Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

QUOTE(almantė_k @ 2008 03 30, 11:54)
mano bangusis irgi man buvo iskretes poksta, kai su lubikantu  isterliojo visas duru rankenas. patikekit jausmas nekoks kai idedi ranka i kazka neaiskiai salto i slapio...brrr... aisky as tada pakeliau veja.na o po keliu menesiu as prisiminusi sita poksta sugalvojau atkesyti, taipogi istepiau duru rankena su lubikantu...dievazi jums reiktu pamatyt jo veideli, kai jis i kazkoki sh..ranka ikiso ir apsimete kad nieko neivyko  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kadanors reikes pameginti thumbup.gif
Atsakyti
Visai atsitiktinai radau šią temą,bet visą vakarą žvengiau,superinės išdaigininkės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Gera tema. ir aš įkišiu trigrašį blush2.gif nors bajeriukai ne mano - mano MB šitas gun_rifle.gif kariškis, tai ko jie ten neprisigalvoja. Beveik kasdien grįžęs pasakoja apie kokią nesamonę, kur vienas kitam iškrečia, paskui visi žvengia. Kartais kai įsivaizduoji visai neblogų bajeriukų pasitaiko.

" Laipsniai kaip žinia klijuojami (lipūške) prie krūtinės. Na ir vienas kapitonas susidėvėjusi laipsnio ženklą pakeičia nauju, o senąjų numeta ant stalo. Negi leisi prapult geram daiktui. Liaudis tuoj pasičiumpa tą daikčiuką ir prisiuva (kaproniniu siūlu) vienam iš kolektyvo (viršilai) prie striukės. tas žmogus nekreipdamas dėmesio vaikšto po teritoriją "paaukštinas" gerą pusdienį. Visiems linksma, bet niekas neišsiduoda. lotuliukas.gif . Kol pagaliau sutinka patį vadą. Tas žmogus irgi supranta reikalą, todėl paklausia: - Karjierą padarėte matau? lotuliukas.gif žmogus puola nulupinėt, bet ne taip pigiai - prisiūta kaproniniu siūlu." Savaitę visiems kalbų ir žvengimo thumbup.gif
Kas kažkiek laiko pas juos ten būna amunicijos apžiūra. Tikrina ar visi viską kas priklauso pagal sarašą turi. Tam reikalui visus su visais tais jų žaisliukais išrykiuoja aikštėje ir visi turi išdėliot savo turtą, o vyresnybė eina ir tikrina ar viskas ten vietoj. doh.gif Čia būna linksma lotuliukas.gif vienam išėmė pusę kuprinės turinio ir pridėjo konservų "kilkė tomate" Geras vaizdelis kuomet jis tą kuprinę pradėjo kraustyt. dar gražiau kuomet jo paklausė: ar jam tik paėst svabu? lotuliukas.gif

Kitą sykį pas vieną rado nešvarų katiliuką. (jei randa trūkumų reikia juos pašalinti iki kito karto) na tai žmogus žino, kad jo katiliukas bus tikrinamas, tai išsiplovė, įsidėjo į kuprinę ir ramus laukia patikrinimo. Bet apie tai žino ir kiti mirksiukas.gif taigi katiliukas nepastebimai prisipildo prezervatyvų. patikrinimo metu:atidaryk kartiliuka. Prašom lotuliukas.gif ir vėl visiems žvengimo kelioms dienoms. lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijuokiau iš visokių pokštų lotuliukas.gif dabar papasakosiu kelis ir aš.
Vaikystę praleidau Kauno priemiestyje,nuosavam name.Ten dar gyveno tėčio sesuo su šeima ir kitam name jų pamotė su savo vaikais.Ta boba buvo labai bjauri,nu tikra ragana.Labai šaltą žiemos dieną,močiutė išskalbė patalynę(mašinų dar nebuvo,vanduo iš šulinio)ir išdžiaustė lauke.Tai ta bjaurybė prisisėmė šū...,pasiėmė pagalį ir išmozojo per tvorą visus babos skalbinius. schmoll.gif Atpildas atėjo rudenį,mes su pusbroliu jos skalbinius išterliojom moliu,nupjaustėm virves,kai kurie sukrito į kūdrą,žodžiu pasidarbavom blush2.gif
Tėvai susiruošė paiškylaut:išgert naminio vyno,išsikept šašlyką.Žinia geriausios malkos-beržinės.Ekspertės,mano mama ir teta,pasiima pjūklą ir varo į beržynėlį nuleist medį.Kaip jos ten pjovė,kad virsdamas medis atsirėmė į elektros laidus,tie pradėjo čirškėt kaip šalta ugnis,sudegė pastotė.Baliukas neįvyko,gerai,kad medis buvo pjaunamas toliau nuo namų,nieks neįtarė.Dingo elektra,medkirtės parbėgo namo be kvapo,mes su pusbroliu buvom prigrąsinti laikyt liežuvius už dantų.Neužilgo kilo audra su didžiuliais žaibais ir visi kaimynai pagalvojo,kad čia perkūnas trenkė į pastotę lotuliukas.gif
Vestuvės pas kaimynus,išteka dvi dukros,vasara,gražu,šokiai estrada,groja samdyti muzikantai,vienas raito melodijas saksofonu bigsmile.gif Mano mama su kaimyne sugalvoja į tą saksofoną pridėt svogūnų galvų,taip ir padaro.Iš ryto renkasi svečiai,o muzikantas,net pamėlynavęs pučia savo instrumentą,o garso tai nėra lotuliukas.gif Visi lūžta,lazdavoja,o tas duodasi net išraudęs.Galiausiai kaimynas matydamas mirštančią iš juoko savo seserį,supranta kieno čia pokštai :lotuliukas:Muzikantas buvo žiauriai užpykęs verysad.gif
Nu ir prirašiau bigsmile.gif Ech linksma buvo gyvent,kad taip atgal į vaikystę bigsmile.gif

