Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

O aš galvojau, kad man vienai brendimas ties 14-tais metais sustojęs... (neįsižeiskit, čia pačia geriausia prasme) thumbup.gif
Pas mus vienas bendradarbis be proto liguistai myli savo mašiną. Ten operacijas turbūt galima daryt, dulkęs nė vienos, jei pamato kokį šapelį, tai panikuoja pusę dienos ir visą saloną siurbia. "Užkniso" visus tas jo ištisas skiedaliojimas. Pusę dienos dirbau skylamušiu, kiekvieną "konfeti" gabaliuką dėjau į maišelį. Nuėjau pas jį į kabinetą (ten jie keliese dirba), atseit, kažkokius popierius nunešiau sutvarkyt, tuo pačiu "priglaudžiau" į kišenę jo mašinos raktelius (uždaroj saugomoj aikštelėj tik vienas jis ją ir rakindavo doh.gif ) ir nuėjus į aikštelę visą tą "konfeti" tvarkingai supyliau už panelio, į ventiliacijos angas blush2.gif Grįžus nusiunčiau pas juos administratorę, mergiotė atsargiai padėjo raktelius į vietą... O dabar įsivaizduokit, kas buvo, kai užvedė mašiną ir įsijungė ventiliacija ax.gif
Kitam įkyruoliui bendrom pastangom klasikiniu būdu "sutvarkėm" klaviatūrą - išlupom klavišus ir perdėliojom kaip pakliuvo. Pusę dienos atgal dėliojo blush2.gif
Dar labai smagi "baika" (aišku, jei ne tau paskui pakliūna) į kavos aparatą pridėt arbatžolių ir apkraut šviežia kava. Toks "čaikovskis" gaunasi, kad... blush2.gif
Naujo kolektyvo instruktažą vedė viena persona, labai garsiai deklaruojanti savo griežtą požiūrį į "šiuolaikinio jaunimo" "pasileidimą", tai su dar kelių žmogelių žinai į prijektoriau flash atmintinę vietoj esančio slide'o prikėliau xxx kategorijos vaizdinės medžiagos... blush2.gif
Vienas skyriaus viršininkas už nugaros virš darbo stalo turi pasikabinęs savo tėvo portretą. Mes vietoj to portreto Vladimirą Iljičių pakabinom. Pusę dienos nieko nepastebėjo ir sėdėjo išdidžiai po Leninu, kol generalinis į kabinetą neįėjo ir neprileido kelnių rodydamas pirštu. blush2.gif
P.S. Tokius "fintus" patartina daryti tik išskirtinai draugiškam kolektyve, kitaip šalutinis poveikis - neprognozuojamas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir sunybiu esi prikretus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 08 21, 16:21)
Na ir sunybiu esi prikretus lotuliukas.gif

Bendra darbinė atmosfera reikalauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(consvela @ 2008 08 21, 15:52)
Bendra darbinė atmosfera reikalauja lotuliukas.gif

