Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Sutinku su MOTERIS 37. drinks_cheers.gif tikrai saunus darzelis, thumbup.gif thumbup.gif dabar musiskiai irgi mokosi eilerastukus, nes namo pareja deklamuoja, ruosiasi mamyciu sventei, mes labai patenkinti priežiura thumbup.gif ir ugdymu thumbup.gif tame darzelyje, vaikai noriai eina i darzeli ir atejus pasiimti nenori eit namo, o kokias darbeliu parodas grazias daro ir sventes thumbup.gif aciu kolektyvui uz rupinimasi musu vaikais 4u.gif
Atsakyti
moteris37 pasakiskas tavo tekstas kaip grazei isdestei savo mintis,miela malonu paskaityti buvo super tiesiog,labai smagu kad mamytes paraso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

moteris37 wub.gif labai graziai parasei... net sirdi suspaude blush2.gif labai dziaugiuosi tokiais puikiais atsiliepimais, tikiuos ir as jau greit istosiu i patenkintu siuo darzeliu mamu gretas, nes siandien buvau paziuret sarasu, ir ka jus sau manot...? ogi prieme ir mus!!!!!!! VVAAALLLIIIOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! is tikro labai dziaugiuosi, ryt einu pildyt dokument o nuo rugsejo 1d. straksesim i ,,STRAKALIUKU" GRUPE friends.gif yahoo.gif
Atsakyti
bailutyte,tai susitiksime bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif strakaliuku grupeje clap.gif clap.gif clap.gif
kaip noreciau nueiti i mamyciu svente ,bet turesiu dirbti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2009 04 27, 16:18)
bailutyte,tai susitiksime bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  strakaliuku grupeje clap.gif  clap.gif  clap.gif
kaip noreciau nueiti i mamyciu svente ,bet turesiu dirbti doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif butinai susitiksim biggrin.gif maciau siandien salej kaip vaikuciai repetavo sventei smile.gif
Atsakyti
Nu va buvau vaikuciu mamyciu sventeje, thumbup.gif nu jie tokie saunuoliai, taip graziai pasirode,o eilerastuku kiek daug pasake ir dovaneles tokias grazias padare, net visi buvo ismokyti eilerastuku ir mamytei ir teveliui, thumbup.gif tikrai daug vaikai moka, o namo dar pareja kartoja thumbup.gif nuosirdus aciu to darzelio pedagogams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
darzelis per vasara nedirbs doh.gif doh.gif doh.gif ,kokia nesamone,vel vaikui adaptuotis per nauja kitame darzelyje ir vel paskui atgal.esu ziauriai pasipiktinus,bet ka darysi gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Mus taip pat priėmė thumbup.gif tik pakliuvom vistik į "Ežiukų" grupę. Nors šiaip aš nieko prieš, kad mano mergaitė lankys katalikišką grupę. Dėkui Moteris37 už pasisakymą. Aš tiesiog jaučiu, kad mes susidraugausim su šiuo darželiu. Nors tiesą pasakius, mane vos ne visi aplink gązdina darželiais doh.gif Atseit auklėtojos specialiai vaikus peršaldo, kad mažesnės grupės būtų, kad maistą sudeda vaikams prasčiausią, kad vaikai visą dieną apsimyžioję vaikšto... žodžiu - augink namie, samdyk auklę, bet jokių darželių. Bet aš (turbūt naivi) stengiuosi tokias kalbas ignoruoti ir tikiuosi, kad viskas bus ok. O vaikas anksčiau ar vėliau turi išeiti į visuomenę. Ir teisingai pastebėta, kad namie, kad ir puikiausia auklė, bet spektaklių nepriorganizuos, su guašu neteplios ir vaikų bendravimo neatstos. O kad sirgs, tai lai ir paserga, turi juk vaiko organizmas adaptuotis prie svetimų bakterijų...
Kol kas man teko bendrauti tik su direktore, tai aš galiu ją tik pagirti. Nors bandėm pakliūti į tris darželius (tiesa, į "Kulverstuką" dar patekom ir reiks išsibraukti, nes mums jau visiškai ten nepakeliui - persikraustėm), tai pasakysiu, kad tik "Žibutės" direktorė labai informatyviai ir aškiai viską papasakojo. Tikrai pasijauti laukiamas ir jauti pasitikėjimą, kad vaiku bus rūpinamasi. Nors vėlgi, aš kažkaip labai nenoriu tikėti, kad būna darželių, jog vaikams specialiai kenktų...
Atsakyti
Jums pasisekė,kad patekot į 'Ežiukų" grupę,nes ir auklėtojos ir auklytė thumbup.gif .Jūsų vaikutis gaus viską,ką gali duoti žmonės mylintys savo darbą.O kad tai katalikiškos pakraipos grupė,tai Jūs neįsivaizduokit,kad ten meldžiamasi nuo ryto iki vakaro ir daugiau nieko.Truputis gerumo,kurio mus moko religija(jei tai ne fanatizmas)dar niekam nepakenkė.
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 05 12, 17:28)
Nors tiesą pasakius, mane vos ne visi aplink gązdina darželiais  doh.gif Atseit auklėtojos specialiai vaikus peršaldo, kad mažesnės grupės būtų, kad maistą sudeda vaikams prasčiausią, kad vaikai visą dieną apsimyžioję vaikšto...

