Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

As dabar kai prisimenu, tai labai bjauri buvau vaikystej! Abi su geriausia drauge kieme terorizuodavom viena mergaite, uz mus poera metu jaunesne. Ir viskas is neturejimo ka veikti. Prisimenu kazklada jos iejime rusy vamzdziai truko, uzpyle visa rusi, o mes aisku prisgalvojom kaip ja prigazdint. Kad pradejom fantazuoti viena uz kita labiau, kad ten sprogimas buvo, ir kad dar ne vienas bus, kad kita karta uzpils tualetus, ir ypac pavojinga bus tos vargsiukes namuose, tai jau jos vietoj i tualeta geriau neiti. Kuriam mes kuriam, o ji sedi, asaru pilnos akys is siaubo, matyt jau i tualeta pradejo noreti biggrin.gif Draugei jos pagailo, sako, ai mes tau meluojam, bet as kad pradejau gincytis ir viska dar labaiu baisinti. Nu zodziu, isbego ji verkdama namo rolleyes.gif O mums kad linksma, kol jos mama neisejo i lauka ziuret, kas cia tokiu vejus buria biggrin.gif Ir siaip daznai ta mama i lauka eidavo, nes as megdavau tos mergikes sijona i virsu iskelt ir rekt ant viso kiemo: paziurekit kokie indres triusikai! Nzn mums visiems labai juokinga budavo, bet siaip negrazu saipytis is kitu sad.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif Na jūs ir pavarot, prisijuokiau iki ašarų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coolverstukas @ 2007 10 03, 09:28)
Nu nesakau, kad čia ne taktas, tiesiog kartais žmonėms taip netyčia pasitaiko. Va vienas atvejis. Kalbuosi su tokia drauge/pažįstama, na ir ji man pasakoja, kad va ji visai norėtų būti modelis, bet truputį gal nepakankamai graži. Na aš ją norėdama padrąsinti ir sakau: "Tai aišku, kad gali būti modelis, ten ir baisesnių už tave būna"  doh.gif: Po to, jau nebetaisiau situacijos, ko gero dar daugiau būčiau nusišnekėjusi.

man irgi panasiai buvo blush2.gif persikrausciusi i kita miesta susipazinau su nauja kaimyne. susitikom kieme. as skalbinius dzioviau, ji siaip pro sali ejo, nusprende pasilabyti. na ir issisnekejom mudvi visai smagiai. tiksliai nepamenu ka ji man sake ar kaluse, bet net nesigilindama dribtelejau "kad kitos dar baisesnes buna nei tu" 4u.gif blush2.gif blush2.gif paskui susivokiau ir labai labai nepatogu pasidare doh.gif

mano katinas buvo karta poksta iskretes. nezinau uz ka, bet matyt supyko ziauriai, nes i bata mano prisisiojo. turejau tokias labai grazias vasarines basutes, jau skubu i darba, aunuos, jauciu kad kazkaip klampu. paziuriu, ogi pasiusiota doh.gif doh.gif lotuliukas.gif po to dar porakart taip padare. bet sisiojo tik i mano batus, o i vyro ne. matyt tik ant manes pyko lotuliukas.gif

dar pasakojo tete, kad jis savo mociutei i rankinukus pusplycius dedavo. sako eina i baznycia viena karta, kita, sako neznau kas cia tam rankinuky taip sveria, vos panest gali. pasirodo pusplyti nesiojasi. geras sunus , matyt ruppinasi, akd turetu kuo apsiginti thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 27 kovo 2008 - 17:35
oj ir man buvo viena syki toks nusisnekejimas. ryta paskambino MB mama, guodzias, kad labai blogai jaucias. palydejau as ja pas daktare. na ten jai spaudimas buvo uzkiles.pabuvo ji pas mus iki vakaro. grizo brangiausias. vezam jo mama namo. na ten jau pasisnekejom ir pries iseinant sakau as jai: "na, tai jus ilsekites ramybeje tada"..
paskui taip nepatogu pasidare. kazkaip tikejausi, kad nelabai atkreipe demesi i tai, ka pasakiau. nes vat moteriskei bloga visa diena, o as cia jai ilsetis ramybeje palinkiu blush2.gif
Atsakyti
Amne reikejo pridurti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbo @ 2008 03 27, 23:50)
<...> vat moteriskei bloga visa diena, o as cia jai ilsetis ramybeje palinkiu blush2.gif

