Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Sveikos keliautojos smile.gif

Gal kuri zinot kiek kainuoja supint mergaitei daug daug kasyciu Turkijoj? Plaukai gan ilgoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 05 30, 09:40)
SILVIJAG kiek laiko iki botaniko vaziavot?

Mes vaziavom virs valandos (atrodo g.gif ), viena karta buvom sustoje 15 min. Bet mums labai pasiseke, kad musu viesbutis buvo pirmasis. Mes vaziavom su mikriuku, nes be musu seimos, dar vaziavo viena pora ir dar viena moteris. Taigi viso buvo 3 skirtingi viesbuciai, is kuriu musu pirmasis. Bet mes skridom sezono pradzioje, pirmuoju reisu i Antalija, tai gal todel buvo dar nedaug poilsiautoju i ta puse. Kaip bus jums neaisku, nes priklauso nuo to, i kiek viesbuciu iki jusu uzvaziuos 4u.gif
Atsakyti
Laba.Kadangi buvau Turkijoj pirma karta,tai paliko man ispudi aplinka,gražu be galo.O kas apie SIMENA,mano akim žiūrit iš tiesų ji verta tik 4 žvaigždučių.Labai patiko man didelė ir žalia teritorija,labai daug gražių žydinčių augalų wub.gif .Labai draugiški ir linksmi darbuotojai.Labai patiko viežbutį duodama turkiška kava,tikras skanumelis.Pirmas dienas ir maistas patiko,o paskui tikrai galvojau,tik apie silke ir šaltibarščius.Vaiku meniu labai skurdus,ir patiekalai kartojosi,o sriubos tai ju man per savaite patiko tik 2.Kadangi mes kambari gavom šalimais kito viežbutčio,tai trukšmas buvo baisus,iki vidurnakčio grodavo ištisai rusiškas popsas,kas su mažiukais,tai ramybes būtų mažai,mes užsidarydavom langus,bet vistiek neidavo užmigti.O dar kai 5 ryto senis užstaugdavo kviesdamas i ta savo mečetę,tai išvis doh.gif .Mano 7 metų vaikas pirma ryta labai išsigando.Sulčių sviežių duodavo tik rytais.O apie vaisiu davima ir asortimenta išvis patyliu.Kasdien duodavo apelsinus,obuolius ir dar kažkokius mažus vaisiukus.Kas antra vakara davė trešnių,ir abrikosų.Viena vakara,kai buvo turkiška naktis dave ir tų ir tų.Arbūzų nedavė nė viena diena,o reklamoj novoturas,kai reklamavo,tai vaisių buvo ivairiausių,ir dar kaip mandrai išpjaustytų lotuliukas.gif .Žodžiu tai tik mano nuomonė,gal jus kai važiuosit duos visko daugiau.Del to tikrai neverta manau nusiminti.Geros kelionės visoms kurios kraunas lagaminus mirksiukas.gif .
MONDAY,ar tavo kartais dūkrytė ne baltais ir garbanotais plaukais?
IngaStr,ar tau patiko SIMENA?
SIMENA.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matux: 30 gegužės 2008 - 15:21
QUOTE(beladona @ 2008 05 30, 13:20)
Sveikos keliautojos smile.gif

Gal kuri zinot kiek kainuoja supint mergaitei daug daug kasyciu Turkijoj? Plaukai gan ilgoki smile.gif

Sveikutė, aš vakar susipyniau kasytes, mano plaukai ilgesni truputį negu pečiai, tai sumokėjau 35$ už keturiasdešimt kasyčių, bet dirba jie šauniai, bent jau ten kur aš papuoliau thumbup.gif
Atsakyti
Nu merginos aš dar rašau online smile.gif

Mes šiandien su vyru pasiplaukiojom su laivu thumbup.gif Pirkom vietoj jei po teisybei tingėjom kur nors kitur eiti blush2.gif nes laivas išplaukinėjo iš mūsų viešbučio, mokėjom po 30 $.
Pasikartosiu, kad gyvenam Fantasia de Lux, tai tikrai liuks thumbup.gif bent jau mums, netrūksta nieko, valgyk kiek nori, pirmas dienas nebuvo arbūzų, o dabar jau ir arbūzų ir braškių duoda. Matosi, kad dar ruošiasi sezonui, nes ne viska veikia, bet mums tai netrukdo. Miegoti netrukdo jokie triukšmai, nes ventiliacija super. Dar mano vyras sugalvojo, kad išeinant kur dedasi kortelė šviesai, ventiliacija, kad veiktų, tai paliekam kokią vizitinę įkišta ir tiek, ar pasikrauti ką reikia irgi gerai nes niekas neveikia. Ir tikrai labai džiaugiuosi, kad pasiėmėm kompą, tai su visa šeimyna bendraujam, nes bevielis internetas veikia kuo puikiausia. Kadangi mes Simenos Sun Club kaimynai, tai prie baseino pasigaunam jų internetą lotuliukas.gif bet mums jokio skirtumo 4u.gif
Lietuvių čia nėra labai daug, draugų nepavyko susirasti ax.gif
Šiandien bus turkiška naktis, buvo misterio ir mis Fantasia rinkimai, bet mes nėjom, nes klausėme gyvos muzikos ir drinks_cheers.gif
Pikta tik ant agentūros, kad jie nežino kas mokama kas ne kai jų paklausėme, bet išsiaškinom patys. Kaljanas irgi mūsų viešbutyje nemokamai, tik patys savo noru arbatpinigių palikome, bet nepalikti irgi galima. Tikrai turkai šaunuoliai Lietuvoje tokio aptarnavimo negausi. Kambarius tvarko du kart per dieną, mini baras irgi nemokamai, kambaryje yra net rinkinukas su siūlais ir adata ir net saga. Šampūnas, kondicionierius, dušo želė ir muilas.
Beje net agentūros atstovės paklausus kaip su tais AleCarte restoranais irgi atsakymo negavom, bet išsiaiškinom kad į kiekvieną po vieną kartą gali eiti, jų čia yra keturi: kiniečių, žuvies, iltalų ir turkų, užsisakyti geriausia tik atvykus.
Jei ką dar kas nors domina klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 05 20, 12:06)
30$ kokiam mieste mokėjot?  g.gif  Pernai Marmary už turkišką pirtį su aliejiniu masažu mokėjom 15 $  g.gif , vien masažas 8  $

