Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

QUOTE(Buzyte @ 2008 06 11, 18:07)
labas visoms  thumbup.gif
gryzom is turkijos  thumbup.gif My home resort viesbutyje buwom. Jei ka domina rasykit AZ
Siaip fainas, labai maistas skanus, mazai vaisiu, 1 katra midijos buwo.

Mes kai vykom is Antalijos aerouosto link Alanijos,tai butent i si viesbuti isejo beveik puse keleiviu,kuom jis idomu toks ipatingas,siaip labai toli iki centro biggrin.gif

Uodu ir pas mus buvo kambary,ypac vonioj ant lubu matydavau pastoviai kokius 3-4,bet nakti kondiskes nejungdavom,siaip su balkonu atidarytu miegojom biggrin.gif

Uz kambary manau pinigu mazai kas duoda,cia ne Egiptas doh.gif
Ir siaip labai-labai dar noreciau i Turkija,eh...Laisvai vykciau nors ir liepa,tik vyras visas atostogas jau isnaudojo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherie Ice: 11 birželio 2008 - 18:15
user posted image
Atsakyti
O as vaziuoju i Marmari, Karen viesbuti po savaites tongue.gif Gal kas buvot viesbutyje Karen, gal kokiu atsiliepimu butu. Beje, ar dideles dabar kainos Marmaryje? Uz kokia suma galima pavalgyti socius, bet ne prabangius pietus?
Atsakyti
O apie uodus aš net nepagalvojau doh.gif Kambary tai taip, kondicionierius išgelbės, o šiaip lauke vaikščiojant, labai agresyviai puola? g.gif Gal kokį priešuodinį purškalą tada pasiimt reik g.gif

oi ne, lauke tik turkai puola lotuliukas.gif Uodų nesimatė nei dieną, nei vakare

Del gerimų: skanus alutis, turkiška degtinė (neragavau), Raki (man patiko), džinas (tonikas irgi nemokamai), baltas/raudonas vynas (ne kas, bet vakarienės metu pagurkšnodavom), na kola/sprite irgi nemokamai.
Papildyta:
QUOTE(Wild Flower @ 2008 06 11, 17:30)
Amiletta, aš tai dar pakenčiu.. manęs valgyt nelabai jie mėgsta, ptfu ptfu ptfu biggrin.gif Ale va MB doh.gif Jam uodai - didžiausias priešas scare.gif

Beje, dabar skaitau tą informaciją keliaujanties ir radau, kad "Atvykimo dieną viešbučio paros pradžia yra 14–18 val." blink.gif Nu, bet jeigu mūsų lėktuvas išskrenda 6val. ryto ir jau 9:30val. ten būsim? mastau.gif Tai ir laukt tiek laiko? Gerai dar, jei iki 14val, o jei iki 18val? blink.gif Kažkaip man čia nerealiai skamba, gal kas susidūrėt su tokia situacija? g.gif

Ir dar, tiesa, gal kas žino, kiek Pamukalė kainuoja Kemero vietinėse kelionių agentūrose? mirksiukas.gif

Viešbutyje busit po 12.00val, viskas bus gerai, gausit kambarius, o nuo 13.00 galėsit papietaut.
Vienos dienos ekskursija į Pamukalę iš Kemero apie 45 USD
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2008 06 12, 08:38)
Labas
Tez tour puslapyje suradau kad dar reikia moket degalu mokesti 100 lt.
Kur tai mokama kazkaip nieko apie tai negirdejau  blink.gif

pas mus tai kelioniu agenturoj reikejo sumoketi degalu mokesti 100 lt

[quote=pievu medus,2008 06 12, 09:49]

Del gerimų: skanus alutis, turkiška degtinė (neragavau), Raki (man patiko), džinas (tonikas irgi nemokamai), baltas/raudonas vynas (ne kas, bet vakarienės metu pagurkšnodavom), na kola/sprite irgi nemokamai.

dėl gerimų ir man aktualu biggrin.gif o ten baruose kokiu skaniu kokteiliuku buvo padarytu, ar jie tik sumakaluodavo tai ka paprašai

[
Atsakyti
[quote=muniuke,2008 06 12, 10:04]
pas mus tai kelioniu agenturoj reikejo sumoketi degalu mokesti 100 lt

[quote=pievu medus,2008 06 12, 09:49]

dėl gerimų ir man aktualu biggrin.gif o ten baruose kokiu skaniu kokteiliuku buvo padarytu, ar jie tik sumakaluodavo tai ka paprašai

[
[/quote]
Nesu kokteiliukų mėgėja, bet būna ten sąrasas, galima išsirinkti. Kažkokiam bare vaiino, buvo skanūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
prieš kelias dienas grįžom iš atostogų Marmaryje. Tai dabar taip sunku verysad.gif noriu atgal doh.gif thumbup.gif

Labiausiai patiko Marmario žaluma. Kadangi Marmaris įlankoje, tai jūra kaip didelis ežeras su daug uolų vandenyje. Gyvenome Grand Yazici Club Turban 5*. Teritorija nerealiai išpuoselėta, pušyne, paukščiukai čiulba, voverytės laksto. Su vaikais ten rojus. Tas pušynas labai gelbsti ir nuo saulės.
Atsakyti
Smurka ar dar kas kas zinot,gal galit patarti ar verta vaziuoti i turkija spalio gale-lapkricio menesiais?mes su MB vaziuojam rugpjuti,bet su mazaja noretume islekti ir rudeni.tik skristi tektu jau is airijos.cia keliones ziuriu organizuoja tik iki spalio galo.mums geriau butu lapkriti..raso kad spali dar buna 26laipsniai,bet nezinau ar tiketi?kaip jus manot ar bus dar silta ir malonu ten atostogauti tokiu metu?
g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas buvote viešbutyje Arancia Resort? Kokie atsiliepimai? Kaip ten su rankšluosčiais? Ar duoda nemokamai, ar reikia mokėti ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 06 12, 11:54)
Smurka ar dar kas kas zinot,gal galit patarti ar verta vaziuoti i turkija spalio gale-lapkricio menesiais?mes su MB vaziuojam rugpjuti,bet su mazaja noretume islekti ir rudeni.tik skristi tektu jau is airijos.cia keliones ziuriu organizuoja tik iki spalio galo.mums geriau butu lapkriti..raso kad spali dar buna 26laipsniai,bet nezinau ar tiketi?kaip jus manot ar bus dar silta ir malonu ten atostogauti tokiu metu?
g.gif

As kaip buvau spalio menesi, dar buvo virs 30 laipsniu silumos, o lapkricio menesi MB su draugais dar plaukioja jachta i kruizus, tai manau, oras turetu buti malonus tam g.gif
Atsakyti
Bet lapkričio mėnesį jau kaip ir ne sezonas kurortuose.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milano @ 2008 06 12, 12:13)
Bet lapkričio mėnesį jau kaip ir ne sezonas kurortuose....  ax.gif

Tai gerai, bus pigiau mirksiukas.gif 4u.gif siaip pvz. as kai buvau kovo vidury, tai aisku ne sezonas, bet turistu buvo, Bodrume pvz. buvo vokieciai, ispanai ir britai. O oro temperatura nuo 17 iki 30 svyravo ir pora dienu buvo lietaus, bet trumpalaikio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufu: 12 birželio 2008 - 12:27