Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Sveikos, aš ir jungiuosi prie Jūsų smile.gif
mano istorija labai keista net gydytojai pasirodėsmile.gif :
Prieš pusantrų metų po viruso rado, kad tth 0.007 išrašė tik betablokatorių (širdies ritmą reguliuot) ir ką jūs manot, po poros mėnesių savaime viskas praėjo.. Tada pastojau viskas su skydliauke buvo puikiai, pagimdžiau ir viskas pradėjo vėl blogėt.. vaikeliui jau 7,5 mėn ir aš pastoviai silpna pastoviai blogai pasitikrinau hormonus buvo prastoki, bet dar ne tragedija gėriau metizolį, man jis netiko ir norėjo rašyt propicilį, bet kadangi brangūs vaistai, tai liepė dar kart kraują pasitikrinti ir per pusantros savaitės tyrimai trigubai pablogėjo... tai su skaudančia širdim ir kol kas dar pilna pinigine eisiu pirkt propicilį... Labai baisu, o jei nusipirksiu sumokėjus beveik 200 ir netiks? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 07, 17:19)
Sveikutes 4u.gif
kaip jus jauciates per tokius karscius? man atrodo, kad sirdis sustos, oro truksta unsure.gif
Pagaliau pavyko ikelti rezultatus. Paskutiniai kraupus, o vasario mne. jau buvo visai neblogai unsure.gif
user posted image

dabar kai karščiai tai kraupu, žliaugiu kaip paršiukas ir širdis per gerklę lipa smile.gif bet kai jau 2 savaitės taip tai apsipratau mažumėlę topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 07, 17:19)
Sveikutes 4u.gif
kaip jus jauciates per tokius karscius? man atrodo, kad sirdis sustos, oro truksta unsure.gif
Pagaliau pavyko ikelti rezultatus. Paskutiniai kraupus, o vasario mne. jau buvo visai neblogai unsure.gif
user posted image

na zinokit man kazkaip jau visai normaliai... as apskritai karsciu niekad nemegau, tai ir dabar nejauciu malonumo kai 30 laipsniu karscio, bet pati stebiuosi kad rytais prasibundu visa slapia nuo tu karsciu o sirdis rami smile.gif anksciau iskart permusimai budavo ax.gif laukiu kitos savaites, nes tuomet eisiu kraujo tyrima darytis ir labai tikiuosi geresniu rezultatu bigsmile.gif

o tavo kaip suprantu TTH per zemas, o FT4 tai tas pats kaip LT4 ar ne?
na man visada sako darytis TTH ir LT4 tyrimus, tai ne nezinau FT4 kokia norma, bet jei tai tas pats kaip LT4 tai gerokai virsija norma unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Muonika @ 2011 06 09, 10:27)
gėriau metizolį, man jis netiko ir norėjo rašyt propicilį, bet kadangi brangūs vaistai, tai liepė dar kart kraują pasitikrinti ir per pusantros savaitės tyrimai trigubai pablogėjo... tai su skaudančia širdim ir kol kas dar pilna pinigine eisiu pirkt propicilį... Labai baisu, o jei nusipirksiu sumokėjus beveik 200 ir netiks? doh.gif

na as geriu metizoli jau nuo lapkricio pradzios... nezinau ar jis man tinka ar ne, o kaip tau suprato kad netinka? gerei ir nemazejo hormonu kiekis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta7777: 09 birželio 2011 - 09:33
na as geriu metizoli jau nuo lapkricio pradzios... nezinau ar jis man tinka ar ne, o kaip tau suprato kad netinka? gerei ir nemazejo hormonu kiekis? g.gif
[/quote]

aš jį gėriau gal 5-6 dienas pradėjo darytis blogai, galvą, akis skaudėt, svaigdavo galva, bet taip, kad net stovėt negalėjau. Tai jei jau nuo lapkričio geriat ir jokio šalutinio poveikio, vadinas tinka smile.gif nes kitaip jau senai būtumėt pajutus negerumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muonika @ 2011 06 09, 10:44)
aš jį gėriau gal 5-6 dienas pradėjo darytis blogai, galvą, akis skaudėt, svaigdavo galva, bet taip, kad net stovėt negalėjau. Tai jei jau nuo lapkričio geriat ir jokio šalutinio poveikio, vadinas tinka smile.gif nes kitaip jau senai būtumėt pajutus negerumus smile.gif

o kaip idomiai g.gif
na man tokiu kazkokiu stipriu pojuciu nebuvo... bet ne karta pagalvojau kad gal ties vaistai netinkami, nes vaistininkes kelios perkant metizoli vis pareplikuoja kad tai nesvarus vaistas, kad geriau tirozolis ar pan., bet kazkaip nelinkusi pati spresti ka gerti ir laikausi gydytojo nurodymais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta7777: 09 birželio 2011 - 09:51
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 06 09, 10:48)
o kaip idomiai  g.gif
na man tokiu kazkokiu stipriu pojuciu nebuvo... bet ne karta pagalvojau kad gal ties vaistai netinkami, nes vaistininkes kelios perkant metizoli vis pareplikuoja kad tai nesvarus vaistas, kad geriau tirozolis ar pan., bet kazkaip nelinkusi pati spresti ka gerti ir laikausi gydytojo nurodymais  ax.gif

