Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Kažkaip labai keista, kad randu labai mažai info, atsiliepimų apie Kemer dream viešbutį. Pasiskaitinėjau vokiečių atsiliepimus, tai ten tas viešbutis sulyginamas su 3 * viešbučiu, rašoma, kad maistas tiesiog šlykštus. Kažkaip atbulai aš čia padariau - pirma pasirašiaus sutartį, sumokėjau pinigus ir po to pradėjau atsiliepimų ieškoti g.gif Nors vėlgi, kiek žmonių, tiek nuomonių...
Atsakyti
QUOTE(5634 @ 2008 05 29, 06:07)
4u.gif Labas domina kokia valiuta ten dabar jiems labiau prie sirdies tikuosi euras dar ju neuzvalde.Miestelis kuriame randasi Simena ar ten yra ka veikti vakarais?
Keliones pirkot is kokios agenturos ir kiek kainuoja keliones siais metais.

Jau jums atsakė, kad doleriais kuo puikiausiai galima visur atsiskaityti. Mes neissikeitem nei vienos lyros, o ir euru neprireike.
Del kelioniu kainu, tai dar paminesiu raftingas 25$, dzipu safaris irgi 25$, keturraciu 30$. Vaikam iki 3 ar 4 metu nemokamai. Cia pas vietines agenturas.

QUOTE(Tajanta @ 2008 05 29, 10:11)
Noriu paklaust-kaip ten reikalai su triukšmu vakarais , kuris sklinda nuo diskotekinių renginių: ar girdėti visur, ar niekur, o gal yra kazkokia vasarnamių linija kur labai garsiai girdisi tas triukšmas???

Kadangi mes gyvenom toli nuo amfiteatro, tai jokio triuksmo tikrai nesigirdejo. Balkona atsidarius gal ir girdisi tolumoj muzika, bet tikrai ji netrukdo. Visi varnamiai toleliau nuo pasilinksminimo zonos, tai manau triukšmo tikrai nebus girdėt.

QUOTE(Baltas @ 2008 05 29, 10:14)
Mes ir uz savaiteles lekiam i Simena sun club  bigsmile.gif , bet viena mergina siame forume siek tiek isgasdino... blink.gif .Ji rase, kad ten kambariai mazi, tamsus ir netgi dregti...
Kaip cia taip..? O gal jau "isdziuvo"?  lotuliukas.gif

Ir kaip ten su maisto (ar gerimu) issinesimu? Juk taip gera su vyru pavakaroti kambario balkone kai vaikas paguldytas su gerimo taure... negi taip kategoriskai ir neleidzia issinesti?
O juros vanduo jau siltas ar dar nelabai? Mano mergyte taip pat mazas dar kleckas (panasiai kaip Jusu) tai norejau paklausti ar vaiku baseinelyje ten nera gilu? nepriburbuliuos neapziureta? g.gif . O kaip ten vandens kalneliai? Tokiems maziukams turbut per dideli tie kalneliai? g.gif

Ar dideles eiles prie maisto? ir kiek laiko vaziavot nuo oro uosto iki viesbucio?
Va kiek klausimu  4u.gif

Kambariai iš tiesų nėra dideli, tamsu dėl tokių grotelių, kuriomis užsidaro langai, bet jas atvėrus, tikrai šviesu. Gal kažkiek pradžioj ir jautėsi drėgmė, bet mes dieną palikdavom balkono duris atviras, tai greit viskas prasivėdino ir buvo čiki. O be to kambary tik miegodavom, tai aš šių dalykų nesureikšminu.
Dėl maisto išsinešimo, tai tikrai toks dalykas netoleruojamas, bet gėrimų galima pasiimti bare ir neštis kur tik nori, kad ir į kambarį.
Vanduo jūroje pakankamai šiltas, nedaug skiriasi nuo baseino. O be to, kai oras toks karštas, tai tikrai labai smagu atsivėsinti. Vandens kalneliai trimečiams tikrai atrodo didoki, nors aišku vaikas vaikui nelygu. Bet ten mažiau jau tokius nuo kokių 5-6 metų čiuožinėjančius vaikus. Vaikų baseine nėra gilu, bet aš be priežiūros nebuvau palikusi. Tačiau labai daug tokio amžiaus vaikų turškėsi savarankiškai. Geriausia vežtis kokią pripučiamą liemenę ar pripučiamas apsaugėles ant rankų. Mes pirkom ten vietoj, tai buvo brangu.
Eilės prie maisto priklauso nuo laiko, kuriuo eisit pusryčiaut, pietaut ar vakarieniaut. Mes pusryčiaudavom apie 8-9, tai dar būdavo tuščia. Pietaut į pabaigą visai nesinorėjo nuo didelio karščio, bet eilių irgi nebūdavo. Na gal su vakariene šiek tiek daugiau spūsties, bet patartina eit jos pradžioj, tai irgi irgi eilių nebūdavo.
Kelione nuo oro uosto mums truko iki 1.5 h apytiksliai.
Ai tiesa, dėl vaikiško meniu tik likau nusivylus, nes kasdien būdavo tas pats - sriuba kaip pagr restorane, bulvių košė, makaronai ir desrelės bei mėsa kepta ant grotelių. Jokios įvairovės. Bet vaikams galima kuo puikiausiai rasti ką valgyt ir bendram restorane.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 05 29, 12:15)
Per vietinius nardymą ėmėm ir tame pačiame laive sutikome žmones, kurie ėmė per tezturą, tik daugiau nei dvigubai brangiau lotuliukas.gif

