Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

as irgi uzsiregistravau klaseje bet dabar kazkaip ten pakeite tai vel teko is naujo registruotis tik si karta sunkiau kazkaip ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o as jau senai uzsiregistravus,bet negaliu niekaip po pasikeitimo patrekti...nors 100 metu man tos klases taip ir reik doh.gif biggrin.gif aisku smalsu pasiziuret,bet kei tik surasau duomenis savo registro,issijungia visas ineto langas...ot ir nezinau kodel ir akip ten vel patetkti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2007 04 19, 08:18)
as irgi uzsiregistravau klaseje bet dabar kazkaip ten pakeite tai vel teko is naujo registruotis tik si karta sunkiau kazkaip ax.gif  4u.gif

tiesiog dabar ten reikia el.pasa uzregistruot,nereikia is naujo registruotis tongue.gif vietoj savo nicko rasyt el pasta dabar reikes, taigi raso, ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 19, 09:15)
tiesiog dabar ten reikia el.pasa uzregistruot,nereikia is naujo registruotis tongue.gif vietoj savo nicko rasyt el pasta dabar reikes, taigi raso, ka daryt mirksiukas.gif

Rasyt tai raso,bet manes vistiek kompas mano nebeileidzia lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
as iresu uzsiregistravus 4u.gif pakitimai yra, bet siaip zymiai patogiau dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
as seniai uzsiregistravusi,bet mano klasiokai visi dinge blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 04 20, 18:36)
as seniai uzsiregistravusi,bet mano klasiokai visi dinge blink.gif

dingę be žinios ? g.gif
aš tai užsiregistravusi,ir susitikimą per klasę.lt buvome suorganizavę. šiaip tai fainai visai žinoti,kas kur ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
Aš užsiregistravus, bet kad mūsų klasė absoliučiai pasyvi g.gif niekas nieko ir niekam nieko biggrin.gif Bet nuotraukytes pakaitaliojam lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau seniai esu uzsiregistravus klase.lt, bet labai jau pasyvus tie mano klasiokai ax.gif
Atsakyti
As tai pati tenai savo klases patvirtinimus valdau. Visai nieko. renkasi po truputi visi, bet gyvai jau tikriausiai nebe, nie issibarste po visa Europa, o gal ir toliau, tai tik internetas ir klase.lt gali suvest smile.gif
Atsakyti
uzsiregistravus tai labai seniai,tik kad vis reciau ten uzsuku ax.gif
Atsakyti
As irgi uzsiregistravau, labai smagu juk pabendrauti, mes netgi kiekviena vasari susitinkam. Tokia nostalgija... mmm...
Atsakyti