Atsakyti
Jooo,geru cia bajeriuku gali rast thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 05 24, 19:59)

Tėvai susiruošė paiškylaut:išgert naminio vyno,išsikept šašlyką.Žinia geriausios malkos-beržinės.Ekspertės,mano mama ir teta,pasiima pjūklą ir varo į beržynėlį nuleist medį.Kaip jos ten pjovė,kad virsdamas medis atsirėmė į elektros laidus,tie pradėjo čirškėt kaip šalta ugnis,sudegė pastotė.Baliukas neįvyko,gerai,kad medis buvo pjaunamas toliau nuo namų,nieks neįtarė.Dingo elektra,medkirtės parbėgo namo be kvapo,mes su pusbroliu buvom prigrąsinti laikyt liežuvius už dantų.Neužilgo kilo audra su didžiuliais žaibais ir visi kaimynai pagalvojo,kad čia perkūnas trenkė į pastotę lotuliukas.gif

vat tokių dalykų niekad nesuprasiu schmoll.gif
nueit į mišką ir pjaut medžius tik tam, kad kelis gabalėlius mėsos pasikept g.gif
malkų buvo galima ir pas bobutę kaime nusipirkt ir miške sausuolių prisirinkt
Atsakyti
Kaip temele toli nusikelusi, priekin ją. biggrin.gif
Atsakyti
Per mano seses vestuves nakti vyrai paeme muzikanto bugna ir pririso ji prie namo kamino. Ryte keltuves - bugno ner doh.gif mad.gif Visiems buvo juoko kai krapstesi kopeciom ant stogo to bugno nusikelt. Gaila, nuotrauku nera islike....
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 06, 12:08)
Kartais gyvenime prikrečiu negražių dalykų. Tiesiog šiaip, pasismaginimui. Atrodytų, tokiai suaugusiai moteriai, kaip aš, net jau 30 metų perkopusiai, reiktų juokauti gerokai subtiliau. Ale aš prisidirbu kartais kaip kokia -niolikinė. Nu bet juokinga man po to būna nerealiai.

Paskutinis mano bajeris buvo toks.

Kaip žinot, turiu tokį turką, todėl daug apie jį nelisplėsiu. Tačiau bendraujant kurį laiką per visokais pasikalbėjimo programėles pasirodė, kad tas turkas visiškas asilas. Nu ir nusprendžiau tuo pasinaudoti. Sykį jis paprašė manęs naujų nuotraukų. Kad nereikėtų užsiiminėti visokiais "kopinimais", "peistinimais" ir "sendinimais", įmečiau jam supermamos nuorodą iš penktadienio tusų. Pamatė vargšelis Superbabą ir vos nesusileido, tokia jinai jam graži pasirodė. Pradėjo apie ją daugiau klausinėti, teirautis, kaip jai sekasi. Kad negaiščiau laiko, pasiunčiau jį į supermamos čatą ir pačiam pasiklausti.

Nu ir prasidėjo blink.gif Aišku, pirmiausiai jam teko nusivilti, kad Superbaba angliškai moka tiek pat, kiek aš pernai mokėjau - t.y. beveik nieko nemoka. Bet koks atradimas - be Superbabos ten yra ir daugiau neblogų moterų. Nu ir pradėjo jis visais iš eilės kabinti, nuotraukų prašyti, o jas gavęs, komplimentus visom žarstyti. Mano savigarbai buvo suduotas smūgis biggrin.gif

Nusprendusi jį pamokyti,  užsiregistravau čate kitu slapyvardžiu. Aišku, jis ir mane pakabino. Paprašė atsiųsti nuotrauką ir aš, gerai internete pasiknisusi nusiunčiau kažkurios misės supermodelio nuotraukytę. Nebereikėjo jam nei Superbabos, nei kitų (nors čate lankėsi kasdien po kelis kartus). Rašinėjos jis tai misei (tai yra man, bet diedo meilą buvau davusi. Laimė, jis juo nesinaudoja) meilius laiškus, kol sykį paprašė telefono numerio. Ir atsitik gi tu man, kad tą dieną kruvinai susiėdžiau su savo diedu, tad nusprendžiau ir jį pamokyti blush2.gif Tai ką, ėmiau ir daviau turkui savo diedo telefono numerį, kuris neva yra tos misės numeris laugh.gif

Nesitikėjau tokios kulminacijos su atomazga, oi, nesitikėjau.