Turbūt ne visą temą skaitei, jau buvo rašyta, kad novaturas ir tezturas visas ekskursijas ir pramogas perka iš vietinių agentūrų ir perparduoda naiviems turistams, užsidėdami solidų tarpininkavimo mokestį.

Negi tu galvoji, kad novaturas Alanijoje jachtą nuspirko, instruktorių brigadą parengė, įrangą supirko? lotuliukas.gif  Viską daro turkai, novaturas tik pinigus pasiima tongue.gif

Smurka,

gal gali patarti vaziuojame birzelio 13 d. dvi merginos pirma kart i Turkija (Kemera). Kokioj vietinej agenturoj uzsisakyti tas pramogas ir kokias (kazkaip "baisoka" kad kur nenuveztu ar neapgautu tie vietiniai, siaip su turkais nuotykiu visai netrokstam blush2.gif )...
Ir dar noreciau paklausti, kur ta turkiska pirti ir masaza pirma diena pasidaryti uz normalia kaina ir kokybiska (mes apsistosim Club Victoria).

Dekui smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif eikit į didesnes agentūras, kaip maxvell, ginza travel... nors nereikes jų net ieškot, jos pačios tave susiras. ir pačios agentūros nesąmonių su turistėm nepradės, o jei nuotykių nenorit, tai neprasidėkit, kvies į pasimatymus - neikit.

o pirtis.. aš buvau valery beach viešbučio pirty, man patiko. dabar kainuotų apie 20-25 baksus
Atsakyti
QUOTE(ar_ba_ta @ 2008 05 29, 19:47)
Ir dar noreciau paklausti, kur ta turkiska pirti ir masaza pirma diena pasidaryti uz normalia kaina ir kokybiska (mes apsistosim Club Victoria).

QUOTE(Smurka @ 2008 05 29, 20:17)
lotuliukas.gif eikit į didesnes agentūras, kaip maxvell, ginza travel... nors nereikes jų net ieškot, jos pačios tave susiras. ir pačios agentūros nesąmonių su turistėm nepradės, o jei nuotykių nenorit, tai neprasidėkit, kvies į pasimatymus - neikit.

o pirtis.. aš buvau valery beach viešbučio pirty, man patiko. dabar kainuotų apie 20-25 baksus

Aš kaip tik ir rašiau apie Ginza travel kelionių įkainius, o turkišką pirtį mums siūlė už 15$, bet čia gal be masažo viešojoj pirty. O mes pirmą dieną truputį išsidūrėm, kai į viešbučio pirtį už 40$ ėjom doh.gif Tik dar prie to paties ir veido kaukę padarė, tai gal ir nieko g.gif
Atsakyti
Tai jei siūlė už penkiolika, negi per trejus metus nepabrango? blink.gif Ir kažin ar viešojoj pirty, dažniausiai agentūros į viešbutį veža. Vieną kartą su tokiais estais susitikom, kurie agentūroje nusipirko pirtį... savo viešbutyje lotuliukas.gif Ir dar penkiais baksais pigiau nei tiesiogiai siūlė biggrin.gif

O už dešimt papildomų dolerių visur kaukes daro
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2008 05 29, 13:51)

