QUOTE(Juratux @ 2010 11 06, 02:34)
Per visa si ligos laikotarpi teko pabendrauti su keliais endokrinologais. Pradzioje kol gyvenome pajuryje tai lankiausi Klaipedoje pas Jurgutyte. Ji man patiko, gal siek tiek savotiska, bet svarbiausia atitaike gydyma. Persikrauscius i Kauna gyventi apsilankiau pas garsuji Kazanaviciu. Tai aciu, daugiau neisiu. Siule operacija, nors man jos visai nereikejo, nei mazgu nebuvo, ir pries tai gyd sake kad operacijos tikrainereikia. Kai del jos kategoriskai nesutikau tai siule gydymo metoda kai pradzioje labai didele doze vaistu, tam kad skydliauke visai nuslopint o tada ziureti ir atitaikyti gydyma. Na man toks metodas irgi apsurdiskas pasirode, kam tokiom dozem tu vaistu reikia varyti??? O tuo labiau kadangi jau sukosi mintys apie leliuka tai nesinorejo dar kokius 3 metus "zaisti". Ir tada as atradau Sidlauska. O jis tai super gydytojas
Bet kaangi ejau privaciai tai nutariau esant gerai skydliaukes funkcijai pataupyti ir ejau su siuntimu pas Sakalauskiene silainiu poliklinikoje. Bet dabar kadangi vel dvejoju del metizolio vartojimo maitinimo metu tad grysiu vel pas ankstesni gyd Sidlauska pasiteirauti jo nuomones. Tuo labiau kad nejauciu siuo metu kazkokiu blogu pozymiu budingu hipertireozei.
o kur dareisi masazus?
o kur dareisi masazus?
O kaip jums Sakalauskiene patiko? kokie jos gydymo metodai?
Nenoriu as to metyzolio gert nei per kur
Masazus dariausi pas tokia Nijole Pakrascio g. Ji noresit placiau, galesiu parasyt az