Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 08 31, 22:00)
norėjau pasiteirauti, mano instruktorė sakė, kad aikštelėje negalima susukti vairo vietoje t.y. stovint doh.gif . Tai dabar nežinau, ar baus mane už tai, nes aš taip išmokus (mane taip mano pirmas instruktorius išmokė ir tikrai sekasi smile.gif ), ovažiuojant manevruoti man dar nlb sekasi. merginos, kurios išleikėte sakykite ar stovėdamos vairą susisukdavote kiek reikia, ar judėdamos tai darydavote... jeigu susuksiu vaira stovėdama, ar tai nebus užskaityta kaip klaida...??  verysad.gif

Cia sitas dalykas priklauso ir nuo instruktoriaus, kuris mokina, ir nuo egzaminuotojo. Man instruktoriai visada sakydavo, kad stovint vietoje vairo sukti negalima, reikia nors truputi judeti, tai taip ir darydavau. Kitos merginos pasakodavo, kad sukdavo vietoje, instruktoriai nesake, kad negalima, o laikant egzamina irgi niekas nieko. Suprasi cia juos.
Atsakyti
aš kai dar vairavimo mokykloje mokiausi sprendžiau ketbilietai.lt bilietus ir ne vieną klaidą ten radau blink.gif buvo ir tokių techninių,kad sakykim 4 atsakymo variantai ir koks 3-čias ir 4-virtas toks pats,paspaudi 3 - klaida,paspaudi 4 jau teisingai,nors atsakymai identiški blink.gif
man autopliuso labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 08 31, 21:00)
norėjau pasiteirauti, mano instruktorė sakė, kad aikštelėje negalima susukti vairo vietoje t.y. stovint doh.gif . Tai dabar nežinau, ar baus mane už tai, nes aš taip išmokus (mane taip mano pirmas instruktorius išmokė ir tikrai sekasi smile.gif ), ovažiuojant manevruoti man dar nlb sekasi. merginos, kurios išleikėte sakykite ar stovėdamos vairą susisukdavote kiek reikia, ar judėdamos tai darydavote... jeigu susuksiu vaira stovėdama, ar tai nebus užskaityta kaip klaida...??  verysad.gif

Man visi instruktoriai, su kuriais pastaruoju metu važinėjau sakė, kad tas vairo sukiojimas tik judant dabar jau privalomas. Yra toks punktas regitros nekritinių klaidų sąraše - skaičiau. Bet, manau, jei vairą vos vos pradėsi sukti prieš važiuojant, tai neskaitys kaip klaidą. Bet jei matys, kad mokinys kitaip nemoka ir sąmojingai susireguliuoja vairą stovėdamas, tai gali ir užskaityt. Tada išeina, 6 susukimai stovint ir laisvas. unsure.gif Tai tu tik trupučiuką labai lėtai pajudėk ir jau tada greit susuk vairą. mirksiukas.gif

O aš šiandien 6 kartus sugebėjau neužvažiuoti į estakadą ir neišlaikiau. Ir kaip aš taip.. doh.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
laba vat radau info
http://www.regitra.l...1=Nauja_placiau

tai čia išeina, kad jei neišlaikau teorijos ar praktikos per 3kartus nebereiks keliaut atgal mokyklon? g.gif ir dar klausimėlis kai važinėjat laikot koja šalia sankabos ar virš jos, nes kiek giminėj važiuoja visi laiko virš, instruktorius liepia laikyti šalia, kas man pvz. nepatogu, nes nespėju jos spaudyti g.gif kaip visgi reik iš tikro daryt?
Beautiful_Disaster maniškis mane moko manevruot važiuojant nors nesakė kaip ten regitroj yra g.gif
Atsakyti
Rasulensija, nuo rugsėjo 1 d. įsigaliojo taisyklė, kad neišlaikius 3 kartus, į mokyklą grįžti nereikia.

O koją ant sankabos galima laikyti ne ilgiau kaip 5 sekundes, tikriausiai skaitosi ir įspaudus sankabą ir virš jos. Todėl koją ten gali laikyti tik kai įsibėgėji, važiuoji kamščiuose ir panašiose situacijose, kai reikia daug ir dažnai spaudinėti sankabą. O šiaip koja turėtų ilsėtis šalia sankabos. Kai įpranti, visai patogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2009 09 01, 21:06)
ir dar klausimėlis kai važinėjat laikot koja šalia sankabos ar virš jos,

laikyk salia, nes jei koks kirvis pasitaikys, gali tau klaida prirasyt, kad sankaba spaudi ne vietyoj ir nelaiku.
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 09 01, 20:55)
Man visi instruktoriai, su kuriais pastaruoju metu važinėjau sakė, kad tas vairo sukiojimas tik judant dabar jau privalomas. Yra toks punktas regitros nekritinių klaidų sąraše - skaičiau. Bet, manau, jei vairą vos vos pradėsi sukti prieš važiuojant, tai neskaitys kaip klaidą. Bet jei matys, kad mokinys kitaip nemoka ir sąmojingai susireguliuoja vairą stovėdamas, tai gali ir užskaityt. Tada išeina, 6 susukimai stovint ir laisvas. unsure.gif Tai tu tik trupučiuką labai lėtai pajudėk ir jau tada greit susuk vairą. mirksiukas.gif

