Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(Pina @ 2009 09 05, 14:57)

Man irgi budavo, kad vaziuodavau arba gerai, arba grybaudavau. Kartais uztekdavo kokia kliurka padaryt, kad pasimesti ir po to klaidas viena po kitos daryt doh.gif
O pravaziavimu pas mane irgi labai daug buvo, bet tik todel, kad vazinedavau, paskui del vienokiu ar kitokiu priezasciu kelis menesius budavo pertraukos ir isvis nieko nedarydavau, tad po to tekdavo vel nemazai pavazinet, kad viska prisimint. Ir taip keliskart doh.gif dabar , jeigu tektu viska nuo pradziu daryt, tai tokios klaidos nebedaryciau blush-anim-cl.gif
O del instruktoriaus, kas cia zino, daznai jo pakeitimas i nauda tik iseina.
Atsakyti
Beautiful_Disaster, man irgi tai buvo naujiena, nes vairavimo kokykla lankiau prie puse metu, tik tada isvaziavau ir nebespejau islaikyti egzamino, tik parvaziavus suzinojau sia nauja taisykle, todel igudziu irgi truksta. Siaip gal nebus tie instruktoriai tokie ziaurus, juk nauja taisykle, daug kas mokesi dar pagal senas..Tiesiog kur iseis, ten pamegink sukt vaira vaziuojant, pvz riboto ploto apsisukime tai neturetu buti sudetinga. Na o atsakingomis akimirkomis jau daryk, kaip tau patogiau. unsure.gif Manau, svarbu is anksto pagalvoti, i kuria puse ir kiek suksi vaira ir laaaaaaabai letai pajudeti (taip man patare ir instruktoriai). Jei automobilis riedes laaaaaabai letai, tai spesi ir vaira pasukti ir susivokti, i kuri veidrodeli ziureti. O as tai dar sustoju ir pagalvoju, kai jau reikia sukti vaira i kita puse. blush2.gif Na, nes irgi mokiausi vaira sukioti stovint ir neturiu reikiamu igudziu.

Pina, as irgi sedau uz vairo tik vairavimo mokykloj. Tai buvo pries puse metu ir tada pravaziavau kokia 13 pamoku, bet nesijauciau uztikrinta. Po puses metu pertraukos 2 kartus vazinejau su teciu ir 3 kartus su instruktoriais, taigi is viso bus..18 pamoku. Ir tik dvieju paskutiniu pamoku metu instruktoriai pagyre, kad jau neblogai vazineju mieste ir galiu eiti laikyti egzamina.

Instruktoriu tai as isbandziau daug - kokius 5 is viso, nes kartais reikdavo pakeisti pamoku laika ar norejosi papildomu pamoku, kai ju man negalejo suteikti vienur, tai eidavau kitur. Gali ir tu ismeginti daugiau, gal geriau susisnekesit. mirksiukas.gif

Man asmeniskai tobuleti labai padeda isivaizuojamos treniruotes. Zodziu, uzsimerki ir vazineji arba parkuojiesi. biggrin.gif Stengiuosi isidemeti visas pastabas, kurias man sako instruktoriai, o namie mintyse padirbeti su savim ir isikalti, kaip reikia teisingai daryti ir kita karta klaidu nekartoti. Padeda, nes uz vairo dazniausiai nebuna laiko analizuoti, reikia staigiai atlikti manevrus.
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 09 05, 16:56)
juk nauja taisykle, daug kas mokesi dar pagal senas.

Tai nera tokia nauja taisykle. Mokintis vairuoti pradejau pries beveik 2 m. ir jau tada man instruktoriai sakydavo, kad negalima stovint sukti vairo. Tiesa, irgi sustodavau, pagalvodavau ir po truputi judedama greitai vaira susukdavau i reikiama puse. Nors daznai treniruojantis, jau daznai viskas automatiskai darosi. Jei mokat sustojusios, laaaabai letai pajudejusios irgi mokesit smile.gif nieko neatsitiks paciam pratimui ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Bet anksciau bent jau nebuvo privaloma ir niekas nebausdavo uz tai. O tavo instruktoriai, matyt, buvo pažangūs. biggrin.gif Nes maniškiai netgi sakydavo "taip taip, susukam vaira ir dabar jau vaziuojam".
Atsakyti
Aj geriau paklausiu durno klausimo: o iš Regitros išvažiavus, pav. pasukus į kairę - koks ten greitis turi būti - 50 ar 70 km/h. Nes toks pramoninis rajonas, nesuprantu, gyvenvietė ar ne doh.gif o ženklų iškart išvažiavus, kaip tyčia, nei vieno (arba nepamenu)
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2009 09 08, 18:04)
Aj geriau paklausiu durno klausimo: o iš Regitros išvažiavus, pav. pasukus į kairę - koks ten greitis turi būti - 50 ar 70 km/h. Nes toks pramoninis rajonas, nesuprantu, gyvenvietė ar ne  doh.gif o ženklų iškart išvažiavus, kaip tyčia, nei vieno (arba nepamenu)

A velnias ten ji zino,ta greiti,bet is esmes tai juk vis tiek vaziuosi su srautu,o srautas ten juda letai,taigi gali nesukti sau galvos smile.gif .Uz sankryzos tai 70 leistinas,gali buti,kad Lentvario gatvej irgi smile.gif
Atsakyti
Aj geriau paklausiu durno klausimo: o iš Regitros išvažiavus, pav. pasukus į kairę - koks ten greitis turi būti - 50 ar 70 km/h. Nes toks pramoninis rajonas, nesuprantu, gyvenvietė ar ne  doh.gif o ženklų iškart išvažiavus, kaip tyčia, nei vieno (arba nepamenu)

Man irgi atrodo, kad 70 smile.gif
Atsakyti

jeigu kalbi apie raudondvario pl. tai jame siaip jau 50 greitis g.gif
na as cia apie kauna rasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukea: 08 rugsėjo 2009 - 21:36
Išlaikiau 4u.gif sukau vairą vietoje, nieko nesakė egzaminuotojas, užskaitė pratimą...

Didžiausios sėkmės visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 09 08, 23:02)
Išlaikiau  4u.gif  sukau vairą vietoje, nieko nesakė egzaminuotojas, užskaitė pratimą...

Didžiausios sėkmės visoms! smile.gif

saunuole 4u.gif sveikinuuuuu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Beautiful_Disaster,sveikinu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

renaciukea,aš kai laikiau egzaminą kažkaip susimaišiau ir maniau raudonvario plente didesniu galima važiuot,tai buvau 60 pasiekus,gerai,kad egzaminuotojas nieko nesakė dėl to,net pagyrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freedom: 09 rugsėjo 2009 - 13:50
pamirus tema, negi nieks vairuot nesimoko g.gif smile.gif turiu nu žiauriai kvailą klausima, kaip nusigaut iki kauno regitros ir ką ten pirma-išlaikyti ar apsimokėt ir šiaip kokia tvarka blush2.gif g.gif
Atsakyti