Pirkom per Teztoura, o veze kazkur link Alanijos, bet ne pacioj alanijoj g.gif
QUOTE(Rymka @ 2008 05 22, 20:47)
Sveikos mamytes  smile.gif

gal zinot kiek alkoholio vienam zmogui galima issivezti is turkijos? 4u.gif ar oro uoste neatims jei vesiuosi 3 butelius raki? cia lauktuves draugams  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif x  o gal ir duty free to gero yra?

Kiek pamenu, gide sake, kad is Turkijos alkoholio galma veztis kiek nori mirksiukas.gif Mes vezemes pora Rakes buteliu, bet kiti pirko daugiau, ir niekam problemu del to nekilo .

O del valiutos -kita karta vesimes dolerius, nes daugumoj turejom eurus, tai isleidom daugiau uz kolegas, kurie vezesi dolerius rolleyes.gif Nors turkai greitai "primeta" dolerio ir euro santyki ir prakalkuliuoja kainas. Aisku, ne musu naudai tongue.gif

ErnestaKaunas, kaip dziaugiuos uz jus, ech, kaip butu smagu vel atsidurti Turkijoj vacation4.gif Gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
Įsivaizdavau Jus su kompu prie baseino. Uch, kap aš norėčiau. ax.gif

Beje turiu klausimuką. Kas yra tie dolmušai? g.gif Ar kažkaip ten. ax.gif

Ir dar, ar yra koks laiko skirtumas tarp Lietuvos ir Turkijos? g.gif
Atsakyti
[quote=Amiletta,2008 05 30, 19:16]

Cia mikriukai 4u.gif As jau ryt gal su jais vazinesiuos tongue.gif
Atsakyti
[quote=Amiletta,2008 05 30, 19:16]

Labai pigus, švarus transportas. Autobusai didesni už mūsų mikrius. Kursuoja dažnai, prieky yra užrašas, kur veža. Dažniausiai važiuoja pravėrę priekines duris. Nežinau, kokiam kurorte gyvensi, bet į Alanijos pilį užveža už 2 Lt. iš bet kurio miesto taško. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dolmusai- tai LT mikriukai, su nurodyta kryptimi kur vaziuoja. Pvz. mes gyvenome 12 km iki Alanijos tai kelione i viena puse kainavo 2 dolerius thumbup.gif

Laikas tiek LT, tiek TR toks pats..Grisome mes antradieni, tai bent iki to laiko buvo toks pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2008 05 30, 22:11)
Sveikute ErnestaKaunas, kaip smagu skaityti tiesioginius įspūdžius  :bigsmile:labai įdomu,kokia vandens temperatūra jūroje? 4u.gif

Sveikutė, rašau jums nuo baseino, tai parašyta, kad temp 26 baseine 23 juroje oro 33, bet manau čia pavėsyje, nes šiaip tai labai karųta, bet gerai, kad vėas yra, bet čia vėjas kitoks labai šiltas.

O jei norėsit į odos ar aukso parduotuvę tai nuveš nemokamai smile.gif Galit apsimesti, kad norit tipo nerasit ieko tinkamo ir pasilikti Kemere taip sutaupysit du dolerius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šiaip bendrai čia rojus drinks_cheers.gif Pavydžiu toms kurios čia dar tik atvažiuos, nes jau pirmadienį mes namo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErnestaKaunas: 31 gegužės 2008 - 09:53
Aš galiu tikrai rekomenduoti Fantasia de Lux, dabar gulim su vyru pliaže, tuoj eisim žaisti ką nors, čia net rakšluostkus šaltus nešioja, juos keičia, žiauriai geras personalas, maisto įvairiovės tikrai pakanka, tik aš kartais nesuprantu tų, kurioms vis maža ir maža. Jūs paskaičiuokit kiek mokat ir kiek gaunat, aš manau už tai ką mes sumokam gaunam su kaupu thumbup.gif
Atsakyti