velniava, man egzaminas pirmadienį, nespėsiu persimokyti, ir jau vairavimų nebeturėsiu doh.gif o jeigu praddisu sukiot regitroj judėdama tai vėl nežinia ar kas gausis... verysad.gif dar gražiau bus jei kazkart už pasuktą vairą stovint po klaidą žymės, tai iš aikštelės neišvažiuosiu, nors pratimas ir bus atliktas verysad.gif tikiuosi instruktorius bus supratingas
Atsakyti
laba.gal zinot kuri Lauryno is Gineidos tel?
Atsakyti
Beautiful_Disaster, nesuk galvos ir suk vairą stovėdama, nes bandydama sukti važiuodama,dar nemokėdama,daugiau bėdos prisidaryti gali. užžymės nekritinę klaidą,bet ji netrukdys į miestą išvažiuoti. sėkmės laikant egzaminą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anelle @ 2009 08 26, 19:44)
Merginos o gal kuri turi klausimėlius, kurių klausia prieš praktinį egzaminą?

va cia tie klausimeliai: http://www.auto-moky...ndex.php?id=240

Atsakyti
O aš dėl to vairavimo baigiu sau kompleksą įsivaryt unsure.gif Teorija jau seniai išlaikyta, o su vairavimu nu kaip nesiseka taip nesiseka - ir čia dar per švelniai pasakyta. Mokytis pradėjau nuo nulio, todėl tų 10 pamokų man, aišku, toli gražu neužteko. Ėmiau papildomas. Ir jau baigiu išvažinėti 20 blink.gif papildomų pamokų, bet man jų neužteks doh.gif Svarbiausia, kad kartais važiuoju kuo puikiausiai, bet vat jei tik susipainioju kur nors, užplaukia kažkoks 'debesėlis' ir sudie, proteli - nu nieks nebeišeina, o kai pradeda nebeišeit, tookias nesąmones pradedu daryt doh.gif Nesuprantu, kame čia reikalas - ar aš esu tokia buka, ar nesusitvarkau su savim psichologiškai, ar čia instruktorių reikėtų pakeist unsure.gif
Žodžiu, pradedu jaustis tikra nevykėle doh.gif
Noriu paklaust tų, kurios mokykloj pirmą kartą atsisėdo už vairo ir važinėjo tik su instruktorium: po kiek maždaug pamokų pajautėt, kad galit laikyt egzaminą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pina: 05 rugsėjo 2009 - 14:10
QUOTE(Pina @ 2009 09 05, 14:57)
O aš dėl to vairavimo baigiu sau kompleksą įsivaryt unsure.gif  Teorija jau seniai išlaikyta, o su vairavimu nu kaip nesiseka taip nesiseka  - ir čia dar per švelniai pasakyta.  Mokytis pradėjau nuo nulio, todėl tų 10 pamokų man, aišku, toli gražu neužteko. Ėmiau papildomas. Ir jau baigiu išvažinėti 20  blink.gif papildomų pamokų, bet man jų neužteks  doh.gif Svarbiausia, kad kartais važiuoju kuo puikiausiai, bet vat jei tik susipainioju kur nors, užplaukia kažkoks 'debesėlis' ir sudie, proteli - nu nieks nebeišeina, o kai pradeda nebeišeit, tookias nesąmones pradedu daryt  doh.gif Nesuprantu, kame čia reikalas - ar aš esu tokia buka, ar nesusitvarkau su savim psichologiškai, ar čia instruktorių reikėtų pakeist  unsure.gif
Žodžiu, pradedu jaustis tikra nevykėle  doh.gif
Noriu paklaust tų, kurios mokykloj pirmą kartą atsisėdo už vairo ir važinėjo tik su instruktorium: po kiek maždaug pamokų pajautėt, kad galit laikyt egzaminą?

asmeniskai as persilauziau kazkur 16 pamokoj blush2.gif ,irgi buvau zalut zalutele...buvo minciu viska mest,bet pagailo pinigu,laiko...po 20 valandu vazinejimo dar emiau papildomu ir galiausiai ryzausi egzaminui,nors dar nebuvau tikra,kad vaziuoju gerai... unsure.gif tiksliau buvau blogesnes nuomones apie savo vairavima,nei instruktorius,norejau imt dar papildomu pamoku,bet jis pareiske,kad su manim nebera ka veikt... rolleyes.gif
issilaikiau is antro karto,pirma karta susimoviau ant estakados doh.gif ,nors niekada su ja nebuvo bedu mokantis blink.gif ...antra karta kai laikiau klaidu nedariau isskyrus ,kad labai geso masina doh.gif ...dar ir dabar jauciu itampa vairuojant,vis dar nesu uztikrinta savo jegom g.gif schmoll.gif ...ir nezinau kada busiu visiskai isitikinus,kad moku vairuot doh.gif bijau naktiniu vazinejimu,bijau saules spiginimo i akis,bijau,kad kazko nepamatysiu,pasuksiu ne ten kur reikia ir panasiai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 05 rugsėjo 2009 - 14:32