Pavydziu tokios draugiskos atmosferos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(consvela @ 2008 08 21, 13:22)
O aš galvojau, kad man vienai brendimas ties 14-tais metais sustojęs... (neįsižeiskit, čia pačia geriausia prasme)  thumbup.gif
Pas mus vienas bendradarbis be proto liguistai myli savo mašiną. Ten operacijas turbūt galima daryt, dulkęs nė vienos, jei pamato kokį šapelį, tai panikuoja pusę dienos ir visą saloną siurbia. "Užkniso" visus tas jo ištisas skiedaliojimas. Pusę dienos dirbau skylamušiu, kiekvieną "konfeti" gabaliuką dėjau į maišelį. Nuėjau pas jį į kabinetą (ten jie keliese dirba), atseit, kažkokius popierius nunešiau sutvarkyt, tuo pačiu "priglaudžiau" į kišenę jo mašinos raktelius (uždaroj saugomoj aikštelėj tik vienas jis ją ir rakindavo doh.gif ) ir nuėjus į aikštelę visą tą "konfeti" tvarkingai supyliau už panelio, į ventiliacijos angas blush2.gif Grįžus nusiunčiau pas juos administratorę, mergiotė atsargiai padėjo raktelius į vietą... O dabar įsivaizduokit, kas buvo, kai užvedė mašiną ir įsijungė ventiliacija  ax.gif
Kitam įkyruoliui bendrom pastangom klasikiniu būdu "sutvarkėm" klaviatūrą - išlupom klavišus ir perdėliojom kaip pakliuvo. Pusę dienos atgal dėliojo  blush2.gif
Dar labai smagi "baika" (aišku, jei ne tau paskui pakliūna) į kavos aparatą pridėt arbatžolių ir apkraut šviežia kava. Toks "čaikovskis" gaunasi, kad... blush2.gif
Naujo kolektyvo instruktažą vedė viena persona, labai garsiai deklaruojanti savo griežtą požiūrį į "šiuolaikinio jaunimo" "pasileidimą", tai su dar kelių žmogelių žinai į prijektoriau flash atmintinę vietoj esančio slide'o prikėliau xxx kategorijos vaizdinės medžiagos... blush2.gif
Vienas skyriaus viršininkas už nugaros virš darbo stalo turi pasikabinęs savo tėvo portretą. Mes vietoj to portreto Vladimirą Iljičių pakabinom. Pusę dienos nieko nepastebėjo ir sėdėjo išdidžiai po Leninu, kol generalinis į kabinetą neįėjo ir neprileido kelnių rodydamas pirštu. blush2.gif
P.S. Tokius "fintus" patartina daryti tik išskirtinai draugiškam kolektyve, kitaip šalutinis poveikis - neprognozuojamas. lotuliukas.gif

O cia tai geru dalykeliu paskaiciau.. lotuliukas.gif Reiks isimint, gal prireiks... lotuliukas.gif
Atsakyti
Neblogai cia duodat merginos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif tai nejau nei viena nieko nebeprisimenat? nejau nebepokštaujat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(consvela @ 2008 08 21, 13:22)
O aš galvojau, kad man vienai brendimas ties 14-tais metais sustojęs... (neįsižeiskit, čia pačia geriausia prasme)  thumbup.gif
Pas mus vienas bendradarbis be proto liguistai myli savo mašiną. Ten operacijas turbūt galima daryt, dulkęs nė vienos, jei pamato kokį šapelį, tai panikuoja pusę dienos ir visą saloną siurbia. "Užkniso" visus tas jo ištisas skiedaliojimas. Pusę dienos dirbau skylamušiu, kiekvieną "konfeti" gabaliuką dėjau į maišelį. Nuėjau pas jį į kabinetą (ten jie keliese dirba), atseit, kažkokius popierius nunešiau sutvarkyt, tuo pačiu "priglaudžiau" į kišenę jo mašinos raktelius (uždaroj saugomoj aikštelėj tik vienas jis ją ir rakindavo doh.gif ) ir nuėjus į aikštelę visą tą "konfeti" tvarkingai supyliau už panelio, į ventiliacijos angas blush2.gif Grįžus nusiunčiau pas juos administratorę, mergiotė atsargiai padėjo raktelius į vietą... O dabar įsivaizduokit, kas buvo, kai užvedė mašiną ir įsijungė ventiliacija  ax.gif
Kitam įkyruoliui bendrom pastangom klasikiniu būdu "sutvarkėm" klaviatūrą - išlupom klavišus ir perdėliojom kaip pakliuvo. Pusę dienos atgal dėliojo  blush2.gif

O tie klaviatūros mygtukai taip lengvai išsilupa? biggrin.gif Kažkaip ant savo bandyt nesinori... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arktis @ 2008 05 24, 17:57)
lotuliukas.gif
Gera tema. ir aš įkišiu trigrašį  blush2.gif  nors bajeriukai ne mano - mano MB šitas  gun_rifle.gif kariškis, tai ko jie ten neprisigalvoja. Beveik kasdien grįžęs pasakoja apie kokią nesamonę, kur vienas kitam iškrečia, paskui visi žvengia. Kartais kai įsivaizduoji visai neblogų bajeriukų pasitaiko.

