Beautiful_Disaster, man irgi tai buvo naujiena, nes vairavimo kokykla lankiau prie puse metu, tik tada isvaziavau ir nebespejau islaikyti egzamino, tik parvaziavus suzinojau sia nauja taisykle, todel igudziu irgi truksta. Siaip gal nebus tie instruktoriai tokie ziaurus, juk nauja taisykle, daug kas mokesi dar pagal senas..Tiesiog kur iseis, ten pamegink sukt vaira vaziuojant, pvz riboto ploto apsisukime tai neturetu buti sudetinga. Na o atsakingomis akimirkomis jau daryk, kaip tau patogiau.

Manau, svarbu is anksto pagalvoti, i kuria puse ir kiek suksi vaira ir laaaaaaabai letai pajudeti (taip man patare ir instruktoriai). Jei automobilis riedes laaaaaabai letai, tai spesi ir vaira pasukti ir susivokti, i kuri veidrodeli ziureti. O as tai dar sustoju ir pagalvoju, kai jau reikia sukti vaira i kita puse.

Na, nes irgi mokiausi vaira sukioti stovint ir neturiu reikiamu igudziu.
Pina, as irgi sedau uz vairo tik vairavimo mokykloj. Tai buvo pries puse metu ir tada pravaziavau kokia 13 pamoku, bet nesijauciau uztikrinta. Po puses metu pertraukos 2 kartus vazinejau su teciu ir 3 kartus su instruktoriais, taigi is viso bus..18 pamoku. Ir tik dvieju paskutiniu pamoku metu instruktoriai pagyre, kad jau neblogai vazineju mieste ir galiu eiti laikyti egzamina.
Instruktoriu tai as isbandziau daug - kokius 5 is viso, nes kartais reikdavo pakeisti pamoku laika ar norejosi papildomu pamoku, kai ju man negalejo suteikti vienur, tai eidavau kitur. Gali ir tu ismeginti daugiau, gal geriau susisnekesit.
Man asmeniskai tobuleti labai padeda isivaizuojamos treniruotes. Zodziu, uzsimerki ir vazineji arba parkuojiesi.

Stengiuosi isidemeti visas pastabas, kurias man sako instruktoriai, o namie mintyse padirbeti su savim ir isikalti, kaip reikia teisingai daryti ir kita karta klaidu nekartoti. Padeda, nes uz vairo dazniausiai nebuna laiko analizuoti, reikia staigiai atlikti manevrus.