Mus taip pat priėmė

tik pakliuvom vistik į "Ežiukų" grupę. Nors šiaip aš nieko prieš, kad mano mergaitė lankys katalikišką grupę. Dėkui Moteris37 už pasisakymą. Aš tiesiog jaučiu, kad mes susidraugausim su šiuo darželiu. Nors tiesą pasakius, mane vos ne visi aplink gązdina darželiais

Atseit auklėtojos specialiai vaikus peršaldo, kad mažesnės grupės būtų, kad maistą sudeda vaikams prasčiausią, kad vaikai visą dieną apsimyžioję vaikšto... žodžiu - augink namie, samdyk auklę, bet jokių darželių. Bet aš (turbūt naivi) stengiuosi tokias kalbas ignoruoti ir tikiuosi, kad viskas bus ok. O vaikas anksčiau ar vėliau turi išeiti į visuomenę. Ir teisingai pastebėta, kad namie, kad ir puikiausia auklė, bet spektaklių nepriorganizuos, su guašu neteplios ir vaikų bendravimo neatstos. O kad sirgs, tai lai ir paserga, turi juk vaiko organizmas adaptuotis prie svetimų bakterijų...
Kol kas man teko bendrauti tik su direktore, tai aš galiu ją tik pagirti. Nors bandėm pakliūti į tris darželius (tiesa, į "Kulverstuką" dar patekom ir reiks išsibraukti, nes mums jau visiškai ten nepakeliui - persikraustėm), tai pasakysiu, kad tik "Žibutės" direktorė labai informatyviai ir aškiai viską papasakojo. Tikrai pasijauti laukiamas ir jauti pasitikėjimą, kad vaiku bus rūpinamasi. Nors vėlgi, aš kažkaip labai nenoriu tikėti, kad būna darželių, jog vaikams specialiai kenktų...