QUOTE(Pina @ 2009 09 05, 14:57)
O aš dėl to vairavimo baigiu sau kompleksą įsivaryt

Teorija jau seniai išlaikyta, o su vairavimu nu kaip nesiseka taip nesiseka - ir čia dar per švelniai pasakyta. Mokytis pradėjau nuo nulio, todėl tų 10 pamokų man, aišku, toli gražu neužteko. Ėmiau papildomas. Ir jau baigiu išvažinėti 20

papildomų pamokų, bet man jų neužteks

Svarbiausia, kad kartais važiuoju kuo puikiausiai, bet vat jei tik susipainioju kur nors, užplaukia kažkoks 'debesėlis' ir sudie, proteli - nu nieks nebeišeina, o kai pradeda nebeišeit, tookias nesąmones pradedu daryt

Nesuprantu, kame čia reikalas - ar aš esu tokia buka, ar nesusitvarkau su savim psichologiškai, ar čia instruktorių reikėtų pakeist
Žodžiu, pradedu jaustis tikra nevykėle
Noriu paklaust tų, kurios mokykloj pirmą kartą atsisėdo už vairo ir važinėjo tik su instruktorium: po kiek maždaug pamokų pajautėt, kad galit laikyt egzaminą?
asmeniskai as persilauziau kazkur 16 pamokoj

,irgi buvau zalut zalutele...buvo minciu viska mest,bet pagailo pinigu,laiko...po 20 valandu vazinejimo dar emiau papildomu ir galiausiai ryzausi egzaminui,nors dar nebuvau tikra,kad vaziuoju gerai...

tiksliau buvau blogesnes nuomones apie savo vairavima,nei instruktorius,norejau imt dar papildomu pamoku,bet jis pareiske,kad su manim nebera ka veikt...
issilaikiau is antro karto,pirma karta susimoviau ant estakados

,nors niekada su ja nebuvo bedu mokantis

...antra karta kai laikiau klaidu nedariau isskyrus ,kad labai geso masina

...dar ir dabar jauciu itampa vairuojant,vis dar nesu uztikrinta savo jegom

...ir nezinau kada busiu visiskai isitikinus,kad moku vairuot

bijau naktiniu vazinejimu,bijau saules spiginimo i akis,bijau,kad kazko nepamatysiu,pasuksiu ne ten kur reikia ir panasiai...