Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 08, 10:54)
sveikos,
  labai jau seniai sioje temoje buvo nauju irasu, tai as nusprendziau parasyti savo naujienas.
  taigi baigesi mano nestumas lengvu  sunelio gimimu. gimdymo metu viskas klojosi gerai , tik vienu metu pulsas buvo uzkiles , bet tai turbut ir sveikai gali pasitaikyti. Vaikutis pirmu apziuru metu ivertintas 9 is 10 balu. Po kol kas viskas gerai , jokiu problemu nera.  7 para darys skydliaukes tyrima ir jei cia viskas bus gerai , galesiu teigti kad gime sveikas vaikelis.
  mano pacios hormonus tirs po menesio. po kol kas nuo kovo 1 d. negeriu jokiu vaistu.
  Tad galiu nuraminti tas merginas, kurios dar tik planuoja nestumus , kad labai nepergyventu , nes viskas baigiasi laimingai. SEKMES visoms ir sveikateles.

Sveikos merginos, man nesenai nustatė šia ligą, o aš laukiuosiu. TTH0 ,o T4 -45. Paskyre gerti propycilio, bet as labai bijau ar nepakenks vaisiui, nes neštumas dar tik 7 savaitės. Gal kuri gėrėt šį vaistą neštumo metu ir kaip jautesi? Ar nepakenke vaikučiui? g.gif
Atsakyti
smile.gif butina gerti vaistukus
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cate @ 2011 05 17, 19:09)
Sveikos merginos, man nesenai nustatė šia ligą, o aš laukiuosiu. TTH0 ,o T4 -45. Paskyre gerti propycilio, bet as labai bijau ar nepakenks vaisiui, nes neštumas dar tik 7 savaitės. Gal kuri gėrėt šį vaistą neštumo metu ir kaip jautesi? Ar nepakenke vaikučiui?  g.gif

labas, galiu is savo patirties pasakyti, kad vaikuciui labai blogai nieko neatsitiko. as geriau propycili nuo 11 sav. nestumo, viskas praejo ir baigesi laimingai, aisku beveik visa nestuma turejau nedarbinguma, taip mane globojo endokrinologe, budavo daznai aukstas pulsas, bet isgerdavau lobetololi ir biski nukrisdavo.
7 para po gimimo dareme vaikucio skydliaukes tyrima, tai atsakymas toks: skydliaukes antikuniu vaikutis is manes siek tiek gaves , bet pati skydliauke dirba gerai, tad gydymo taikyti nereikia , o po 3 men tyrima pakartosim, tikiuosi jis bus geras
sekmes jums laukiantis, saugokit save ir viskas baigsis laimingai.
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 19, 10:47)
labas, galiu is savo patirties pasakyti, kad vaikuciui labai blogai nieko neatsitiko. as geriau propycili nuo 11 sav. nestumo, viskas praejo ir baigesi laimingai, aisku beveik visa nestuma turejau nedarbinguma, taip mane globojo endokrinologe, budavo daznai aukstas pulsas, bet isgerdavau lobetololi ir biski nukrisdavo.
  7 para po gimimo  dareme vaikucio skydliaukes tyrima, tai atsakymas toks: skydliaukes antikuniu vaikutis is manes siek tiek gaves , bet pati skydliauke dirba gerai, tad gydymo taikyti nereikia , o po 3 men tyrima pakartosim, tikiuosi jis bus geras
  sekmes  jums laukiantis, saugokit save ir viskas baigsis laimingai.

dekui už tokį išsamų atsakymą, tikiuosiu ir mums viskas bus gerai 4u.gif kolkas jauciuosiu siaubingai pulsas aukstas sirdis kala, apie pikinima net nekalbu ir labai nera jegų doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau pasitikrinti kraujo, kad būtų greičiau, paprašiau kad nusiųstų šeimos gydytoja, kad jau su rezultatais eičiau pas endokrinologę. išrašė man A-TPO ir TSH ištirti. kodėl būtent tokius, kodėl ne 3ią ir 4tą hormonus, kaip ankščiau? nelabai orientuojuosi išvis kas tas TPO, rezultatai rodo kad jis 39.80, iš to endokrinologė nusprendė kad thyrozolis veikia ir vėl padidino dozę iki 4tab/dieną...

o beje labai nustebino gntarinė vaistinė, kurioje vienintelėje parduoda thyrozolį, sakė jo jau mėnesį laiko negauna, Vilniuje jo buvo likę tik vienoje vaistinėje iš ~20 O.o
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 19, 09:47)
   7 para po gimimo  dareme vaikucio skydliaukes tyrima, tai atsakymas toks: skydliaukes antikuniu vaikutis is manes siek tiek gaves , bet pati skydliauke dirba gerai, tad gydymo taikyti nereikia , o po 3 men tyrima pakartosim, tikiuosi jis bus geras
  sekmes  jums laukiantis, saugokit save ir viskas baigsis laimingai.

