Prisijuokiau iš visokių pokštų

dabar papasakosiu kelis ir aš.
Vaikystę praleidau Kauno priemiestyje,nuosavam name.Ten dar gyveno tėčio sesuo su šeima ir kitam name jų pamotė su savo vaikais.Ta boba buvo labai bjauri,nu tikra ragana.Labai šaltą žiemos dieną,močiutė išskalbė patalynę(mašinų dar nebuvo,vanduo iš šulinio)ir išdžiaustė lauke.Tai ta bjaurybė prisisėmė šū...,pasiėmė pagalį ir išmozojo per tvorą visus babos skalbinius.

Atpildas atėjo rudenį,mes su pusbroliu jos skalbinius išterliojom moliu,nupjaustėm virves,kai kurie sukrito į kūdrą,žodžiu pasidarbavom
Tėvai susiruošė paiškylaut:išgert naminio vyno,išsikept šašlyką.Žinia geriausios malkos-beržinės.Ekspertės,mano mama ir teta,pasiima pjūklą ir varo į beržynėlį nuleist medį.Kaip jos ten pjovė,kad virsdamas medis atsirėmė į elektros laidus,tie pradėjo čirškėt kaip šalta ugnis,sudegė pastotė.Baliukas neįvyko,gerai,kad medis buvo pjaunamas toliau nuo namų,nieks neįtarė.Dingo elektra,medkirtės parbėgo namo be kvapo,mes su pusbroliu buvom prigrąsinti laikyt liežuvius už dantų.Neužilgo kilo audra su didžiuliais žaibais ir visi kaimynai pagalvojo,kad čia perkūnas trenkė į pastotę
Vestuvės pas kaimynus,išteka dvi dukros,vasara,gražu,šokiai estrada,groja samdyti muzikantai,vienas raito melodijas saksofonu

Mano mama su kaimyne sugalvoja į tą saksofoną pridėt svogūnų galvų,taip ir padaro.Iš ryto renkasi svečiai,o muzikantas,net pamėlynavęs pučia savo instrumentą,o garso tai nėra

Visi lūžta,lazdavoja,o tas duodasi net išraudęs.Galiausiai kaimynas matydamas mirštančią iš juoko savo seserį,supranta kieno čia pokštai :lotuliukas:Muzikantas buvo žiauriai užpykęs
Nu ir prirašiau

Ech linksma buvo gyvent,kad taip atgal į vaikystę