as irgi esu uzsiregystravusi klase.lt bet ten uzsuku ganetinai retai,nes grupiokai labai jau pasyvus
As kai mokiausi 3-se mokyklose, tai pabendrauju su visom klasem, tik deja tikrai visi pasyvus, seimos, vaikai, neturi laiko
QUOTE(murka2008 @ 2007 12 09, 20:04)
As kai mokiausi 3-se mokyklose, tai pabendrauju su visom klasem, tik deja tikrai visi pasyvus, seimos, vaikai, neturi laiko 
Gal galite padeti man žioplai,aš per klaida prisiregistravau kur nereikia,ne i savo klasė.Dabar aš noriu iš ten išsiregisruoti tik niekaip nepavyksta,atsiunčia koda,suvedu ir rodo,kad klaidingas.Patarkit kiap man iš ten issiregistruoti.
Esu užsiregistravusi tenais, kaip ir didelė dalis mūsų buvusios klasės. Tačiau ten nieks nebendrauja, susitinkam ir bendraujam gyvai
Sveiki,gal kas galit pasakyti,kaip ideti savo nuotrauka i klase.lt?
QUOTE(liepsnele @ 2005 05 06, 11:42)
Ar registruojatės portale www.klase.lt? Ten, kur galima užsiregistruot ir į savo baigtą klasę, ir į baigtą studijų grupę? Kodėl taip, kodėl ne? 
Uzsiregistravau gal pries kokia pusantru metu,bet kazkaip nebendrauju
Užsiregistravusi esu, pirmoji iš klasės buvau, daugiau nei metus laukiau, kol prisijungė sekantis, na o dabar nemažai klasiokų jau prisirinkę
Bet susidūriau su tokia bėda, nžn kame reikalas, bet jau keli mėnesiai negaliu prisijungti iš savo kompo
(deja, iš kito pc nebandžiau, reikės pabandyt). Kai spaudžiu prisijungti (viskas tvarkoj su tuo e-pasu), krauna krauna ir taip ir neužkrauna, neprijungia, nesuprantu kas darosi
gal kas susidūrėte ir žinote, kodėl, gal kokie nustatymai ne tokie mano pc padaryti
Bet susidūriau su tokia bėda, nžn kame reikalas, bet jau keli mėnesiai negaliu prisijungti iš savo kompo
Aš registravausi bet jau koki mėnesį mano klasiokai neduoda atsakymo kad galėčiau patekti i klase savo buvusia
Taip esu uzrigestravusi savo klase, klase.lt puslapyje
QUOTE(jovka @ 2005 05 06, 15:12)
Ir as esu uzsiregistravusi ir klaseje ir grupeje, taciau veiksmo ten visiskai nevyksta. O ir pati retokai uzsuku. Su grupiokais meilu bendraujam, o klase... deje nebendraujam.
pas mus irgi veiksmo mazai vyksta klaseje
QUOTE(katiulka @ 2008 02 05, 12:10)
Aš registravausi bet jau koki mėnesį mano klasiokai neduoda atsakymo kad galėčiau patekti i klase savo buvusia 
Man buvo tas pats, bet as parasiau klase.lt emeila, kad negaliu prisijungti, nes niekas nepatvirtina, tai suteike man admino teises ir prisijungiau.