QUOTE(Chantalle @ 2009 11 11, 21:49)
Del metodo instruktoriui buvau ne karta sakiusi. Jis atkirsdavo ,kad mano charakteris ir horoskopas neleidzia ramiai vairuot.
Is jo norejau suzinot ,kokios mano silpniausios vietos (gal kazkur giliai splapcia noreciau vieno kito geresnio zodzio,bet matyt nenusipelnius buvau
) Jis per visas pamokas nekomentavo nei pazangos, nei regreso,tarsi net net nesimokyciau,o tik siaip pas ji pasedet masinoj ilipdavau. Erzino, kad kaskart vaziuodama jauciausi absoliuciai nuo jo priklausoma; tai jis man lygiam kely vairu vaziavima palygina, kas kart kaip koks operatorius sako koki begi jungt, nors pati ta padarau,komentaras po komentaro,kurie per daug smulkmeniski, visiskai net neklaidos,tiesiog jo pastebejimai ismusdavo is veziu,prie sio instruktoriaus visa laika su savo vaziavimu jausdavausi zemiau juros lygio.
Na rytoj vaziuoju 2 papildoma pamoka su nauju instruktorium - labiau laukiu ir jauciu,kad cia mano prasilukstenimas ir ivyks
na matyt su Vutautu tik biolaukai nesutapo. 

Na rytoj vaziuoju 2 papildoma pamoka su nauju instruktorium - labiau laukiu ir jauciu,kad cia mano prasilukstenimas ir ivyks

Na kazkaip keista, nes mano bendravimas visai kitoks, nieko panasaus i tai ka sakote