Na, aš su šviežiais įspūdžiais iš Sidės
5* Seher Resort and Spa.
taigis, tos 5* sakykim nelabai pelnytos mano akimis, ne veltui kątik 4* viešbučio kategorija dar buvo. nesklandumų turėjom tiek ir tiek. pvz: dar prieš važiuojant parašiau email į viešbutį, ar gausim kūdikiui (1,5m) lovelę. patvirtino-tikrai gausim. atvykę gavom kambarį su dviaukšte lova vaikams

į antrą aukštą 3m vaikis mano nė per kur neįsikardavo, nes ten nelogiškai kopėtėlės pagamintos, o mažoji iš apačios iškrito vieną naktį

nešiojomės paskui guzą kaktoj...kondiškė arba neveikė, arba kai ėmė veikt kliokė kriokliu. dvi dienas prašėm, kad pataisytų.trečią dieną "pataisė", po to prikliokė ne tik kambarys, bet ir koridorius. vonia irgi visada plaukdavo, jei išdrįdavom duše maudytis. tada per triukšmus (ir keletą eurų) išsireikalavom kito kambario. kitą jau gavom normalų. karšto vandens visame viešbutyje amžinai nėra, ypač rytais-bėga toks, kad nebuvo įmanoma mažei dupcę nupraust. maistas įtartinas dažnai (pvz pusryčiams bulvytės fri, kurių ryte niekas nekepa, arba kiaušiniai, kurių vidurys šaltas, t.y. pašildyti nuo vakar pusryčių), vaisių kukliai ir tie patys nenunokę. ne vieni skundėsi apsinuodiję, mūsų tetis irgi su skrandžiu niekaip nesusitarė į pabaigą. šiaip iš vaizdo aplinka graži, vaikams padaryta pora baseinų, čiuožynių, žaidimų aikštelė, paplūdimys smėliukas, viskas tvarkoj. bet kaip į šeimas orientuotas viešbutis (nes kokia 50 proc svečių buvo šeimos su vaikais, likusi dalis - pensininkai, ir šiaip 98 proc svečių-rusai ir vokiečiai) tai itin mažai pasistengęs dėl vaikų gerovės. nekalbant kad kūdikių lovelės-problema, maitinimo kėdelė per visą viešbučio restoraną buvo viena, ir ta pati lūžusi ir nevaloma. kai vienu metu ten po kokia 30-40 mažų vaikų valgydavo, tai dėl kėdelės nors muškis

atvykus paprašiau vaikui naktipuodžio, tai vos nenumirė, kokio čia aš fantastinio daikto reikalauju

angliškai susišnekėti neįmanoma, visi supranta tik vokiškai. aptarnavimas labai nemandagus, svečiu tikrai nesijauti, personalas tiesiog tykoja kiekviename žingsnyje bakšišo. kai kur ir naglai pareikalauja (pvz nors visur rašo, kad rankšluosčiai nemokami, vistik teko už juos susimokėti). taigi, viešbučio nerekomenduočiau ir tikrai ten negrįšim kitais metais. aplinka kaip minėjau graži, tvarkoma, kažko labai blogo nėra, bet tiesiog trūksta geranoriškumo, tas turbūt nemaloniai ir nuteikia. tuo pačiu metu atostogavo su mumis dar dvi lietuvių šeimos, viena iškart atvykusi resepšine padavė 5 žalius, tai gavo gerą kambarį ir kažkokių nesklandumų neturėjo (tik aptarnavimu irgi labai nesižavėjo).
apskritai atostogos buvo įspūdingos, sugebėjom su savo spirgais ir į džipų safarį išsiruošt, ir tikrai nieko nesigailim. smagiai praleidom laiką

tiesiog pernai buvom Tunise 4* viešbutyje, ir ten aptarnavimas mums patiko tikrai labiau.