Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

Pabandyk,gal aisku nezino pagal vyra.Galvoja kas cia tokia? biggrin.gif Mes taip per ta portala su klasiokais susitikima susiorganizavom.Faina buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Esu taip pat prisiregistravusi, tačiau jau kaip čia ir buvo minėta veiksmas ten nelabai vyksta, visi turbūt labai užsiėmę, neturi laiko net užsukt pasilabint, tai nesuprantu kam ten išvis registruotis mad.gif tongue.gif
Atsakyti
Užregistravau savo klasę, o dabar ir draugų ratą subūriau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš esu užsiregistravus ir klasėj, ir grupej, nu ka galiu pasakyt, kad klasėj bendraujam kelios panelės nuolat, nes dažniau prie neto prieinam :)fainai sužinot kaip kam sekas, paorganizuot susitikimus gathering.gif o grupėj tai kol kas dar gyvai pabendraujam daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
musu irgi daugelis klasioku uzsiregistrave. branduolys nuolat bendraujam. o klase.lt/grupe, uzsiregistravus visa grupe, ir ten dedama visa info apie egzus kolius , tusus, na zodziu viskas, nes 5 kurse paskaitas vangiai lanko, tai cia viska suzinom kas vyksta:) tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Mūsų irgi klasiokų nemažai užsiregistravę, bet visi laaaabai jau apatiški, tingi bendrauti verysad.gif
O su grupiokais linksmiau ir pašmaikštaujam, ir pajuokaujam, ir susitinkam drinks_cheers.gif
Atsakyti
registravausi, bet deja, musu klaes ne peraktyviausia, tai nei foto niekas neidejo nei ka verysad.gif
Atsakyti
Aš užsiregistravau grupėj, o klasę savo pati sukūriau, įdėjau fotkę ir tt.. Nu smagu. Tik pokalbiai pas mus klasėj nelabai vyxta.. Nu taip bangomis. Grupėj kažkaip geriau smile.gif
Atsakyti
O kaip galvojat jei nepatvirtina (aš ne viena tokia) tai taip ir laukti rankas sudėjus (turiu omeny kalsė.lt)?
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2005 12 23, 23:40)
O kaip galvojat jei nepatvirtina (aš ne viena tokia) tai taip ir laukti rankas sudėjus (turiu omeny kalsė.lt)?

gali susisiekti kas yra administratorius klases, ir jis turi patvirtinti registracija ir tada busi kaip aktyvi
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 05 06, 12:42)
Ar registruojatės portale www.klase.lt? Ten, kur galima užsiregistruot ir į savo baigtą klasę, ir į baigtą studijų grupę? Kodėl taip, kodėl ne?  smile.gif

Registravaus tam, kad su kitais neįmanoma susitikt ir pakalbėt, nes gyvena užjūryje, o čia visi susirenka, pasipasakoja....
Atsakyti
o pas mane kadangi buvo mergu klase, tai ir cia intrigos, intrigeles doh.gif Viena per kita giriasi, reikia, smeizia ir izeidineja.
Pavydziu toms kurios po daugelio metu jau sugeba be to bendrauti. Juk vis tik tiek metu kartu diena is dienos kartu praleista...
Atsakyti