Čia kaip per TV vieno iš sveikinimo koncertų metu prieš skiriamą dainą palinkėjo jubiliatui ketureiliu, bet pamenu tik eilutę: "... sustok, širdie, tiek metų plakus..." blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 03 28, 17:40)
Čia kaip per TV vieno iš sveikinimo koncertų metu prieš skiriamą dainą palinkėjo jubiliatui ketureiliu, bet pamenu tik eilutę: "... sustok, širdie, tiek metų plakus..." blink.gif  lotuliukas.gif

Nu vat cia tai be zodziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj prisižvengiau iki ašarų šitoj temelėj. Prisijungsiu ir aš su tokia istorija..Na čia nešunybė, ir nežinau ar juokingai paskaičius bus, bet kai mačiau savom akim tai galvojau prileisiu kelnes... Įvyko viskas prieš kelerius metus, kai dar Kauno Laisvės Alėja buvo gyva. Man dažnai tekdavo darbo reikalais, dienos metu pasimalti po ją pėstute... Ir štai karta žiemą, greičiausiai buvo prieš Valentynkę, šuoliuoju aš "laisve" ir matau iš priekio ateina baisiausiai įsimylėjusi porelė.. Na pasimatymas matosi vienas iš pirmųjų, bet meilė jau didelė - įsimylėję žvilgsniai viens kitam į akis, bučinukai, laimingi veidai ir t.t. Na stebiu aš ta porelę ateinančią iš toliau ir matau, kaip vienu momentu vaikinukas nusprendžia apdovanoti merginukę ilgu bučiniu, jie kažkodėl besibučiuodami nesustoja, o nelėtindami žingsnio eina pirmyn. Ir..čia turiu pastebėti (kas buvęs Laisvės al. žino), kad ten tai praktiškai ant tako, stulpai yra apšvietimo ir kad jie kas svarbiausia apskardinti... taigi matau vaizdą - bučinys baigiasi, bachuriukas suka galvą nuo mergikės kad vėl žiūrėt į priekį ir tuo metu būūūm su kakta į tą apskardintą stulpą. Patikėkit - nuo apskardinto stulpo garselis - fantastika... tada susirietusių iš juoko praeivių buvo daug... Jam įtariu skaudėt nelabai skaudėjo, bet gėėėda tai buvo didelė, ypač prieš "didžiąją meilę" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsiocia @ 2008 03 28, 22:31)
Oj prisižvengiau iki ašarų šitoj temelėj. Prisijungsiu ir aš su tokia istorija..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano bangusis irgi man buvo iskretes poksta, kai su lubikantu isterliojo visas duru rankenas. patikekit jausmas nekoks kai idedi ranka i kazka neaiskiai salto i slapio...brrr... aisky as tada pakeliau veja.na o po keliu menesiu as prisiminusi sita poksta sugalvojau atkesyti, taipogi istepiau duru rankena su lubikantu...dievazi jums reiktu pamatyt jo veideli, kai jis i kazkoki sh..ranka ikiso ir apsimete kad nieko neivyko thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 30 kovo 2008 - 09:58
nju joa.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 30, 11:54)
mano bangusis irgi man buvo iskretes poksta, kai su lubikantu  isterliojo visas duru rankenas. patikekit jausmas nekoks kai idedi ranka i kazka neaiskiai salto i slapio...brrr... aisky as tada pakeliau veja.na o po keliu menesiu as prisiminusi sita poksta sugalvojau atkesyti, taipogi istepiau duru rankena su lubikantu...dievazi jums reiktu pamatyt jo veideli, kai jis i kazkoki sh..ranka ikiso ir apsimete kad nieko neivyko  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kitąkart batų tepalu rankenų apačią patepk-veiksminga ir kvepia ilgai thumbup.gif blush2.gif
Kartą drauges paltui raukinukus su ziogeliu nugaroje padariau blush2.gif
Atsakyti