as irgi uzsiregistravau klaseje bet dabar kazkaip ten pakeite tai vel teko is naujo registruotis tik si karta sunkiau kazkaip
o as jau senai uzsiregistravus,bet negaliu niekaip po pasikeitimo patrekti...nors 100 metu man tos klases taip ir reik
aisku smalsu pasiziuret,bet kei tik surasau duomenis savo registro,issijungia visas ineto langas...ot ir nezinau kodel ir akip ten vel patetkti
QUOTE(ascionka @ 2007 04 19, 08:18)
as irgi uzsiregistravau klaseje bet dabar kazkaip ten pakeite tai vel teko is naujo registruotis tik si karta sunkiau kazkaip

tiesiog dabar ten reikia el.pasa uzregistruot,nereikia is naujo registruotis
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 19, 09:15)
tiesiog dabar ten reikia el.pasa uzregistruot,nereikia is naujo registruotis
vietoj savo nicko rasyt el pasta dabar reikes, taigi raso, ka daryt 
Rasyt tai raso,bet manes vistiek kompas mano nebeileidzia
as seniai uzsiregistravusi,bet mano klasiokai visi dinge
QUOTE(rutelelt @ 2007 04 20, 18:36)
dingę be žinios ?
aš tai užsiregistravusi,ir susitikimą per klasę.lt buvome suorganizavę. šiaip tai fainai visai žinoti,kas kur ir kaip
Aš užsiregistravus, bet kad mūsų klasė absoliučiai pasyvi
niekas nieko ir niekam nieko
Bet nuotraukytes pakaitaliojam
As jau seniai esu uzsiregistravus klase.lt, bet labai jau pasyvus tie mano klasiokai
As tai pati tenai savo klases patvirtinimus valdau. Visai nieko. renkasi po truputi visi, bet gyvai jau tikriausiai nebe, nie issibarste po visa Europa, o gal ir toliau, tai tik internetas ir klase.lt gali suvest
uzsiregistravus tai labai seniai,tik kad vis reciau ten uzsuku
As irgi uzsiregistravau, labai smagu juk pabendrauti, mes netgi kiekviena vasari susitinkam. Tokia nostalgija... mmm...