Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(Chantalle @ 2009 11 11, 20:53)
Na taip, apie Regitros aura jau legendos sklandos, kad vos ten izengus ir zioplas, ir sklerotiskas patampi. Kol nebusiu uztikrinta ir pasitikinti savim uz vairo, nekelsiu kojos ten schmoll.gif 
Aikstelej irgi kazkaip dingsta visa nuovoka. Juolab,ziuriu knygutej papaisyta instrukcija kaip tuos pratimus atlikt viskas aisku,o kai reik padaryt.. blink.gif kolkas pavyksta tik tokie pratimai ; estakada, ir toks kaip T formos ( nzn kaip ten vadinasi,  blush2.gif ) na zodziu nera dar kuo pasidziaugti..nes kiti pratimai tai atsitiktinai pavyksta rolleyes.gif
Dar kvailas dalykas, kai buna didele sankryza ,tai sunku susiorentuoti i kuria tiksliai juosta ivaziuot, na tai galbut atsitinka del to,kad tolimesnio kelio nevisad zinau unsure.gif

Čia tik laiko klausimas su praktika viskas ateis ,ramiai mokinkis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kita savaite paskutine papildomo vairavimo pamoka. Dar bandysiu su vyru pavazineti, o tada ir i regitra doh.gif
Atsakyti
Chantalle,jeigu dar nematai jokių ženklų,iš kokios juostos kur važiuot reikės,tai patarčiau visados,kai žadi sukti į dešinę,rikiuotis į dešiniausią juostą,kai į kairiausią - kairę juostą,taip neapsirinksi niekada,nes blogiausia būna,kai yra intensyvus eismas, ir tau reikia sukti sakykim į kairę,o nespėjai persirikiuoti į reikiamą juostą,o prie pat posūkio niekas neįleidžia į juosta,tai tenka važiuoti tiesia,po to ieškoti kelių,kaip patekti ten,kur norėjai . bet šiaip viską su laiku tikrai išmoksi mirksiukas.gif ir tuos pratimus kaip 2x2 mokėsi,tik po to gavus teises reikės turbūt persimokint iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 11, 20:57)
ale ziuriu man kaip ir tau  biggrin.gif viskas taip pat sekasi ir dar vis nesiseka

Žinok kažkur nuo 12 pamokos jau pradeda geriau sektis ,po truputi stabilizuojasi važiavimas gatvem atsiranda pasitikejimas savo jegom na o tada tik pirmyn mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Del metodo instruktoriui buvau ne karta sakiusi. Jis atkirsdavo ,kad mano charakteris ir horoskopas neleidzia ramiai vairuot. rolleyes.gif Is jo norejau suzinot ,kokios mano silpniausios vietos (gal kazkur giliai splapcia noreciau vieno kito geresnio zodzio,bet matyt nenusipelnius buvau verysad.gif ) Jis per visas pamokas nekomentavo nei pazangos, nei regreso,tarsi net net nesimokyciau,o tik siaip pas ji pasedet masinoj ilipdavau. Erzino, kad kaskart vaziuodama jauciausi absoliuciai nuo jo priklausoma; tai jis man lygiam kely vairu vaziavima palygina, kas kart kaip koks operatorius sako koki begi jungt, nors pati ta padarau,komentaras po komentaro,kurie per daug smulkmeniski, visiskai net neklaidos,tiesiog jo pastebejimai ismusdavo is veziu,prie sio instruktoriaus visa laika su savo vaziavimu jausdavausi zemiau juros lygio. verysad.gif
Na rytoj vaziuoju 2 papildoma pamoka su nauju instruktorium - labiau laukiu ir jauciu,kad cia mano prasilukstenimas ir ivyks smile.gif na matyt su Vutautu tik biolaukai nesutapo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantalle @ 2009 11 11, 21:49)
Del metodo instruktoriui buvau ne karta sakiusi. Jis atkirsdavo ,kad mano charakteris ir horoskopas neleidzia ramiai vairuot. rolleyes.gif Is jo norejau suzinot ,kokios mano silpniausios vietos (gal kazkur giliai splapcia noreciau vieno kito geresnio zodzio,bet matyt nenusipelnius buvau verysad.gif ) Jis per visas pamokas nekomentavo nei pazangos, nei regreso,tarsi net net nesimokyciau,o tik siaip pas ji pasedet masinoj ilipdavau. Erzino, kad kaskart vaziuodama jauciausi absoliuciai nuo jo priklausoma; tai jis man lygiam kely vairu vaziavima palygina, kas kart kaip koks operatorius sako koki begi jungt, nors pati ta padarau,komentaras po komentaro,kurie  per daug smulkmeniski, visiskai net neklaidos,tiesiog jo pastebejimai ismusdavo is veziu,prie sio instruktoriaus visa laika su savo vaziavimu jausdavausi  zemiau juros lygio. verysad.gif
Na rytoj vaziuoju 2 papildoma pamoka su nauju instruktorium - labiau laukiu ir jauciu,kad cia mano prasilukstenimas ir ivyks smile.gif na matyt su Vutautu tik biolaukai nesutapo. smile.gif

