Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(Chantalle @ 2009 11 11, 21:49)
Del metodo instruktoriui buvau ne karta sakiusi. Jis atkirsdavo ,kad mano charakteris ir horoskopas neleidzia ramiai vairuot. rolleyes.gif Is jo norejau suzinot ,kokios mano silpniausios vietos (gal kazkur giliai splapcia noreciau vieno kito geresnio zodzio,bet matyt nenusipelnius buvau verysad.gif ) Jis per visas pamokas nekomentavo nei pazangos, nei regreso,tarsi net net nesimokyciau,o tik siaip pas ji pasedet masinoj ilipdavau. Erzino, kad kaskart vaziuodama jauciausi absoliuciai nuo jo priklausoma; tai jis man lygiam kely vairu vaziavima palygina, kas kart kaip koks operatorius sako koki begi jungt, nors pati ta padarau,komentaras po komentaro,kurie  per daug smulkmeniski, visiskai net neklaidos,tiesiog jo pastebejimai ismusdavo is veziu,prie sio instruktoriaus visa laika su savo vaziavimu jausdavausi  zemiau juros lygio. verysad.gif
Na rytoj vaziuoju 2 papildoma pamoka su nauju instruktorium - labiau laukiu ir jauciu,kad cia mano prasilukstenimas ir ivyks smile.gif na matyt su Vutautu tik biolaukai nesutapo. smile.gif

Na kazkaip keista, nes mano bendravimas visai kitoks, nieko panasaus i tai ka sakote g.gif
Atsakyti
Na is tiesu nera keista, nes kiekvienas zmogus prisitaiko,bendrauja siek tiek kitaip prie kitokio temperamento ir amziaus zmogaus smile.gif
Na va siandien grizau is aiksteles. Islipau slapia unsure.gif tas 90laipsniu vargiai pavyko, bet sioks toks pragiedrejimas yra. Kolkas as masinoje dar svetimkunis. Dar vienas pastebejimas, kad as ne laikau vaira, bet laikausi uz jo doh.gif bet cia is didelio streso, vaziuojant intensyviam eisme.
Atsakyti
Man irgi panasiai. Kaip instruktorius sako, nes as masina valdau, o jinai mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantalle @ 2009 11 12, 16:13)
Na is tiesu nera keista, nes kiekvienas zmogus prisitaiko,bendrauja siek tiek kitaip prie kitokio temperamento ir amziaus zmogaus smile.gif
Na va siandien grizau is aiksteles. Islipau slapia unsure.gif  tas 90laipsniu vargiai pavyko, bet sioks toks pragiedrejimas yra. Kolkas as masinoje dar svetimkunis. Dar vienas pastebejimas, kad as ne laikau vaira, bet laikausi uz jo doh.gif  bet cia is didelio streso, vaziuojant intensyviam eisme.

svarbiausia kad viskas po truputi juda i prieki 4u.gif
Atsakyti
gal kuri iš alytaus yra? ir galėtumėt rekomenduot kokį instruktorių, reik pavažinėt pora kartų su instruktorium, bet net nežinau kur ir kaip jo ieškot? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o gal kas mokėtės "Noriu vairuoti" Kaune?
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 11 13, 00:17)
gal kuri iš alytaus yra? ir galėtumėt rekomenduot kokį instruktorių, reik pavažinėt pora kartų su instruktorium, bet net nežinau kur ir kaip jo ieškot? g.gif  g.gif  g.gif

As papildomas pamokas Alytuje vazineju su LAS instruktorium. Bet nezinau jo vardo ax.gif Kiek teko girdeti, ten visi neblogi, galite bandyti nueiti ir paklausti, kuris laisvesnis. Papildoma pamoka 65 lt.
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2009 11 13, 07:56)
o gal kas mokėtės "Noriu vairuoti" Kaune?

as mokiausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 13, 08:45)
As papildomas pamokas Alytuje vazineju su LAS instruktorium. Bet nezinau jo vardo  ax.gif  Kiek teko girdeti, ten visi neblogi, galite bandyti nueiti ir paklausti, kuris laisvesnis. Papildoma pamoka 65 lt.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantalle @ 2009 11 11, 22:33)
Na taip, svarbiausias entuziasmas ir nusiteikimas smile.gif  Itariu, kad tau, tapse, vairavimas tikras malonumas mirksiukas.gif  4u.gif  Na ziuresiu, kaip man toliau seksis. Noro tai tikrai netruksta, gal is ties tas uzsidegimas kartais ir trukdo susikaupt, kai visa net spirgu uz vairo blush2.gif  biggrin.gif

Žinok malonuma pradedu jausti tik dabar ,o išpradžiu buvo labai baisu,kai pradejau pirmus važiavimus viena gryždavau visa kaip kempine turedavau persirengti rubus nes visa budavau šlapia na o dabar jau tvarka apsipratau, smartass.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 12, 19:36)
Man irgi panasiai. Kaip instruktorius sako, nes as masina valdau, o jinai mane  doh.gif

va man lygiai tą patį sako blush2.gif vairuosiu jau 6 kartą, bet jaučiuosiu taip nedrasiai, kad be instruktoriaus tikrai net aikštelėje neišdrysčiau pasisukinėti. Džiaugiuosiu tik, kad instruktorius labai malonus ir kantrus, pati paprašiau, kad gal balsą galėtu pakelti, gal greičiau išmokčiau, bet sakė, kad tai nepadės. Tai va taip, po truputi ir mokausi..uj, baisu pagalvoti, kiek teks imti papildomų pamokų ir plonint jau ir taip ploną piniginę g.gif
Atsakyti

T formos sankryza ir ivaziavimas statmenai

Sveikos mergaites smile.gif labai reikia jusu pagalbos greitai suoliuosiu i regitra ir siose dvejuose figuruose siek tiek nesigaudau kitas moku idealiai papasakokit kaip jus atliekat jas as nesigaudau ar T formoj visa vaira reikia susukti i desine kai jau vaziuoji i figura ar tik po leta
ir Ivaziavime statmenai kai uzsuki vaira i kaira iki kol pamatai veidrodeli gaire ji islygint ar i desine sukti?

Labai aciu uz pagalba wub.gif

Kitas esu ismokus beveik idealiai o su siom tam tikroje vietoje uzsimirstu verysad.gif
Atsakyti