja dienos dali praleidzia darzelyle,todel manau jums neperdaugiausia laiko lieka pamokinti gerti grazei is puodelio. sakykite o i kokia grupe einate,pati maziausia tai strakaliuku lygtais jei neklystu?

P.S dar maciau grupeje vaikelis vienas geria is tokio specialaus buteliuko,kaip puodelis ,leidzia atsinesti .

ne, mes i eziuku einam. na o del puodelio...tai as is pradziu nesiau ta neisbeganti ir jis tik is jo moka gert, man tai yra patogu ir nematau jokios tragedijos, kad nemoka is paprasto puodelio. Paaugs dar ir ismoks. Na, bet aukletojos susiviepusios i ta puodeli ziuredavo, ir ne visada paduodavo, o dedavo darzelio puodeli. Nors koks joms skirtumas...argi sunku paduot ne darzelio puodeli, o manaji. As net arbata ten ipildavau, telikdavo vienu rankos judesiu ji padet ant stalo, kai jis valgo. Vat kalbejau siandien su direktore ir pamirsau paklausti, kaip ten su tais puodeliais, nes jis visdar nemoka...o as jau jo nebenesu, matydama, kad aukletojoms nepatinka....taciau...vaikas siaubingai istroskes grizta, geria ir geria vakare... gal reiks visgi klaust direktores...
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2009 02 04, 13:23)
bailutyte dar nera sarasiuku sudarytu,prades tik pavasari.

ok.gif
Atsakyti
jo vat as esu savo mazyle radusi istroskuse taip pat,manau turetu buti arbatytes vaikuciams dar priedu,papildomai.as pati geriu kas 15-20min po puodeli vandens,namuose mano mazyle istaso nuo 1iki1.5 litro vandens per diena.kad teveliai patis nestu gerti nesutikciau,manau turetu buti vienodai visiems vaikuciams tas pats gerimas.
maciau kai kai vienam vaikuciui buvo atnestas buteliukas gerti arbatytes,vaikuciai pamate kiti taip pat uzsimane gerti,taip gaila buvo,o aukletoja tai negali duoti kitiems atsigerti is to vaikucio buteliuko,paslepe,ka darysi
aalm,tai ir nesk tu ta puodeli nebeganti,ir neziurek kad jos ten vaiposi,jei jam dar neiseina gerti ka darysi,o kruvas rubu namo vilk tai ir as nenoreciau,tai kiek tu rubu reikia tureti.ne visi vaikuciai vienodai auga,mokosi ...
na mes sirgome pora savaiciu ,bet jau pirmadieni eisime vel i darzeli bigsmile.gif ,idomu kaip reguos panele g.gif

Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
maciau duoda vaikuciams gerti kai buna istroske,lygtai arbatytes,manau kuri liko nuo pusryciu,tai kazkaip jau nebepergyvenu,del to,ramiau paliko.
o kaip del ziemos sventes kuri bus penktadieni,gal kas pasidalinsite ispudziais is praeitu metu 4u.gif
man sake kad padaryciau ledo karolius,truputi paaiskino kaip daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 18 vasario 2009 - 19:43
Jau skambinau direktorei dėl patekimo šį rudenį. Į 18-tuką neįeinam, bet nedaug tetrūksta. Jei kuris lialius išeis į kitą darželį, tai mes ir pradėsim lankyti lopšelį nuo šio rugsėjo. Liepė skambtelti gegužį, tai jau pasakys tiksliai.
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif sveika prisijungusi n-e-r-i,smagu kad musu gretos dideja
mes tai prasirgome ilgai,manau bus problemu vel kai reikes eiti,2kartus bronchitas,paskui nepersirgome ir netoli plauciu uzdegimo jau buvo,bet jau pagijome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2009 03 29, 00:53)
clap.gif  clap.gif  clap.gif sveika prisijungusi n-e-r-i,smagu kad musu gretos dideja
mes tai prasirgome ilgai,manau bus problemu vel kai reikes eiti,2kartus bronchitas,paskui nepersirgome ir netoli plauciu uzdegimo jau buvo,bet jau pagijome smile.gif

manyciau ir man jau laikas susidomet ar pakliusim si rudeni i strakaliuku grupe ar ne... kai uzsirasem sarase 8 ar 9 buvom... tikiuos kad gausim vieta... n-e-r-i i viena grupe gal eisim? drinks_cheers.gif
girdejau kad neleidzia savu daiktuku vaikuciams ten nestis... kazin teisybe? mes vis dar tiutiuka turim (nors tikiuos pamesim iki rudens) ir toki merliuka visur tampomes... be ju neuzmiegam... dar girdejau kad ten misrios grupes? teisybe? kazi cia labai blogai?
Atsakyti
na as jau buvau atpratinusi nuo tiutiuko,bet darzeli vel priprato,nes vergdavo tai aukletojos duodavo,vaiko juk gaila,ir nesdavomes suniuka,drauga,ji jo nepaleisdavo is rankyciu,saugiau jausdavosi,seiptai leidzia savo zaisliuka tureti ypac pradzioje kol vaikelis adaptuojasi,nes as tai vargau,paverkdavau uz darzelio duru,o ka darysi.bet dabar kai einame pro darzeli tai is tolo saukia ne leliu! lotuliukas.gif
Atsakyti