Buna ir taip kad biolaukai nesutampa ,na ir man kai mokiausi tai instruktorius dažnai vaira pataisydavo ,nes išpradžiu vis i šona trauke ir klaidas iškart pasakydavo na o veliau nustojo kai pastebejo kad jau susitvarkau pati ,net aš pasiilgau komentaru ,kai paklausiau kodel nieko nesako tai atsake kad jau visai neblogai .Taip kad ramiai ir pamatysi viskas bus gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai teisingai rasei,kad po 12 vaziavimu jau pasimato progresas, tai bent jau,kai 11 prie regitros sukinejausi,nekilo nesklandumu ( cia ne aikstele biggrin.gif ) Ryt tikiuosi dar uztikrinciau pasijusiu ir taip zingsnelis po zingsnelio man taip pat nebekomentuos ir sekmingai busiu isirasius i lapuotuju buri smile.gif rolleyes.gif
Beja idomu, kas kiek dienu jus turite vairavimo pamokas?
As i savaite dvi budavau uzsirasiusi..
Atsakyti
QUOTE(Chantalle @ 2009 11 11, 22:10)
Labai teisingai rasei,kad po 12 vaziavimu jau pasimato progresas, tai bent jau,kai 11 prie regitros sukinejausi,nekilo nesklandumu ( cia ne aikstele  biggrin.gif ) Ryt tikiuosi dar uztikrinciau pasijusiu ir taip zingsnelis po zingsnelio man taip pat nebekomentuos ir sekmingai busiu isirasius i lapuotuju buri smile.gif  rolleyes.gif
Beja idomu, kas kiek dienu jus turite vairavimo pamokas?
As i savaite dvi budavau uzsirasiusi..

Budavo labai ivairiai ir viena karta i savaite ir du kartus bet kai pradejau gaudytis tai ir tris ir keturis bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip, svarbiausias entuziasmas ir nusiteikimas smile.gif Itariu, kad tau, tapse, vairavimas tikras malonumas mirksiukas.gif 4u.gif Na ziuresiu, kaip man toliau seksis. Noro tai tikrai netruksta, gal is ties tas uzsidegimas kartais ir trukdo susikaupt, kai visa net spirgu uz vairo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
[21:41:38] As su draugem, mokiausi savanoriuose pas Vyta ir mums labai patiko. Viska išsilaikem iš karto thumbup.gif tai gal problema, butent tavyje???niu suprantu, visiems geras, but negali niekas doh.gif o kur dabar mokinies, pas ka????
Atsakyti
Tai jau matyt problema manyje rolleyes.gif Bala nemate, nepergyvenu, nes nieko ten tokio ypatingo neivyko, tiesiog geras visiems nebusi! O dabar pas toki instruktoriu Vaclova, beja jo kontaktus cia SM, is kazkurios temos ir sugaudziau.
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 11 11, 21:29)
Žinok kažkur nuo 12 pamokos jau pradeda geriau sektis ,po truputi stabilizuojasi važiavimas gatvem atsiranda pasitikejimas savo jegom na o tada tik pirmyn mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Šitas pasisakymas mane šiek tiek apramino, nes aš po 10 jaučiuosi vis dar durna...
Atsakyti