Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

visada jungdavau ant 30 ar biški daugiau, antraip tačkė piktindavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 11, 18:46)
gal kas nors galit paaiskinti kaip parkuojates sonu?
kokius taskus ziurit,na bent truputuka..
kazkas man pasidare-nebepataikau sad.gif sad.gif sad.gif itariu stogas nuvaziavo sad.gif sad.gif

Pabandysiu.
Važiuji atbulom tiesiai kol deįiniam kaleivio trikampiniam langely per vidury pamatai kuoliuką, susuki pilnai vairą į dešinę ir važiuoji žiūrėdama į kairį veidrodėlį iki kol pamatai stovėjimo vietos galinės linijos susikirtimo kampą su su bordiūru. Tada išstiesini vairą ir pavažiuoji iki tavo dešinysis veidrodėlis būna ties gairele. Tada pilnai susuki vairą į kairę ir važiuoji kol atsistoji lygiagrečiai bordiūrui. Ištiesini ratus ir jau gali užtraukt rankinį mirksiukas.gif
Tikiuosi kas nors aišku unsure.gif biggrin.gif

Papildyta:
Neperskaičius visko atrašiau, tai sorriuz, kad kartojuos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms,net ir pavelavusioms mirksiukas.gif 4u.gif
ka tik grizau is aiksteles ir zinot ka-man pavyko assa.gif

bet jau su MB tai ciut nesusikalem,pradejom rekti viens ant kito,ziurim zmones ziuri,mes tik zzzzzzzzzz su mygtukais langus uzsidarem ir vel visa gerkle viens ant kito gun_rifle.gif censored2.gif ,bet cia baikes irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 12 birželio 2008 - 21:07
QUOTE(comep @ 2008 06 12, 22:02)
aciu visoms,net ir pavelavusioms  mirksiukas.gif  4u.gif

bet jau su MB tai ciut nesusikalem,pradejom rekti viens ant kito,ziurim zmones ziuri,mes tik zzzzzzzzzz su mygtukais langus uzsidarem ir vel visa gerkle viens ant kito gun_rifle.gif censored2.gif ,bet cia baikes  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Oij kaip aų suprantu biggrin.gif Mano šiaip su vyru santykiai nerealūs, bet kai aš už vairo, o jis mokina, tai ojoj kaip išsistaugiam. Ir mat pirimat būna lotuliukas.gif Mano temperamentas per karštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 12, 23:02)
aciu visoms,net ir pavelavusioms  mirksiukas.gif  4u.gif

bet jau su MB tai ciut nesusikalem,pradejom rekti viens ant kito,ziurim zmones ziuri,mes tik zzzzzzzzzz su mygtukais langus uzsidarem ir vel visa gerkle viens ant kito gun_rifle.gif censored2.gif ,bet cia baikes  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Jetau jetau,ir kas čia su tais vyrais darosi...Atrodo,jie mums turėtų būti kaip tik itin pakantūs,bet kur tau-rėkia gerkles išvertę,lyg užmiršę,kad prieš juos "jų gyvenimo moteris",kuriai aukso kalnus žadėjo...Aš dabar su savo vyru važinėju M ženklą užsiklijavusi,tai varge varge:baisiau už 100 bjauriausių instruktorių,kokius tik galite įsivaizduoti,kartu sudėjus doh.gif doh.gif doh.gif Jetau,kad tos papildomos pamokos taip brangiai nekainuotų,tai pirkčiau užžsimerkusi,ką su saviškiu kiekvieną kartą vos ne iki "kardų šokio" daeinam... doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Va kaip pasirodo man pasisekė biggrin.gif Maniškis tai kantrus. Nerėkavo, išlipdavo aikštelėj iš mašinos ir rodydavo rankom, nykštį į viršų keldavo kai gerai būdavo. Kiti atvažiavę į aikštelę net sustodavo šone ir žiūrėdavo kaip parkuojuos. Buvo matyt iš ko pasimokyt blush2.gif Jei ką, tai galėčiau saviškį paskolint hihihi.gif
Dabar kai jau pati vairuoju, tai irgi nieko nesako, nebamba. Kai dar su dukra važiuojam tai ji priekyje, o jis gale sėdi. Tyliai thumbup.gif
Tik vat su parkavimusi tai aš vargstu unsure.gif Buvau ne kartą į aikštelę dar nuvažiavusi. Blyn, viskas čiki piki, kaip ir turi bti. Bet tarp mašinų taip nemoku. Nu nėra tų gairelių, stulpelių ir nesigauna man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 11, 17:12)
jeigu instruktorius taip nervina ir nusodinėja, tikrai geriau pas jį neik doh.gif . o 3 pavarą tikrai nuo 30 km/h reik.

Perjungiant pavaras reikia žiūrėti į variklio apsukas, o ne į greitį. Į greitį žiūrėti beprasmiška, nes įvairiose masinose skirtingi pavarų ilgiai.
Benzininėms mašinoms aukštesnę pavarą junkit, kai variklio apsukos viršys 3000 aps/min, o žemesnę junkite, kai apsukos nukrenta žemiau 2000. Dyzeliuose laikykit variklio apsukas 1500-2500.
Labai keista, kad tokių elementarių dalykų instruktoriai nepamokina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 13 birželio 2008 - 11:45
QUOTE(valkata @ 2008 06 13, 11:44)
Perjungiant pavaras reikia žiūrėti į variklio apsukas, o ne į greitį. Į greitį žiūrėti beprasmiška, nes įvairiose masinose skirtingi pavarų ilgiai.
Benzininėms mašinoms aukštesnę pavarą junkit, kai variklio apsukos viršys 3000 aps/min, o žemesnę junkite, kai apsukos nukrenta žemiau 2000. Dyzeliuose laikykit variklio apsukas 1500-2500.
Labai keista, kad tokių elementarių dalykų instruktoriai nepamokina...

maniškis mokė, kad reik jausti mašiną, o ne į apsukas ar greitį žiūrėti... juk bus tokių situacijų, kada nebus kada pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 13, 13:25)
maniškis mokė, kad reik jausti mašiną, o ne į apsukas ar greitį žiūrėti... juk bus tokių situacijų, kada nebus kada pažiūrėti.

Jausti neišmokstama. Jautimas pats ateis su patirtimi. Naujokui sakyti "jausk mašiną" yra juokinga...
Atsakyti
išmokstama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 06 13, 15:08)
Jausti neišmokstama. Jautimas pats ateis su patirtimi. Naujokui sakyti "jausk mašiną" yra juokinga...

manyčiau, kad išmokau, nes nei į spidometrą nei apsukas nežiūriu perjunginėdama bėgius mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes gal yra vairuojanciu panevezyje gal kas galite parekomenduoti instruktoriu mirksiukas.gif
Atsakyti