(Bus daugiau)

kieta tu motera thumbup.gif zvengiau,negaliu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(arktis @ 2008 05 24, 16:57)
lotuliukas.gif
Gera tema. ir aš įkišiu trigrašį  blush2.gif  nors bajeriukai ne mano - mano MB šitas  gun_rifle.gif kariškis, tai ko jie ten neprisigalvoja. Beveik kasdien grįžęs pasakoja apie kokią nesamonę, kur vienas kitam iškrečia, paskui visi žvengia. Kartais kai įsivaizduoji visai neblogų bajeriukų pasitaiko.

" Laipsniai kaip žinia klijuojami (lipūške) prie krūtinės. Na ir vienas kapitonas susidėvėjusi laipsnio ženklą pakeičia nauju, o senąjų numeta ant stalo. Negi leisi prapult geram daiktui. Liaudis tuoj pasičiumpa tą daikčiuką ir prisiuva (kaproniniu siūlu) vienam iš kolektyvo (viršilai) prie striukės. tas žmogus nekreipdamas dėmesio vaikšto po teritoriją "paaukštinas" gerą pusdienį. Visiems linksma, bet niekas neišsiduoda.  lotuliukas.gif . Kol pagaliau sutinka patį vadą. Tas žmogus irgi supranta reikalą, todėl paklausia: - Karjierą padarėte matau?  lotuliukas.gif  žmogus puola nulupinėt, bet ne taip pigiai - prisiūta kaproniniu siūlu." Savaitę visiems kalbų ir žvengimo thumbup.gif
Kas kažkiek laiko pas juos ten būna amunicijos apžiūra. Tikrina ar visi viską kas priklauso pagal sarašą turi. Tam reikalui visus su visais tais jų žaisliukais išrykiuoja aikštėje ir visi turi išdėliot savo turtą, o vyresnybė eina ir tikrina ar viskas ten vietoj.  doh.gif  Čia būna linksma  lotuliukas.gif  vienam išėmė pusę kuprinės turinio ir pridėjo konservų "kilkė tomate" Geras vaizdelis kuomet jis tą kuprinę pradėjo kraustyt. dar gražiau kuomet jo paklausė: ar jam tik paėst svabu?  lotuliukas.gif

Kitą sykį pas vieną rado nešvarų katiliuką. (jei randa trūkumų reikia juos pašalinti iki kito karto) na tai žmogus žino, kad jo katiliukas bus tikrinamas, tai išsiplovė, įsidėjo į kuprinę ir ramus laukia patikrinimo. Bet apie tai žino ir kiti  mirksiukas.gif  taigi katiliukas nepastebimai prisipildo prezervatyvų. patikrinimo metu:atidaryk kartiliuka. Prašom  lotuliukas.gif  ir vėl visiems žvengimo kelioms dienoms.  lotuliukas.gif

geras thumbup.gif

Atsakyti
Gera temelė, vit C visai dienai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Suuper hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 06, 12:08)
Kartais gyvenime prikrečiu negražių dalykų. Tiesiog šiaip, pasismaginimui. Atrodytų, tokiai suaugusiai moteriai, kaip aš, net jau 30 metų perkopusiai, reiktų juokauti gerokai subtiliau. Ale aš prisidirbu kartais kaip kokia -niolikinė. Nu bet juokinga man po to būna nerealiai.

Paskutinis mano bajeris buvo toks.

Man tai cia nieko juokingo... unsure.gif Nieko nuostabaus kad turkas misiu iesko, ir nesuprantu koks bajeris kai jis paskambins tavo vyrui... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 04 06, 12:05)
Papasakosiu istorija, kuri, deja, nutiko man paciai, ir dabar tik juokas ima prisiminus, o tada norejosi mirti vietoje... blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbo @ 2008 03 28, 00:50)
oj ir man buvo viena syki toks nusisnekejimas. ryta paskambino MB mama, guodzias, kad labai blogai jaucias. palydejau as ja pas daktare. na ten jai spaudimas buvo uzkiles.pabuvo ji pas mus iki vakaro. grizo brangiausias. vezam jo mama namo. na ten jau pasisnekejom ir pries iseinant sakau as jai: "na, tai jus ilsekites ramybeje tada"..
paskui taip nepatogu pasidare. kazkaip tikejausi, kad nelabai atkreipe demesi i tai, ka pasakiau. nes vat moteriskei bloga visa diena, o as cia jai ilsetis ramybeje palinkiu blush2.gif

Geras cia.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti