...ko negaliu pasakyti apie klasę. Buvom gauja nesuderinamų asmenybių, tiek charakterio, tiek gebėjimų, tiek socialinės padėties prasme. Nežinau, ką jie veikia, nežinau, kaip gyvena, sutikę atpažinti nepuolam nei jie, nei aš. Mokyklos išvis nesiilgiu, į klasė.lt narius nesiruošiu registruotis...
Grupėje užsiregistravau, nes tikrai buvom kaip šeima-gal kad pradėjom ryškiai keistis- savarankiškai gyvent, kartu eit, daryt kažką, vėliau- tuoktis, vaikus gimdyt, santykiai geri, nuo pirmo kurso iki paskutinės dienos sutarėm, pažinom viens kito pliusus bei trūkumus.Kažkiek ir studijuojamas dalykas prisidėjo- nuolat nagrinėjom save, santykius su savimi bei aplinka. Žodžiu, pasiilgstu, domiuosi ir džiaugiuosi juos pažinusi...
...ko negaliu pasakyti apie klasę. Buvom gauja nesuderinamų asmenybių, tiek charakterio, tiek gebėjimų, tiek socialinės padėties prasme. Nežinau, ką jie veikia, nežinau, kaip gyvena, sutikę atpažinti nepuolam nei jie, nei aš. Mokyklos išvis nesiilgiu, į klasė.lt narius nesiruošiu registruotis...
Mano klase iki 10 buvo
uzsiregistravau, o 11-12 kl buvo vienos panos, ir vien pletkai uz akiu
taigi ir as ten nesiregitravau
Aš užsiregistravau klase.lt ir grupe.lt Manau kad tai labai gera idėja, kaip ir supermama.lt .
Ir su klasiokais ir su grupiokais gali pabendrauti nors internetu. O tuo labiau jei jie yra užsienyje. Gali kartu pasidžiaugt
ar paliūdėt
. Juk visi žmonės skirtingi. Vieni mieliau išsikalba gyvai
, kiti atsiveria raštu. O mums, namų šeimininkėms, bendravimo tikrai dabar trūksta.
užsiregistravau į klase.lt ir tiek, laikas nuo laiko įeinu, bet,kad pas mus ten ramu, jokio judesio nėra
QUOTE(toli @ 2005 11 06, 00:21)
As kai pati pries pora metu registravausi, tai buvo tokia tvarka, jei tik ji nepasikeite, kad tas, kuris pirmas prisiregistruoja, tampa kaip ir klases administratoriumi, ir visi kiti i ta konkrecia klase registruojami tik su jo palaiminimu. Zodziu, jis turi tave patvirtinti, o tada klase.lt atsiuncia patvirtinima. Speju, kad gal emailo nepasitikrina tas znogus, ir taip eisma stabdo. 
Ir aš pakliuvau į tokią padėtį : esu nei pakarta, nei paleista. Užsiregistravau, bet niekas manęs nepatvirtina jau keli mėnesiai. Negi nėra kokio atsarginio varianto, juk tas administratorius galų gale ir numiręs gali būt, nekalbant apie kitokius atvejus. Kaip įsiprašyti į tą klasę, po paraliais? Esu labai susinervinus
QUOTE(vvandene @ 2006 01 23, 22:52)
užsiregistravau į klase.lt ir tiek, laikas nuo laiko įeinu, bet,kad pas mus ten ramu, jokio judesio nėra 
Ir pas mus tas pats, iš klases tik 6 žmones užsiregistrave, ir tie nebendrauja, bet užtad su grupiokais tai visai neblogai bendraujame, pasipasakojame, kas kur įsidarbina, kas išvažiuoja, ir šiaip paplepam, kam kaip einasi
O musu klase,nors mokykloje ir nebuvo labai draugishka,bet uzhsiregistravus beveik visa
ir dabar bendraujam puikiai,nuolat susibegam.Dzhiaugiuosi,kad uzhsiregistravau
As irgi esu uzsiregistravus klase.lt.Mes ten netgi sakyciau labai aktyviai bendraujam,turim tema susikure "teveliams ir mamytems...",tai vakarais su viena klasioke karts nuo karto kaip prisijungiam,tai kita diena pasipila komentarai is kitu "jus ka,neturit ka veikt? Isijungiu ryte - 100 nauju pasisakymu!" Bet cia dazniausiai burba viena bevaike senmerge....
Siaip tai daug prisijungusiu pas mus,tik ne visi reiskiasi..Bet yra aktyviu grupele,kuri kiekviena diena beveik pasireiskia! Smagu! Pavasary bus 10 metu kaip baige mokykla,tai organizuosim baliuka!
Siaip tai daug prisijungusiu pas mus,tik ne visi reiskiasi..Bet yra aktyviu grupele,kuri kiekviena diena beveik pasireiskia! Smagu! Pavasary bus 10 metu kaip baige mokykla,tai organizuosim baliuka!
Man tas papildomas paketas ner butinybe...Bendraut galima ir be paketo...Tik va kad nuotrauku visu nerodo be to paketo tai
Esu prisiregistravus ir klasėje ir grupėje. Turiu papildomą paketą. Klasė aktyviau bendrauja nei grupė
Man tas puslapis
QUOTE(liepsnele @ 2005 05 06, 12:42)
Ar registruojatės portale www.klase.lt? Ten, kur galima užsiregistruot ir į savo baigtą klasę, ir į baigtą studijų grupę? Kodėl taip, kodėl ne? 
Uzsiregistravau labai seniai, pirmoji is klases
Dabar labai daznai ten bendraujame, klases susitkimus ir kitus ivykiu aptariame, nes daug kas gyvena kituose miestuose ar salyse, labai mums svarbus ir naudingas tas puslapis
Beje, mano klase irgi aktyviau dalyvauja nei grupe, nera ka ir belygint