Esu taip pat prisiregistravusi, tačiau jau kaip čia ir buvo minėta veiksmas ten nelabai vyksta, visi turbūt labai užsiėmę, neturi laiko net užsukt pasilabint, tai nesuprantu kam ten išvis registruotis
aš esu užsiregistravus ir klasėj, ir grupej, nu ka galiu pasakyt, kad klasėj bendraujam kelios panelės nuolat, nes dažniau prie neto prieinam :)fainai sužinot kaip kam sekas, paorganizuot susitikimus
o grupėj tai kol kas dar gyvai pabendraujam daugiau
musu irgi daugelis klasioku uzsiregistrave. branduolys nuolat bendraujam. o klase.lt/grupe, uzsiregistravus visa grupe, ir ten dedama visa info apie egzus kolius , tusus, na zodziu viskas, nes 5 kurse paskaitas vangiai lanko, tai cia viska suzinom kas vyksta:)
Mūsų irgi klasiokų nemažai užsiregistravę, bet visi laaaabai jau apatiški, tingi bendrauti
O su grupiokais linksmiau ir pašmaikštaujam, ir pajuokaujam, ir susitinkam
O su grupiokais linksmiau ir pašmaikštaujam, ir pajuokaujam, ir susitinkam
registravausi, bet deja, musu klaes ne peraktyviausia, tai nei foto niekas neidejo nei ka
O kaip galvojat jei nepatvirtina (aš ne viena tokia) tai taip ir laukti rankas sudėjus (turiu omeny kalsė.lt)?
QUOTE(gutė* @ 2005 12 23, 23:40)
O kaip galvojat jei nepatvirtina (aš ne viena tokia) tai taip ir laukti rankas sudėjus (turiu omeny kalsė.lt)?
gali susisiekti kas yra administratorius klases, ir jis turi patvirtinti registracija ir tada busi kaip aktyvi
QUOTE(liepsnele @ 2005 05 06, 12:42)
Ar registruojatės portale www.klase.lt? Ten, kur galima užsiregistruot ir į savo baigtą klasę, ir į baigtą studijų grupę? Kodėl taip, kodėl ne? 
Registravaus tam, kad su kitais neįmanoma susitikt ir pakalbėt, nes gyvena užjūryje, o čia visi susirenka, pasipasakoja....
o pas mane kadangi buvo mergu klase, tai ir cia intrigos, intrigeles
Viena per kita giriasi, reikia, smeizia ir izeidineja.
Pavydziu toms kurios po daugelio metu jau sugeba be to bendrauti. Juk vis tik tiek metu kartu diena is dienos kartu praleista...
Pavydziu toms kurios po daugelio metu jau sugeba be to bendrauti. Juk vis tik tiek metu kartu diena is dienos kartu praleista...