mano istorija labai keista net gydytojai pasirodė
Prieš pusantrų metų po viruso rado, kad tth 0.007 išrašė tik betablokatorių (širdies ritmą reguliuot) ir ką jūs manot, po poros mėnesių savaime viskas praėjo.. Tada pastojau viskas su skydliauke buvo puikiai, pagimdžiau ir viskas pradėjo vėl blogėt.. vaikeliui jau 7,5 mėn ir aš pastoviai silpna pastoviai blogai pasitikrinau hormonus buvo prastoki, bet dar ne tragedija gėriau metizolį, man jis netiko ir norėjo rašyt propicilį, bet kadangi brangūs vaistai, tai liepė dar kart kraują pasitikrinti ir per pusantros savaitės tyrimai trigubai pablogėjo... tai su skaudančia širdim ir kol kas dar pilna pinigine eisiu pirkt propicilį... Labai baisu, o jei nusipirksiu sumokėjus beveik 200 ir netiks?
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 07, 17:19)
Sveikutes
kaip jus jauciates per tokius karscius? man atrodo, kad sirdis sustos, oro truksta
Pagaliau pavyko ikelti rezultatus. Paskutiniai kraupus, o vasario mne. jau buvo visai neblogai

kaip jus jauciates per tokius karscius? man atrodo, kad sirdis sustos, oro truksta
Pagaliau pavyko ikelti rezultatus. Paskutiniai kraupus, o vasario mne. jau buvo visai neblogai

dabar kai karščiai tai kraupu, žliaugiu kaip paršiukas ir širdis per gerklę lipa