As tai netikiu tokiais dalykais.... va kai pildziau dokumentus pasakiau kad noreciau apziureti grupe i kuria eisim, tai atejom tikrai netiketai ir nei vieno vaiko nebuvo apsisisiojusio ar susivelusio... visi graziai ir tvarkingai atrode, keli zaide, o keli su aukletoja prie staliuko kazka dirbo... dar mums bunant atejo kazkokia moteris (kaip supratau muzikos vadove ar kazkas pan.) tai is to kaip vaikai ja sutiko manau jie tikrai ten gauna daug demesio ir meiles... o taip manau kalba zmones kuriems viskas ir visur blogai, tokiems net aukles neitiktu... rastu prie ko prikibt... biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau tikriausiai, kad jiems niekas ir neitiktų... Arba tiesiog kalba, o nei savo vaikų kada realiai ir neleido į darželį... Mano teta viena iš tokių gązdintojų, tai pasakojo, kad savo vaikus iš darželio pasiėmė po pusdienio lankymo, nes atėjo neištvėrusi pažiūrėti ir rado verkiančius ir apsišlapinusius... blink.gif Aš nematau nieko blogo nei tame, kad vaikas susimurzina, kad užsigauna, kad paverkia ar, kad ir į kelnes padaro... Tik labai tikiuosi, kad mano panelė noriai apsipras, nes jau dabar užaugo į tokį amžių, kad nebepaleidžia manęs kur išeiti (čia jei išgirsta ar pamato, kad išeinu). Ir dar gražuolė nelabai nori draugauti su puodu... Jau priprato sėdėti, bet nieko nepadaro (kelis kartus tik išėjo, tai ir nesuprantu ar ji iš principo neklauso (nes puikiai supranta ko iš jos noriu), ar tiesiog jai dar fiziškai nepavyksta). Tik dar turime kelis mėnesios vasaros, tai tikiuosi kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 05 14, 00:21)
Ir dar gražuolė nelabai nori draugauti su puodu... Jau priprato sėdėti, bet nieko nepadaro (kelis kartus tik išėjo, tai ir nesuprantu ar ji iš principo neklauso (nes puikiai supranta ko iš jos noriu), ar tiesiog jai dar fiziškai nepavyksta). Tik dar turime kelis mėnesios vasaros, tai tikiuosi kaip nors...

del puodu tai aukletoja sake nieko tokio, mes dar irgi uzmirstam kartais pasiprasyt... o kartais labai gerai, uzaugs, manau kad cia labiau galvyteje tas dalykas valdosi, jei manoji uzsiemusi labiau tai jau ir turim slapias kelnes... isaugs, ismoks, nors labai jau norisi kad greiciau... o darzely ten juos visus kaip anciukus i eilute ir i puodukus lotuliukas.gif ir vaikams smagiau kai kartu daro.
Atsakyti