SILVIJAG kiek laiko iki botaniko vaziavot?
Atsakyti
labas 4u.gif mes rudeniop skrendam i turkija, ir iskilo man klausimas- kaip ten su sauskelnem,misinukais ir tyrelem reikalai? girdejau, kadsupermarketuose yra, bet kaip tensu tais supermarketais? ta prasme, jie aptinkami dazniau negu kas 100 km? g.gif
Atsakyti
Kambariai iš tiesų nėra dideli, tamsu dėl tokių grotelių, kuriomis užsidaro langai, bet jas atvėrus, tikrai šviesu. Gal kažkiek pradžioj ir jautėsi drėgmė, bet mes dieną palikdavom balkono duris atviras, tai greit viskas prasivėdino ir buvo čiki. O be to kambary tik miegodavom, tai aš šių dalykų nesureikšminu.
Dėl maisto išsinešimo, tai tikrai toks dalykas netoleruojamas, bet gėrimų galima pasiimti bare ir neštis kur tik nori, kad ir į kambarį.
Vanduo jūroje pakankamai šiltas, nedaug skiriasi nuo baseino. O be to, kai oras toks karštas, tai tikrai labai smagu atsivėsinti. Vandens kalneliai trimečiams tikrai atrodo didoki, nors aišku vaikas vaikui nelygu. Bet ten mažiau jau tokius nuo kokių 5-6 metų čiuožinėjančius vaikus. Vaikų baseine nėra gilu, bet aš be priežiūros nebuvau palikusi. Tačiau labai daug tokio amžiaus vaikų turškėsi savarankiškai. Geriausia vežtis kokią pripučiamą liemenę ar pripučiamas apsaugėles ant rankų. Mes pirkom ten vietoj, tai buvo brangu.
Eilės prie maisto priklauso nuo laiko, kuriuo eisit pusryčiaut, pietaut ar vakarieniaut. Mes pusryčiaudavom apie 8-9, tai dar būdavo tuščia. Pietaut į pabaigą visai nesinorėjo nuo didelio karščio, bet eilių irgi nebūdavo. Na gal su vakariene šiek tiek daugiau spūsties, bet patartina eit jos pradžioj, tai irgi irgi eilių nebūdavo.
Kelione nuo oro uosto mums truko iki 1.5 h apytiksliai.
Ai tiesa, dėl vaikiško meniu tik likau nusivylus, nes kasdien būdavo tas pats - sriuba kaip pagr restorane, bulvių košė, makaronai ir desrelės bei mėsa kepta ant grotelių. Jokios įvairovės. Bet vaikams galima kuo puikiausiai rasti ką valgyt ir bendram restorane.
[/quote]

Aciu uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kaip ten del loveliu? duoda kudikiams loveles?
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2008 05 30, 08:59)
labas  4u.gif  mes rudeniop skrendam i turkija, ir iskilo man klausimas- kaip ten su sauskelnem,misinukais ir tyrelem reikalai? girdejau, kadsupermarketuose yra, bet kaip tensu tais supermarketais? ta prasme, jie aptinkami dazniau negu kas 100 km? g.gif

O Lietuvoje aptinkami dažniau nei kas 100 m? biggrin.gif

Turkijoje yra absoliučiai visko, gal tik juodos duonos, silkės ir lašiakų pasigestum hihihi.gif Taigi sauskelnių, tyrelių ir mišinukų nusipirksi bet kuriame prekybos centre. Tik patariu viskuo apsirūpinti Lietuvoje, nes higienos prekės tiek vaikams, tiek suaugusiems ten brangesnės
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2008 05 29, 16:20)

Labai labai aciū už informaciją 4u.gif Dar turiu kelis klausimėlius:
1. ar kambario minibaras nemokamas ir ko ten yra?
2 .ar tie vasarnamiai dviaukščiai, gal apsigyvenus antrame aukšte bus nedrėgna ir langai be grotelių.... g.gif
3 .ar jūroje įmanoma maudytis be apsauginių batų?
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2008 05 30, 09:03)
O kaip ten del loveliu? duoda kudikiams loveles?

Duoda tokias sulankstomas loveles vaikams, o dėl kūdikių nežinau, bet matyt irgi turėtų duot...

QUOTE(Tajanta @ 2008 05 30, 09:29)
Labai labai aciū už informaciją  4u.gif  Dar turiu kelis klausimėlius:
1. ar kambario minibaras nemokamas ir ko ten yra?
2 .ar tie vasarnamiai dviaukščiai, gal apsigyvenus antrame aukšte bus nedrėgna ir langai be grotelių.... g.gif
3 .ar jūroje įmanoma maudytis be apsauginių batų?

1. Minibaras yra nemokamas, papildomas kasdien, jame 2 skardinės alaus, du maži buteliukai mineralinio, 1 didelis, pepsi ar kola ir apelsininis gėrimas.
2. Vasarnamiai dviaukščiai ir triaukščiai, mes gyvenom pastarajame antrame aukšte, kad būtų aiškiau kokas tas kambarys nepatingėjau foto surast biggrin.gif Na bent jau toks buvo mūsiškis.
user posted image
3. Aš madžiaus be batų... Akmenuotas aišku dugnas, bet tai juk plauki, o ne vaikštai biggrin.gif Mažoji irgi nusiaudavo, nes jai nepatogu buvo, kad žvyro patenka. Man šliopkės labiau reikalingos buvo iki jūros nueit.
Atsakyti