lotuliukas.gif Dirbau aš karininkų viešbutį kurį laiką, tai irgi šposydavom. Tarnavo pas mus berods 12 šauktinių kareivukų ir jiems ten rytiniai, vakariniai patikrinimai būdavo. Tai sumastėm kad vienam iš tokių reik ir man sudalyvaut tongue.gif Kareivėliai greit suorganizavo uniformą, tai apsirėdžiau ir atsistojau rikiuotės gale..Budėtojas vardina visus, knygoj pasižymi, ir pastebi mane..Reakcija tokia klynk klynk, nuraudo tik visas . Bet nepasimetė...sako eilinis kodėl su kepure, vistiek gi matau jog sprandas neskustas doh.gif Gal mašynka atsinešt... lotuliukas.gif
O paskutiniam savo darbe atsimenu viena išsiblaškėli paauklėjom. jis vis kompa neuzrakinta palikdavo -tai prišokom ir migom VISIEMS laiškelį išsiuntėm, kad šį vakarą pas mane organizuojamas svingerių vakarėlis, maloniai kviečiam smileysex.gif Net valdžia į pakvietimą atsiliepė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 11 lapkričio 2008 - 20:57
QUOTE(Zlata @ 2008 11 11, 19:55)
lotuliukas.gif Dirbau aš karininkų viešbutį  kurį laiką, tai irgi šposydavom. Tarnavo pas mus berods 12 šauktinių kareivukų ir jiems ten rytiniai, vakariniai patikrinimai būdavo. Tai sumastėm kad vienam iš tokių reik ir man sudalyvaut  tongue.gif Kareivėliai greit suorganizavo uniformą, tai apsirėdžiau ir atsistojau rikiuotės gale..Budėtojas vardina visus, knygoj pasižymi, ir pastebi mane..Reakcija tokia klynk klynk, nuraudo tik visas . Bet nepasimetė...sako eilinis kodėl su kepure, vistiek gi matau jog sprandas neskustas doh.gif Gal mašynka atsinešt... lotuliukas.gif
      O paskutiniam savo darbe atsimenu viena išsiblaškėli paauklėjom. jis vis kompa neuzrakinta palikdavo -tai prišokom ir migom VISIEMS laiškelį išsiuntėm, kad šį vakarą pas mane organizuojamas svingerių vakarėlis, maloniai kviečiam  smileysex.gif  Net valdžia į pakvietimą atsiliepė thumbup.gif    lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia tai geras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(consvela @ 2008 08 21, 11:22)
Pas mus vienas bendradarbis .................

tokie pokstai....sunkiai suprantami....pokstai,pokstais,bet,kai kenkiama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2008 11 11, 20:55)
lotuliukas.gif Dirbau aš karininkų viešbutį  kurį laiką, tai irgi šposydavom. Tarnavo pas mus berods 12 šauktinių kareivukų ir jiems ten rytiniai, vakariniai patikrinimai būdavo. Tai sumastėm kad vienam iš tokių reik ir man sudalyvaut  tongue.gif Kareivėliai greit suorganizavo uniformą, tai apsirėdžiau ir atsistojau rikiuotės gale..Budėtojas vardina visus, knygoj pasižymi, ir pastebi mane..Reakcija tokia klynk klynk, nuraudo tik visas . Bet nepasimetė...sako eilinis kodėl su kepure, vistiek gi matau jog sprandas neskustas doh.gif Gal mašynka atsinešt... lotuliukas.gif
      O paskutiniam savo darbe atsimenu viena išsiblaškėli paauklėjom. jis vis kompa neuzrakinta palikdavo -tai prišokom ir migom VISIEMS laiškelį išsiuntėm, kad šį vakarą pas mane organizuojamas svingerių vakarėlis, maloniai kviečiam  smileysex.gif  Net valdžia į pakvietimą atsiliepė thumbup.gif    lotuliukas.gif

super lotuliukas.gif
Atsakyti
karsta.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti