Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

QUOTE(Mind @ 2008 01 09, 23:21)
As irgi viena atsitikima galiu aprasyti.Gal cia ir nera itin linksma ir idomu,bet man tai buvo bene didziausias nuotykis.Tas buvo seniai-tarybiniais laikais,kai buvau dar labai jauna.Buvo grazi vasaros popiete,miesto centras,einu namo,o is priekio matau ateina kazkoks bernas.Ir...man su juo beprasilenkiant tik jauciu sliukst kazkas man ant krutines.O jis,pasirodo,nesesi rankoj kefyro buteli(tada stikliniai buteliai buvo) ir apipyle man visa prieki-nuo krutines iki sijono apacios.Apstulbau...stoviu visa issiziojusi ir galvoju,kaip cia pasielgus...O jis eina sau lyg niekur nieko.As ji stebiu,ar neidomu jam bus paziureti,kokia mano reakcija.Tai atsisuko jis paziureti,bet gera gabaleli paejes.Nieko gi tokiam nesakysi,dar i galva gausi tuo paciu buteliu.Tai apsivaliau,kiek tai buvo imanoma, ir, aciu Dievui,namai buvo netoli.

išsitraukčiau šautuvą ir gun_rifle.gifgun_rifle.gifgun_rifle.gifgun_rifle.gifgun_rifle.gifgun_rifle.gif
kad maža nepasirodytų, psichinis kažkoks. fui kraujas užvirė man iš pykčio

Papildyta:
aš vis dar pykstu dėl to kefyro. atsiminiau ir savo vieną bjaurybę, bet ji kiek juokinga savo absurdiškumu.
taigi, buvau dar mokykloje, rugsėjo pirmoji. susitikome su seniai matytomis draugėmis, viena jų grįžusi iš Prancūzijos parvežė lauktuvių, tokių milžiniškų saldainių ant pagaliukų. atrodo įspūdingai:margas saldainis - peliuko mikio galva ant ilgo pagaliuko. taigi mes su drauge su tai saldainiais išvarėme į laisvės alėją, na šiaip, pasitrainioti, kaip įprasta rugsėjo pirmąją. žmonių daug, visi gražūs, nuotaika puiki. prisėdome ant suoliuko laisvėje. ir praeina pro mus bernai kokie keturi ir audringai reaguoja į mus valgančias tuos įspūdingus saldainius. ir taip vienas iš jų griebė už mano saldainio ir tempia..aš spiegiu ir nepaleidžiu...bet deja...jo rankoje saldainis juk, o manojoje tik pagaliukas, kuris šauniai išslydo iš rankų....ir likau be saldainio, schmoll.gif o kaip abydna buvo verysad.gif ir keisčiausia, kad jis tą saldainį ir nusinešė, niekur nenumetė, kiek buvo matyti.
Atsakyti
Nu joooo... bash.gif Tavieji gal nebuvo labai piktybiniai ...is pasiutimo taip pasielge,o maniskis i gerasirdi tai tikrai nebuvo panasus...kaip sakai-psichinis greiciau. stupid.gif
Atsakyti
oi kiek tu sunybiu esu prikretus, ne viena ir ne dvi, tokia kuria dabar prisiminiau nutiko pries pora metu, zodziu vasara, ezeriukai, draugai... zodziu musu kompanijoj buvo toks vaikinukas, toks mamyciukas ir mes kazko susigincijom ir sumastem jam bairiuka koki iskrest, sukom sukom galvas su drauge ir sese ka cia tokio padarius, nuvarem iki maximos gerimu atsigaivint ir ziuriu ogi akcija atrakcija, kazkokie prezervatyvai pakelis(jame 3vnt.) po 19 centu, kaip mums sove i galva ir dabar nezinau, zodziu prisipirkom tu pakeliu gal koki 20 ar 30, nuvarem i aikstele ir sumastem kad mums reikia juos pripust ir tam berneliui nuvaziavus namus papuost, zodziu vydury dienos, aisktelej stovim trys paneles ir puciam prezervatyvus, priputem pilna masina, nuo lubrikantu viskas issiterliojo, slyksciu braskiu kvapu smirda viskas, zodziu darbas eina i pabaiga, visi zmones eina pro sali luzta is juoko, tai va priputem ir vaziuojam link musu "princo" namu, papuosem, prikarstem tu prezervatyvu aplink visa nama, o jau zvengem, ziurim tik isleke is kito namo musu draugo mamyte(ju namai vienas salia kito, tokia trenkta moteriske) ir reke egiduk egiduk(o jam metu apie 30, na toks senbernelis) kokios cia paleistuves dabar, kas cia dabar dedas, zodziu isleke musu karalaitis su tokia baisine kokiu 15 cm vinim, ir kad puls badyt tuos prezervatyvus, o mes dar labiau zvengt, puolem nepripustus dar pusti, ziurim kad jam visai nejuokinga, zodziu greit mes i masiniuka ir dingom, bet jau juoko ir dabar dar juokiames prisiminusios, beje tas bernelis po poros savaiciu atlyzo, bet poto mes jam vel baiku prikretem lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *margarita*: 13 kovo 2008 - 01:31
Merginos, jus nerialios, 4u.gif prisijuokiau iki asharu smile.gif

na, ir man keletas nutikimu, tik nezhinau ar juokingai isheis papasakot blush2.gif

Veiksmas, vyksta ne LT. 4* vieshbutyje, ash ten dirbau padaveja, jau antrus metus. Shestadienis, po pietu, virtuveja pats darbu ikarshtis, nes ruoshiamos vetuves 300zhmoniu. Ash kazhko maluos po virtuve, ir su vezhimeliu(prikrautu, puodeliu) bandau istaikyt, pro standartines duris. O shalia, tokios pakeliamos(kaip garazho vartai) neisitaikiusi i tas mazhas (standarines duris) sugalvoju atidaryti didziasias, ir kas man sushviete, paspausti ne duru pakelimo mygtuka (kuris kitoj duru pusej, visai ne shalia) o gaisro aliarmo. Durys didziosios man neatsidare(dabar jau suprantu kodel), tai ash pro siauras durytes ishvazhiavus ishsidelioju savo puodelius ir isheinu i pertrauka, pusej valandos. Tas mygtukas suveike kaip saugiklis, ishjunge virtuvej dujas, vandeni ir elektra (jokio garsinio efekto). Kaip suzinau veliau, tokia to mygtuko funkcija. Gryzhtu atgal i restorana, o ten didziausia panika. Visi laksto uzh galvu susieme. Virtuvej ner elektros, niekas neveikia, nei idu plovimo mashina, nei vandens nera, o jau ka kalbet apie orkaites ir virykles. Vyriausias virejas, rekia ir vos ne verkia (jo labiausia, buvo gaila), o ash staiga suvokiu, kad ash gi ne ta mygtuka paspaudziau doh.gif doh.gif

Ir ka man dabar daryt, po valandos laiko ateit, pasakyt, kad nuspaudziau gaisro aliarmo mygtuka doh.gif (o, dar tuo metu mano bandomasis laikotarpis, pamainos virshininkes vietai gauti.) Niu, ka kameru virtuvej nera, niekas manes nemate (tiksliau nepastebejo), shirdutej neramu, bet laikaus. Sazines grauzhiama, einu prisipazhystu kolegej ukrainietej, o ji stipriu rusishku akcentu MOLCHY, JA TOZIE BUDU MOLCHIAT, na taip ir pratylejom. Ta diena, vestuviu vakariene velavo valanda, elektra atstate po 3 valandu. Vieshbutis turejo daug nuostuoliu, o ash ishejus ish ten, gavau rekomendacijas, kaip labai gera darbuotuoja.....

Taip, niekas ir nesuprato kodel taip atsitiko.... Zhiopliai jie lotuliukas.gif lotuliukas.gif mums, smagu iki shiol prisiminus smile.gif tikiuos ir jums bus paskaichius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitulia_g: 13 kovo 2008 - 03:53
QUOTE(vitulia_g @ 2008 03 13, 04:47)

lotuliukas.gif Ir ko tik nepasitaiko! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 13, 15:14)
lotuliukas.gif Ir ko tik nepasitaiko! doh.gif

