Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

QUOTE(bailutyte @ 2009 04 01, 19:28)
manyciau ir man jau laikas susidomet ar pakliusim si rudeni i strakaliuku grupe ar ne... kai uzsirasem sarase 8 ar 9 buvom... tikiuos kad gausim vieta... n-e-r-i i viena grupe gal eisim?  drinks_cheers.gif 
girdejau kad neleidzia savu daiktuku vaikuciams ten nestis... kazin teisybe? mes vis dar tiutiuka turim (nors tikiuos pamesim iki rudens) ir toki merliuka visur tampomes... be ju neuzmiegam... dar girdejau kad ten misrios grupes? teisybe? kazi cia labai blogai?

savo daiktus galima nestis niekas nedraudzia thumbup.gif aisku ne dideliu (kokius leliu vezimus0, darzelyje ir taip graziu zaislu siuolaikisku daug, thumbup.gif o grupes ne visos misrios, schmoll.gif tik 2kiek zinau ir tai vyresniu vaiku smile.gif bet saunus darzelis thumbup.gif vaikams patinka thumbup.gif
Atsakyti
skanei vaikuciams valgyti duoda bigsmile.gif bigsmile.gif ,pati esu paragavusi,kai ateitadau pamaitinti.
Atsakyti
gal tada ir be reikalo pergyvenau... aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu, kol pati nepradesiu vest, tol ir nesusigaudysiu kaip ten ir kas.... smile.gif
Atsakyti
O prašymą rašyti tiesiai pas darželio direktorę?
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2009 04 09, 14:39)
O prašymą rašyti tiesiai pas darželio direktorę?

butent tongue.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bailutyte, tai jau turbūt į vieną grupę ir pakliūsim (jei aišku mus priims blush2.gif , nu bet tikėkimės). Aš tai jau dabar pradedu bijoti tos akimirkos, kai reiks su mažąja skirtis kasdien. Dabar aš ją kartą savaitėje palieku tetai, nes pati išvažiuoju į Vilnių. Tai jokių problemų, ji noriai pasilieka, bet jau kai atvažiuoju pasiimti, tai iš rankų nebepaleidžia. O va kai reiks būryje vaikų palikti... kai visas dėmesys bus ne tik jai vienai... nežinau kaip tada bus...
Atsakyti
SU PAVASARIU thumbup.gif IR SU SVENTĖMIS MIELOSIOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 04 12, 00:07)
Bailutyte, tai jau turbūt į vieną grupę ir pakliūsim (jei aišku mus priims blush2.gif , nu bet tikėkimės). Aš tai jau dabar pradedu bijoti tos akimirkos, kai reiks su mažąja skirtis kasdien. Dabar aš ją kartą savaitėje palieku tetai, nes pati išvažiuoju į Vilnių. Tai jokių problemų, ji noriai pasilieka, bet jau kai atvažiuoju pasiimti, tai iš rankų nebepaleidžia. O va kai reiks būryje vaikų palikti... kai visas dėmesys bus ne tik jai vienai... nežinau kaip tada bus...

ai net nesakyk geriau, man irgi ta pati mintis neduoda ramybes... bet vis guodziu save, kad taip reikia, ir kad visi vaikiukai eina, ir kad jiems ten tikrai gerai, ir disciplinos ismoksta ir socialiniu gyvenima pajunta... smile.gif
Atsakyti
[quote=myliuvasara,2009 04 02, 21:51]

Kaip jums sekasi smile.gif MYLIU VASARA smile.gif ar jau pripratot g.gif
Atsakyti
jau vel einame antra diena ,po men pertraukos,normalei,na buna tu asaryciu iseini ir viskas,palieki ,o ka darysi.smagiausia tai pasiimti,MAMAAA.... ta sipsenele pilna dziaugsmo su istartu zodziu pamacius mane bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena mamytes,na vat pasidalinsiu dziaugsmu,mano mazyle jau antra diena,be asaryciu pasilieka darzelyje,tik bucki skanu oro_buckis.gif gaunu ir ate neatsisukdama pas leliu nueina nail.gif ,zodziu super.
na o kaip jums sekasi,sake man kad bus mamyciu svente g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 24 balandžio 2009 - 10:32
Kaip mes renkamės darželį?Visų pirmą kreipiam dėmesį į tai ar jis arti,ar mums bus patogu į jį vesti,po to pradedam domėtis koks gyvenimas viduje.Jei mums jis tolokai,pradedam ieškoti priežasčių,kodėl jis mums netinka-tai asocialai vaikšto ar guli,tai švirkštai mėtosi( lotuliukas.gif ),tai žalumos žiemą mažai ir t.t..Jei apsisprendžiam vesti,tada pradedam pastebėti gerąsias puses.Nežinia-didžiausia baisybė.Mano vaikas lanko šį darželį ir apie jį aš galiu reikšti savo nuomonę.Labai šaunus visas personalas.Didžiausias dėmesys skiriamas mūsų brangiausiam turtui-vaikučiui.Kai pradėjom lankyti darželį daug ko nemokėjom,bet auklėtojų ir auklyčių dėka daug ko išmokom.Nereikia pykti,kad vaikas mokinamas gerti,daryti ant puoduko,apsirengti,ar deklamuoti eilėraščius.Reikia pripažinti,kad kartais mes tingim sodinti dvimetį ant puodelio,juk daug paprasčiau su pampersu,todėl auklytė po savaitgalio vėl viską pradeda iš naujo.O ar mes leidžiam savo mažyliams piešti su guašu-juk tingisi paskui plauti vaikiuko žandus,stalus,kėdes?O į kokį vaikišką spektakliuką kaip dažnai su vaikučiu nueinam?O šitam daržely-į mėnesį po kartą.Aš manau,kad šitam daržely mano vaiku yra tinkamai rūpinamasi,jis tobulėja,mokosi pažinti pasaulį ir noriai į jį eina.O ko daugiau reikia mamai?
Atsakyti