as uzsiregistravau, bet nedaug ten mano klasioku yra
prisiregistravau ir as bet va patvirtinimo jau 2 sav. laukiu
gal dar kam taip buvo ir kiek gali uztrukt tas patvirtinimas
QUOTE(almara @ 2008 07 25, 21:57)
prisiregistravau ir as bet va patvirtinimo jau 2 sav. laukiu
gal dar kam taip buvo ir kiek gali uztrukt tas patvirtinimas 
Tai priklauso nuo to, kaip dažnai tavo klasės administratorius(klasiokas) prisijungia prie klase.lt . Jis ir turi tave patvirtinti.
Aš prisiregistravusi ir tuo labai džiaugiuosi, nes labai susibendravom su klasiokais šio puslapio dėka
Aš taip pat prisiregistravusi, beje, buvau pirmoji tą padariusi. Po to dar kokie 7 prisijungė, bet tame puslapyje nebendraujame
Su klasiokais nesibendrauja, nors ir esame dauguma prisiregistrave, o vat su grupiokais labai intensyviai bendravome, kol... nebaigeme mokslu
Klese.lt prisiregistravę beveik visi mano klasiokai buve, kažkada labai intensyviai bendravom ten. Dabar visai ne. Su kuriais gerai sutariam bendraujam gyvai
Esu uzsiregistravusi, bet retai ten uzsuku
As prisiregistravusi jau senai. Su klasiokais kazkaip nelabai susibendraujam, ir tu klasioku tik 6 is 28... Tai ka jau ten.. O su grupiokais -
Visi pries baigdami susiregistravom ir bendraujam... Susitikimus lengva organizuot, kai visos koordinates ant nosies..
Esu užsiregistravus, bet lankausi ten kur mano grupe
Čia perskaičius užsukau į klase.lt
,bet tai kad ten tik vienas klasiokas yra
,tai jau tikrai nesiregistruosiu
as uzsiregistravau, yra keletas klasioku uzsiregistrave ten, bet mes su klasiokais nebendraujame