Man kazko baisu buvo, tik gale atsikvepiau, gerai, kad gerai baigesi...
Atsakyti
Jau gan prieš gerus keletą metų , atvažiavo dėdė iš kaimo, ir man teko palydėti jį į drabužių parduotuvę, mat reikėjo savo jubiliejui pasipuošti. Na ką ar man sunku galvoju palydėsiu, ogi nueinam į parduotuvę jis kaip kaime įprastą su visais pasilabinti ir pasišnekučiuoti žiūriu prieina ir kad šneka : Padėk Dieve, panele ar padėsit man pasipuošti tokia proga nusimato,mano jubiliejus.
Žiūriu žiūriu klausau klausau galvoju ką jis ten man sako, tik matau prieina pardavėja ir sako : Šitoji tai jums nieko nepasakys ir juokias.
Pažiūriu ogi dėdė kalbino rūbų manekeną. Na taip juokas paėmė vos tvardžiaus , o dėdė labai susinepatogino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 03 13, 03:47)
Merginos, jus nerialios, 4u.gif  prisijuokiau iki asharu smile.gif

na, ir man keletas nutikimu, tik nezhinau ar juokingai isheis papasakot blush2.gif

Veiksmas, vyksta ne LT. 4* vieshbutyje, ash ten dirbau padaveja, jau antrus metus.

thumbup.gif
bet tuomet tai itariu ne iki juoku buvo,,, visai tave isivaizduoju tokioj situacijoj drebancia sirdim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2007 11 03, 12:41)
Liuks temelė,prisijuokiau net žandus skauda  thumbup.gif  thumbup.gif .

Prisiminiau ir aš vieną pokšta,kurį iškrėčiau savo brangiausiąjam.Trumpai tariant pasišiko vyras labai stipriai.Neradau sau vietos- kaip čia jį pamokius.Paėmiau markerį ir miegančiam ant nugaros užrašiau KIAULĖ  doh.gif .Galvoju eis praustis ryte ir pamatys(mėgsta prieš veidrodį pasistaipyt  doh.gif ).Bet....iš lovos tiesiai į darba nuskubėjo bigsmile.gif .Dienos metu visai užmiršau apie tą užrašą,įsijaučiau i darbą.Skambutis tel.Brangiausias skambina  lotuliukas.gif .Sako,tai ka padarei?Vos iš klumpių neišvirtau.Pas jį darbe galima  buvo dušais naudotis tai ir nupėdino su visa bendradarbių brigada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Bendradarbiai išlūžo,o maniškis raudonavo.Dar ilgą laiką rytais bėgdavo prie veidrodžio "pasitikrint"  doh.gif .Bet už tat išmoko laikytis duoto žodžio  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemtis @ 2007 10 03, 02:41)
Smurka, kaip zinau, turi gera humoro jausma - per velykas savo mieganciam vyrui nudazo kiausinius melynai 4u.gif vyras dvi dienas kalbasi letai... verysad.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi as pastoviai nesamones darbe darau. Tai bendradarbei duris apklijuoju izoliacija, y kuria net jos priauginti plaukai sugeba ysipainioti, kitai y batus skalbimo milteliu pripilti, jogurta ir kriause mikrobangej paslepti taip, kad ji ka nors sildydamasi ir juos paskrudina doh.gif biggrin.gif Jau visos zino mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 17, 01:16)
Oi as pastoviai nesamones darbe darau. Tai bendradarbei duris apklijuoju izoliacija, y kuria net jos priauginti plaukai sugeba ysipainioti, kitai y batus skalbimo milteliu pripilti, jogurta ir kriause mikrobangej paslepti taip, kad ji ka nors sildydamasi ir juos paskrudina doh.gif  biggrin.gif  Jau visos zino mane blush2.gif

Sugalvok tu man... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 17, 01:16)
Oi as pastoviai nesamones darbe darau. Tai bendradarbei duris apklijuoju izoliacija, y kuria net jos priauginti plaukai sugeba ysipainioti, kitai y batus skalbimo milteliu pripilti, jogurta ir kriause mikrobangej paslepti taip, kad ji ka nors sildydamasi ir juos paskrudina doh.gif  biggrin.gif  Jau visos zino mane blush2.gif

O kaip darai, prieini ir sakai parodyk batą, ji nusimauna o tu miltelių pripili?
Atsakyti