Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

visada prašom tongue.gif pati mokausi vairuot, liko praktinis egzaminas schmoll.gif
Atsakyti
Merginos o gal kuri turi klausimėlius, kurių klausia prieš praktinį egzaminą? Kažkaip nemanau, kad žinočiau kaip į visus atsakyt, pasiklausinėčiau vairuojančių... ax.gif Mano knygutėj jų nėra ir šiaip gana keista, dabar vairuoju papildomai, o prieš tai man niekas net neminėjo, kad dar kažko klaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anelle @ 2009 08 26, 19:44)
Merginos o gal kuri turi klausimėlius, kurių klausia prieš praktinį egzaminą? Kažkaip nemanau, kad žinočiau kaip į visus atsakyt, pasiklausinėčiau vairuojančių... ax.gif Mano knygutėj jų nėra ir šiaip gana keista, dabar vairuoju papildomai, o prieš tai man niekas net neminėjo, kad dar kažko klaus blink.gif

Siaip tai nevisi ir nevisada klausia, bet klausimus ir atsakymus galima pasiskaityti pavyzdziui cia:
http://www.auto-moky...ndex.php?id=240
Atsakyti
mergaitės turiu gera naujiena, kitą ar dar kitą savaite panaikina, kad tris kart neišlaikius reik grįšt kartot pusę kurso thumbup.gif šiandien teorijoj pasakė, tai laimės pilnos kelnės visiems buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 08 28, 19:14)
mergaitės turiu gera naujiena, kitą ar dar kitą savaite panaikina, kad tris kart neišlaikius reik grįšt kartot pusę kurso  thumbup.gif šiandien teorijoj pasakė, tai laimės pilnos kelnės visiems buvo  biggrin.gif

Aha, tikrai smagu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 08 28, 18:14)
panaikina, kad tris kart neišlaikius reik grįšt kartot pusę kurso
įdomu, kada ši žinia pasieks viešumą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 29 rugpjūčio 2009 - 07:50
QUOTE(saulute© @ 2009 08 29, 08:47)

šiandien regitros egzaminuotojas sakė,kad šitas įstatymas įsigalioja jau pirmadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2009 08 29, 08:47)
Tai viesuma siek tiek jau pasieke, internete apie tai tikrai raso.
Atsakyti
eina sau kaip gerai negaliu patiketi kad susiprotejo thumbup.gif thumbup.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu geras,cia tai thumbup.gif ,labai del to dziugu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Neperskaičiau visos temos, taigi atsiprašau jei klausimas kartosis ar jau buvo minėta ankščiau...
Gal žinot ir galit įmesti nuorodą iš kur būtų galima atsisiųsti kelių eismo taisyklių bilietų pasimokyti? 4u.gif
Atsakyti

http://www.failutalp...22/KET-rar.html

prasau,ikeliau popierini bilietu varianta,su atsakymais . 2009 m 4u.gif
Atsakyti