matot metizolis labai kepenis gadina, vaistininkės išsinagrinėjusios ten viską, tirozolis ne taip, bet gydytoja kažkaip man apie juos nutylėjo biggrin.gif tai žinoma, kas būtų jei pačios gydytis pradėtume, tai gal dar didesnės ligonės pataptume biggrin.gif Na jei jokių stiprių pojučių nėra, tai nieko gal baisaus, juk vis tiek gydytoja stebi jūsų kraujo tyrimus ir skydliaukės būklę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muonika @ 2011 06 09, 11:05)
matot metizolis labai kepenis gadina, vaistininkės išsinagrinėjusios ten viską, tirozolis ne taip, bet gydytoja kažkaip man apie juos nutylėjo biggrin.gif tai žinoma, kas būtų jei pačios gydytis pradėtume, tai gal dar didesnės ligonės pataptume biggrin.gif Na jei jokių stiprių pojučių nėra, tai nieko gal baisaus, juk vis tiek gydytoja stebi jūsų kraujo tyrimus ir skydliaukės būklę smile.gif

na gydytojas stebi tik kraujo bukle ax.gif man biskuti net truksta jo atidumo ir demesio, nes nueinu kada pasako pasidarau kraujo tyrima o tos pacios dienos vakare pasiskambinu ir pasako tyrimu rezultatus, nurodo kaip pakeisti vaistu doze ir kada vel darytis tyrima ax.gif viena gydytoja turejo itarimu didesniu del skydliaukes ir norejo biopsija daryt o jis nusprende kad to nereikia ir vat lapkriti kaip padare echo tai daugiau ir nesimatem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 06 09, 11:26)
na gydytojas stebi tik kraujo bukle  ax.gif  man biskuti net truksta jo atidumo ir demesio, nes nueinu kada pasako pasidarau kraujo tyrima o tos pacios dienos vakare pasiskambinu ir pasako tyrimu rezultatus, nurodo kaip pakeisti vaistu doze ir kada  vel darytis tyrima  ax.gif  viena gydytoja turejo itarimu didesniu del skydliaukes ir norejo biopsija daryt o jis nusprende kad to nereikia ir vat lapkriti kaip padare echo tai daugiau ir nesimatem  ax.gif

o pvz Jūs nenorit nueiti pas kitą gydytoją? arba pvz pati nueiti į kokią kliniką kur daro hormonų tyrimus ir pasidaryti? bus ramiau ir aiškiau ar vaistai veikia ar ne nes jau pusmetis praėjo tai turėtų jaustis rezultatas. Nes jei neramu ir atidumo trūksta, tai nuramintumėte vabaliuką viduje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muonika @ 2011 06 09, 11:47)
o pvz Jūs nenorit nueiti pas kitą gydytoją? arba pvz pati nueiti į kokią kliniką kur daro hormonų tyrimus ir pasidaryti? bus ramiau ir aiškiau ar vaistai veikia ar ne nes jau pusmetis praėjo tai turėtų jaustis rezultatas. Nes jei neramu ir atidumo trūksta, tai nuramintumėte vabaliuką viduje smile.gif

svarsciau apie tai, bet daktaras i kurio klinika vaikstau daugelio isgirtas yra kaip vienas geriausiu ne tik Klaipedoje bet ir Lietuvoje...na bet yra ir kitokiu nuomoniu apie ji... bandysiu dar kelis tyrimus pas ji klinikoj darytis ir jei nebus teigiamo rezultato tikrai jau eisiu pas kita smile.gif nors seip kaip jau minejau tikrai jauciu kazkoki pagerejima ax.gif tikiuosi tai ne tik psichologinis pagerejimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 06 09, 11:55)
svarsciau apie tai, bet daktaras i kurio klinika vaikstau daugelio isgirtas yra kaip vienas geriausiu ne tik Klaipedoje bet ir Lietuvoje...na bet yra ir kitokiu nuomoniu apie ji... bandysiu dar kelis tyrimus pas ji klinikoj darytis ir jei nebus teigiamo rezultato tikrai jau eisiu pas kita  smile.gif  nors seip kaip jau minejau tikrai jauciu kazkoki pagerejima  ax.gif  tikiuosi tai ne tik psichologinis pagerejimas hihihi.gif

tikėkimės, kad ne tik psichologinis, smagu, kad Jums geriau, tikiuos ir aš galėsiu kadanors taip pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Vasario men. mano ir rezultatai ir savijauta jau buvo gerai. O dabar vel doh.gif
Gydytojas uz galvos susieme kai pamate rezultatus ir nezinom priezasties. Bet kas idomu, kad sumazejo PRL kiekis. Ir jis nezino kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 09, 14:52)
Vasario men. mano ir rezultatai ir savijauta jau buvo gerai. O dabar vel doh.gif
Gydytojas uz galvos susieme kai pamate rezultatus ir nezinom priezasties. Bet kas idomu, kad sumazejo PRL kiekis. Ir jis nezino kodel biggrin.gif

blogiausiai ,kai gydytojai nezino kodel , o tai kas tada gali zinoti. Belieka tiketis, kad sekanti karta tyrimu rezultatai bus geri arba bent jau geresni, o tai gydyma pakeite ar paliko ta pati?
Atsakyti
QUOTE(Muonika @ 2011 06 09, 11:58)
tikėkimės, kad ne tik psichologinis, smagu, kad Jums geriau, tikiuos ir aš galėsiu kadanors taip pasakyt biggrin.gif

tikrai susitvarkys ir man ir jums 4u.gif tik nezinia kada ir nezinia ar ilgam ax.gif kaip supratau jei jau skydliaukes liga yra tai jau visam gyvenimeliui reik stebet jos veikla doh.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 09, 14:52)

mano viena pazistama gydes skydliauke, viskas pagerejo, po to staigiai pablogejo - priezastis to buvo - pradejo rukyti... gydymes vel nuo nulio prasdiejo, tai gal ir pas jus kazkas pasikeite: mityba, miego trukumas ar seip stresas, gal darba pakeitet ar kazkas aplinkoj nutiko ax.gif 4u.gif
Atsakyti