Gal galit patarti - registravausi į klasę, neradau savo klasės, tai ant karštųjų sukūriau naują. Nu ne naują,o tiesiog tą, kurioje aš baigiau mokytis. Paskui vistik radau savo klasiokus. Dabar pas juos prisiregistruoti neleidžia, sako toks vartotojas jau yra
Tai kų dabar daryti? Gal kas žinote, kaip panaikinti savo vartotoją?
QUOTE(milabra @ 2005 07 08, 23:42)
Gal galit patarti - registravausi į klasę, neradau savo klasės, tai ant karštųjų sukūriau naują. Nu ne naują,o tiesiog tą, kurioje aš baigiau mokytis. Paskui vistik radau savo klasiokus. Dabar pas juos prisiregistruoti neleidžia, sako toks vartotojas jau yra
Kadangi uzregistravai klase, tai tau reikia panaikinti visa klase, ten pie administravmo turi buti tokia funkcija, vat kai panaikinsi, galesi tuo paciu vartotoju registruotis savo klaseje,
o jei neiseis panaikinti, tai savo klaseje gali uzsiregistruoti tik kitu vartotojo vardu
QUOTE(milabra @ 2005 07 08, 23:42)
kreipkis į www.klase.lt administratorių - turėtų puslapio apačioje būti jo koordinatės, greičiausiai info@klase.lt. Įtariu, kad tik jis galės panaikint visą klasę. Tada galėsi pati kitur registruotis. Geriau ištaisyt savo klaidą, nes taip painiosis ir kiti klasiokai, atėję prisiregistruot.
Dėkui mergaitės už pagalbą, parašiau adminui, nes tokios funkcijos kaip panaikinimo niekur neradau.... Ten kiba ir išsiregistruoti negalima?
QUOTE(milabra @ 2005 07 11, 14:33)
nu jo, jau kai įsirašai, tai jau visam gyvenimui
Juk nepakeisi baigtos klasės
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 08, 21:56)
Matau, kad nelabai čia jums su tais klasiokais pasisekė...
O mano klasėj užsiregistravę jau daugiau kaip pusė, ir labai gražiai bendraujam
Kitais metais darom susitikimą, jau beveik visų koordinates turim 
Tai gal tu neseniai mokykla baigei?
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 11, 13:54)
kreipkis į www.klase.lt administratorių - turėtų puslapio apačioje būti jo koordinatės, greičiausiai info@klase.lt.
Teko ir man į www.klase.lt administratorių kreiptis pagalbos - kažkodėl neleido įkelti grupės nuotraukos (nors Mb buvo tiek kiek ir priklausė), tai esu labai patenkinta jų darbu. Pirmą atsakymą gavau savaitės bėgyje, o kai ir tai nepasisekė, tai tiesiog nusiunčiau jiems nuotrauką ir poros dienų jau radau įkeltą
O šiaip tai nuo liepos pradžios tas tinklapis atnaujintas, bent jau ta dalis kurioj registruojami klasiokai....
O as visai netycia uzklydau i si saita KLASE.lt ,atsiverciau grupe,klase ir kai pamaciau savo mokyklines drauges,vosa neamsizliumbiau
.Toks geras jausmas ir prisiminimai uzpludo.Kontaktu jokiu su niekuo seniai jau neturiu ir gyvenu ne Lietuvoj,todel labai apsidziaugiau ,kad galesiu pabendrauti.Bet va
uzsiregistravau,o manes nepatvirtina.Cia gal as ziopla
nepagalvojus ,o gal is ipratimo parasiau ne mergautine pavarde.Gal kas zinot kaip ta klaida istaisyti?
QUOTE(amrisa @ 2005 11 06, 00:34)
O as visai netycia uzklydau i si saita KLASE.lt ,atsiverciau grupe,klase ir kai pamaciau savo mokyklines drauges,vosa neamsizliumbiau
.Toks geras jausmas ir prisiminimai uzpludo.Kontaktu jokiu su niekuo seniai jau neturiu ir gyvenu ne Lietuvoj,todel labai apsidziaugiau ,kad galesiu pabendrauti.Bet va
uzsiregistravau,o manes nepatvirtina.Cia gal as ziopla
nepagalvojus ,o gal is ipratimo parasiau ne mergautine pavarde.Gal kas zinot kaip ta klaida istaisyti?
As kai pati pries pora metu registravausi, tai buvo tokia tvarka, jei tik ji nepasikeite, kad tas, kuris pirmas prisiregistruoja, tampa kaip ir klases administratoriumi, ir visi kiti i ta konkrecia klase registruojami tik su jo palaiminimu. Zodziu, jis turi tave patvirtinti, o tada klase.lt atsiuncia patvirtinima. Speju, kad gal emailo nepasitikrina tas znogus, ir taip eisma stabdo.
Jė jaip faian.Aš ir nežinojau, kad tokia svetainė yra
.Laukiu dabar patvirtinimo.
Nu va as ir sakau negi menesi ar net biski daugiau zmogus pasto netikrina
Vienintele priezastis ,kad gal neatpazysta,nu gal dar karta prisiregistruoti mergautine pavarde?