Labai dziugu, kad skydliaukes problemos nepaveike jusu mazytes wub.gif linkiu kad ir po triju menesiuku rezultatai butu geri 4u.gif

na o man daktaras pastoti neleidzia verysad.gif pasiteiravau ar galim bandyti leliuko susilaukti, o jis istare griezta ne ir liepe atideti rudeniui... tikiuosi kad iki rudens reikalai pageres ir galesim ir mes tureti stebukleli wub.gif
kolkas geriu tik metyzoli ir hormonai baisiai suoliuoja...tai uzkyla, padidinus vaistu doze nukrenta per daug, sumazinus doze vel uzkyla...toks zaidimas jau 7 menesius doh.gif laukiu nesulaukiu kada visa tai baigsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta7777: 25 gegužės 2011 - 13:09
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 05 25, 14:09)
Labai dziugu, kad skydliaukes problemos nepaveike jusu mazytes wub.gif linkiu kad ir po triju menesiuku rezultatai butu geri 4u.gif

na o man daktaras pastoti neleidzia verysad.gif pasiteiravau ar galim bandyti leliuko susilaukti, o jis istare griezta ne ir liepe atideti rudeniui... tikiuosi kad iki rudens reikalai pageres ir galesim ir mes tureti stebukleli  wub.gif
kolkas geriu tik metyzoli ir hormonai baisiai suoliuoja...tai uzkyla, padidinus vaistu doze nukrenta per daug, sumazinus doze vel uzkyla...toks zaidimas jau 7 menesius doh.gif  laukiu nesulaukiu kada visa tai baigsis  smile.gif

labai dekui uz palinkejimus smile.gif
is tikruju gydytojas teisus neleisdamas pastoti, nes kai as gimdziau pas gyd. Birzieti, jis ginekologas, bet dirba su cukralige serganciomis nesciosiomis , tai jam endokrinologija artima, jis pajuokavo del trecio vaikelio, bet surimtejas pasake, kad pries pastojant visus hormonus butina sureguliuoti. Aisku man taip gavosi pastoti, nes as nezinojau,kad turiu problemu su skydliauke.Aciu Dievui,kad viskas neblogai baigesi.
O Jums linkiu savo pasiekti susireguliuoti savo skydliaukes darba ir tada laimingai pradeti mazaji zmoguti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
praeita savaite pasiemiau savo atsakymus doh.gif toks ispudis, kad ne savo... verysad.gif
vasario men. jau tilpau i visas normas, o dabar visiska nesamone doh.gif
Dar blogiau nei pirma karta verysad.gif ir skydliauke vel padidejo. Mano svainiui dabar irgi pablogejo. Sakom, gal del Japonijos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 28 gegužės 2011 - 16:15
QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 25, 16:53)
labai dekui uz palinkejimus smile.gif
is tikruju gydytojas teisus neleisdamas pastoti, nes kai as gimdziau pas gyd. Birzieti, jis ginekologas, bet dirba su cukralige serganciomis nesciosiomis , tai jam endokrinologija artima, jis pajuokavo del trecio vaikelio, bet surimtejas pasake, kad pries pastojant visus hormonus butina sureguliuoti. Aisku man taip gavosi pastoti, nes as nezinojau,kad turiu problemu su skydliauke.Aciu Dievui,kad viskas neblogai baigesi.
O Jums linkiu  savo pasiekti susireguliuoti savo skydliaukes darba ir tada laimingai pradeti mazaji zmoguti. 4u.gif

aciu 4u.gif na manau viskas jau eina geryn, nes guzo kakle nebera, permusimu nebejauciu, ciklas atrodo tapo reguliarus bent pastaruosius pora menesiu ax.gif pradedu tiketi kad rudeni bus viskas tvarkoje wub.gif
galbut cia prisidejo sveika mityba bigsmile.gif na ziuresiu uz poros savaiciu ka kraujas rodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2011 05 09, 18:45)
Sveikutes turiu klausimuka mano ATPO >1300 ir TTH 5,126 ar gali tai buti klaida kraujo tyrimu ir apskritai ka tai reiskia?  Pasidariau testa lt bet nespejau nueiti pas endokrinologa kiek zianua norma <60

Sveika, tau skydliaukes hipofunkcija - tiroiditas. Yra musu atskira temele 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kaip jus jauciates per tokius karscius? man atrodo, kad sirdis sustos, oro truksta unsure.gif
Pagaliau pavyko ikelti rezultatus. Paskutiniai kraupus, o vasario mne. jau buvo visai neblogai unsure.gif
user posted image
Atsakyti