Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(valkata @ 2008 06 13, 12:44)
Perjungiant pavaras reikia žiūrėti į variklio apsukas, o ne į greitį. Į greitį žiūrėti beprasmiška, nes įvairiose masinose skirtingi pavarų ilgiai.
Benzininėms mašinoms aukštesnę pavarą junkit, kai variklio apsukos viršys 3000 aps/min, o žemesnę junkite, kai apsukos nukrenta žemiau 2000. Dyzeliuose laikykit variklio apsukas 1500-2500.
Labai keista, kad tokių elementarių dalykų instruktoriai nepamokina...

drinks_cheers.gif Tikrai taip,vat man irgi kyla klausimas kodel nepamokina.As tai tik pagal apsukas ir vazineju,o greitis koks tai nei nezinau dazniausiai tiksliai.Beje,jei benzinuvke ne super duper galinga tai jai irgi tinka apie 2000,nes kitaip benzo tai ziaaauriai eda! ax.gif Tik tiek,kad benzinines ne tokios lepios ir pakelia aukstesnes apsukas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai labai reikia jūsų pagalbos blush2.gif
Jei kuri nors iš jūsų jau yra išlaikiusi teoriją, bet dar nepasiruošusi praktikos egzaminui, gal galėtumėt padayt labai labai didelę paslaugą: Vilniaus REgitra išmetė nemažai laisvų vietų dar birželio mėnesiui, o aš niekaip negaliu atsisakyt savo senos dato, nes reikalauja to prakeikto numerio, kurį galiu sužinot tik telefonu, o Regitra jau nedirba doh.gif Gal kuri, kuriai pačiai artimiausiu metu nėra aktualu, galėtų užsiregistruoti vairavimo egzaminui vilniuje ir perleisti man savo vietą. Būčiau daugiau nei dėkinga. Jei kas galit padėti, rašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Ai mergaitės,sėdžiu didžiausioj nevilty verysad.gif Važinėju su vyru užsiklijavusi M ženklą ir šūdasman gaunasi!!!Lyg su instruktoriumi jau visai neblogai varinėjau,paskutinį kartą kai važiavau,tai maršrutą pravažiavau jau beveik nebisikšant instruktoriui,o vat su vyru,net paprasčiausias posūkis nebeišeina...Kažkokia gyva pekla gaunasi su juo mokintis,bet kitos išeitėlės neturiu,nes "fanieros" šonai neapšalę blink.gif Ir tokia mane juoda neviltis apėmusi,kad nors ir nusišauk...Dar šiandien buvau užsirašiusi važinėti su instruktoriumi po aikštutę,nuvarau į mokyklą,pasirodo ant mano pavardės su korektoriumi užteptą ir kito žmogaus užsirašyta,nors vilku stauk,niekaip neįrodžiau,kad aš šiandien TIKRAI buvau užsirašiusi quiet.gif
Nu vat,pasiguodžiau jau...
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 15, 13:45)
Ai mergaitės,sėdžiu didžiausioj nevilty verysad.gif Važinėju su vyru užsiklijavusi M ženklą ir šūdasman gaunasi!!!Lyg su instruktoriumi jau visai neblogai varinėjau,paskutinį kartą kai važiavau,tai maršrutą pravažiavau jau beveik nebisikšant instruktoriui,o vat su vyru,net paprasčiausias posūkis nebeišeina...Kažkokia gyva pekla gaunasi su juo mokintis,bet kitos išeitėlės neturiu,nes "fanieros" šonai neapšalę blink.gif Ir tokia mane juoda neviltis apėmusi,kad nors ir nusišauk...Dar šiandien buvau užsirašiusi važinėti su instruktoriumi po aikštutę,nuvarau į mokyklą,pasirodo ant mano pavardės su korektoriumi užteptą ir kito žmogaus užsirašyta,nors vilku stauk,niekaip neįrodžiau,kad aš šiandien TIKRAI buvau užsirašiusi quiet.gif

Mes su vyrų labai senai sutarėme, kad jis manęs nemokins vairuoti, nes... žodžiu, blogai bus smile.gif
Gal gali susitarti su kokia drauge pavažinėti?
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 15, 13:45)

as vakare leksiu su savuoju vazineti
jau dabar delnai prakaituoja nes itariu pasirekausim gerai tarpusavyje lotuliukas.gif
as su juo irgi kai 'invalide' pasidarau,tai to nepadarau,ano nenuspaudziu ir tt
cia psichologija unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
merginos, aš pirmą kartą irgi važiavau kraupiai ir su savuoju, ir su tėčiu, bet paskui persilaužiau. po kokių 5 kartų kažkur tik. gal laiko reikia tokiems dalykams, plius priklauso, kiek kantrybės turi antra pusė. nes manasis net ir ypač kritinėmis situacijomis (vieną pirmųjų kartų vos neįpuoliau į prie IKI aikštelėj stovinčią mašiną) išlieka labai šalto mąstymo. o kai pabandžiau važiuot su mama, tai po aikčiojimų ant kiekvieno posūkio praėjo net noras sėst už vairo. ne kiekvienas turi tą gyslelę mokint, aš jaučiu irgi negalėčiau.. smile.gif nebijokit svarbiausia, klysti yra žmogiška, juk kaip kitaip išmoksim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 15 birželio 2008 - 16:22
o man kaip tik su teciu daug lengviau vazinet, kazkaip ramiau negu prie instruktoriaus. vaziuoju as su ta tecio karve kai reikalas, aikstelei kai buvom tai karavana stumdziau beveik be klaidu, o va su instruktorium niekaip negaliu, vis klaidu pridarau, nors atrodo lengviau, maza masinyte ir pan. doh.gif
Atsakyti
Su niekuo negaliu pasimokinti,tik su vyru verysad.gif ...Vairuoju su juo tarsi pati pirmą kartą už mašinos vairo būčiau sėdusi wacko.gif O kaip pikta man,kad toookia "blondinė" esu fool.gif fool.gif mega_shok.gif
Atsakyti
manęs niekas negalėjo pamokyt, nes tačkutė buvo automatinė, užtat pamokoms tiek bapkių suėjo, kad ohoho... doh.gif
Atsakyti
nu ir paraliavau as siandien
MB nebuvo kada sukaut ant manes-laikesi isikibes i rankenele abiem rankom lotuliukas.gif
tik labai labai bloga dalyka darau ir neatsikratau-posukyje iminu sankaba,ka daryt? unsure.gif cry.gif cray.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 15, 22:11)
MB nebuvo kada sukaut ant manes-laikesi isikibes i rankenele abiem rankom  lotuliukas.gif
tik labai labai bloga dalyka darau ir neatsikratau-posukyje iminu sankaba,ka daryt?  unsure.gif  cry.gif  cray.gif  fool.gif

Gal cia ipratimo reik, patirties daugiau... As irgi taip darau, labai anksti dar ta sankaba iminu ir bijau poto paleist, nors jauciu, kad jau reikia paleisti, bet bijau blush2.gif lotuliukas.gif Kai laikiau egzamina ir tas instruktorius taip sake, kad tiesiog pasipraktikuot reikia daugiau, atkreipiant demesi i sita reikaliuka.
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 15, 22:11)
MB nebuvo kada sukaut ant manes-laikesi isikibes i rankenele abiem rankom  lotuliukas.gif
tik labai labai bloga dalyka darau ir neatsikratau-posukyje iminu sankaba,ka daryt?  unsure.gif  cry.gif  cray.gif  fool.gif

o as posukyje niekaip negaliu gazo paleisti doh.gif ,tik dar labiau uzspaudziu,tai vos i kanors neivaziuoju doh.gif
Atsakyti